Ugrás a tartalomhoz

Peaky Blinders


Ajánlott témák

Nos, srácok. Ez a sorozat az, ami bemutatja a bűnszervezeti életet, a sarokba szorult patkány szituációt, az onnan meginduló felállást, a királyságot. Mindezt egy hétköznapi család bőrébe bújva: Shelby. Sokatoknak bizonyára ez a Ford Mustangból faragott V8-as szörnyeteget jelöli, de vagyunk sokan, akiknek emellett a Peaky Blinders, avagy A Birmingham bandája című sorozatban szereplő családot és vérvonalat képviseli.

Az egyik kedvenc sorozatom. A Roleplay a kedvenc játékstílusom, platformom. Mit pofázik ez a nyomorult? Mi az összefüggés? A Peaky Blinders egy roleplay game. Hétköznapi intervallumban játszódik, nem emel piedesztálra senkit, nem a behajtó-maffiózó-atomkomolyésgengsztervagyok színvonalat képviseli. Mindannyiunk számára egy remek lehetőség arra a következtetésre, hogy egy ember elérhet bármit, ha nyitott, intelligens, megfontolt és céltudatos.

Thomas Shelby egy Birminghamben élő pengesapkás, aki nem kér az uradalmi bájolgásból, a kialakulóban levő bürokrata közigazgatásból, éli az életét, koordinálja a családot, "a bandát". Ő a főszereplője mindennek, ő az összetartó ereje a Facebook, Instagram, Snapchat.. na meg az Onlyfans 😉 nélküli világban élő famíliának. Egy olyan korban járunk, ahol a lóerőket nem százával mérték, hanem szó szerint lovakkal, a hengereket nem 4-től 8-ig mérték, hanem 4 jó patában.

Azt hiszem így hajnalban írtam egy jó promó szöveget a sorozatnak, de csak annyit mondanék végszóra, mindenkinek ajánlom! ILLEGÁLOSOK, KÖTELEZŐ DARAB!

  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 1 hónappal később...

Piszok soká vettem csak rá magamat, hogy elkezdjem nézni. Nemtom miért, egyszerűen csak sosem találtam megfelelőnek az időpontot a kezdéshez, egészen a múlthétig. Már két évadot megnéztem belőle, és mamám! Imádnivalóak... de tényleg! A karakterfejlődések abszolút érezhetőek, meg léteznek, együtt lehet nevetni, meg sírni az arcokkal, ügyesen van felépítve. Biztosra veszem, hogy a Peaky fookin Blinders csatlakozni fog abba a saját kis listámba, amely az "életem legmeghatározóbb sorozatai" nevet viseli. 

  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...