Ugrás a tartalomhoz

Zharko


Zharko

Ajánlott témák

  • Fejlesztő

Üdvözöllek a bemutatkozásomnál!


Magamról, röviden:

Petinek hívnak, de a legtöbben Zharkoként ismerhettek. Felvetődik a kérdés; miért pont Zharko? Nos, ennek egy roppant primitív magyarázata van. Az internetes pályafutásom kezdetén egy random név generátor ezt dobta fel legelsőnek. 😄

Jelenleg 26 éves vagyok, van egy vállalkozásom amit immáron negyedik éve vezetek. A lakhelyem Vas megyében található, ahol a születésem óta élek. 7 éve költöztünk össze a barátnőmmel, aki azóta már a menyasszony titulust birtokolhatja. 😁

Hobbijaim közé tartozik az autózás, programozás, zenekészítés (tényleg nagyon hobbi szinten) és természetesen a PC játékok.


Kapcsolatom az RP-vel:

2006 óta érdekel az RP világa. Akkoriban SA:MP klienssen kezdtem a játékot, de hamar áttértem a fejlesztésre. Legelső szerveremet Jex-szel kooperálva 2007-ben nyitottuk meg, ami a Littletown RPG nevet kapta. Egy incidensnek köszönhetően 2010-ben ott kellett hagynunk ennek vezetését és egy más csapat vitte tovább akik negatív irányba sodorták az RP színvonalat.

Onnantól szinte végig roleplay szerverek fejlesztésével foglalkoztam. Mindig próbáltam újat mutatni a közösségnek a szervereimmel és mindvégig úgy vezetni a szervereket hogy emberbarát stratégiát folytatok, ezzel is kicsit kellemesebbé téve a szerver hangulatát. 

2018-ban abbahagytam a fejlesztéseket, észleleve hogy a SA:MP közösség eléggé kihalófélben van. Leállították a kliens fejlesztését is akkoriban. 
MTA-n is kipróbáltam magam, besegítettem egykét helyen fejlesztéssel, de valahogy nem fogott meg az a világ. 

Nemrég kezdtem el ismét aktívan RP-zni, immáron Grand Theft Auto 5-ön, azonban hamar rájöttem, hogy inkább az alkotáshoz húz a szívem.

És itt vagyunk kb, a jelenben. 😄 


Összegzés:

Nagyon sok embert megismertem ezen idő alatt, rengeteggel még a mai napig tartjuk a kapcsolatot Facebookon/egyéb platformokon. Sok élmény, tapasztalat, vicces dolog, ember fűződik ehhez a ~15 évhez. 

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a kis minimalista bemutatkozást! 

 

 

 

  • Tetszik 14
  • Köszönöm 3
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Uhh, azt hittem először ide nem lehet írni. 😄 Remélem ezt a kis bemutatkozást a Balatonon készült videóval folytathatjuk. 😄 

Idézet

Nagyon sok embert megismertem ezen idő alatt, rengeteggel még a mai napig tartjuk a kapcsolatot Facebookon/egyéb platformokon. Sok élmény, tapasztalat, vicces dolog, ember fűződik ehhez a ~15 évhez. 

Hogy a viharba ne, Zeev. XD... hogy Pannónia Ringen süssük a kolbászt a kipufogómon, g*ci.

  • Haha 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 2 hónappal később...

Littletown volt az első RP szerver amin játszottam, imádtam. Igazából az első multiplayer élményem is az a szerver volt. Utána jöttek ilyen DesertTown, Confederacy, Oxford, de ezek színvonalban mind bőven LT alatt voltak. Aztán amikor ezek kihaltak maradtak az LS-based szerverek. Viszont még mindig emlékszek arra a feelingre amit LT adott kisgyerekként. 😅 Más volt ott a másik játékoshoz való hozzállás, mint a legtöbb szerveren. Nagyon jó közösség volt az, úgyhogy jó hogy itt vagy. 

  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...