Ugrás a tartalomhoz

Technologie pályázat


Andy

Ajánlott témák

566722754_Technologieskull.png.a738099a9e50f51ed5eb8c10c9289a2a.png

Unod már a mainstream, szinte minden sarkon felbukkanó szórakozóhelyeket?

Szeretnéd kicsit különlegesebben eltölteni az éjszakát egy olyan társaságban, ahol bármelyik pillanatban életed egyik legmeghatározóbb történése vág be eléd?

Itt a megoldás... TECHNOLOGIE!

neon.thumb.png.84b3d3b6a48ffc0fa5faf8361cb18599.png          

club3szerk.thumb.jpg.afd4d4060bba322c03bd9b4a5b40fcf0.jpg

A technologie nem egy átlagos hely!   

Csak és kizárólag az egyediséged szabhat határt az éjszakának!

A város egyik átlagos, szinte már jellegtelen helyszínén találod... csak kövesd az ütemet, mely szíved dobbanását is örömtánccá varázsolja!

A techno, mely ütemével a legszomorúbb lábacskákat is megmozgatja, most egész éjszakán át ott lesz veled!

2062929803_Technologiedance.jpg.6fd5fb5066f15e7f0cd143ebd3a849c6.jpg

A szórakozóhelyet a Dark techno jellemzi, ezáltal furcsábbnál furcsább és egyedibb alakokkal vetheted bele magad a szórakozásba. Az se gond, ha éppen egy mentális zuhanás közepén vagy... hiszen pont ezért vagyunk mi itt! Kapd fel a goth,industrial vagy bármilyen jelmezed és nézz be!

blackmadonna.jpg.38cb2041bf4d1462835a58e3e16b20b3.jpgSolomun.jpg.b7318c962476f5e18effb402af98488d.jpg

Persze ne csüggedjen senki! Attól mert nem vagy oda a dark techno és annak stílusa iránt, még jól érezheted magad. Ne feledjük milyen fergeteges bulinak lehettünk tanúi, mikor Solomun vagy Black Madonna szórakoztatta a társaságot! A változatos programokkal próbálunk mindenkinek kedvezni.

neon.thumb.png.d8140d5c0a5310e88a7db63a20102024.png

Rólunk:

A technologie szórakozóhely 2001-ben lett alapítva, Vespucci Beach egyik sikátorában, egy rég nem használt raktárban. Ez egy apró, baráti társaság által használt kezdetleges hely volt. A techno akkoriban még nem csak egy bizonyos réteget mozgatott meg, eléggé közkedvelt éveit élte. A hely szinte szárnyalt, a jó elhelyezkedés és a bunker hangulat kedvezett a csapatnak. Végül a nagy sikereket elfelejthették, sajnos elöregedett a koncepció. Éveken keresztül egyre gyakrabban terjengtek álhírek a nyitásról, viszont ez nem következett be, majd alábbhagyott a hír terjedése is. Végül 2020-ban bukkant fel újra a név, de egy teljesen új köntösben. A név, a brand felvásárlásra került, egy kisebb vállalat alatt éledt újra. Egy eddig szokatlan perspektívát tártak a publikum elé. Létrehoztak egy sötét elme szülte helyet, egy nagy, de eléggé titokzatos dark rétegnek kedvezve. Egy elhagyatott gyárépület került felvásárlásra, melynek belsejét átalakították, majd minden nagyobb marketing nélkül beüzemeltek. Több hónapig szinte ismeretlen volt a hely, csak egy kisebb „keménymag” látogatta, majd egyik pillanatról a másikra sztárvendégek kezdtek megjelenni. Ez hozta az igazi sikert a helynek. A nagy nevek bevonzották az embereket. Sajnos semmi se tart örökké, így ez se tartott. Adócsalás vádjával a vállalat be lett fagyasztva, végül felszámolták. A szórakozóhely az állam kezébe került, így vadászat indult. A vadászat nyertese immár sokadjára nyitja meg a technologie kapuit, reményeink szerint ez lesz az, amire érdemes emlékezni!

neon.thumb.png.d8140d5c0a5310e88a7db63a20102024.png

Itt a helyed! Légy egyedi! A technologie minden szombaton 21:00-tól csak rád vár!

Ha keresnél minket:

Facefinder: facefinder.com/technologieclub

Telefonszám: 754158

Személyesen: Los Santos, Strawberry 721/6

544991764_Technologiemap.png.e6b42699c979849d9a8effe8a84a245c.png

neon.thumb.png.84b3d3b6a48ffc0fa5faf8361cb18599.png

 

Információk a szórakozóhely működtetésével kapcsolatban:

A hely működtetése 10-12 alkalmazott segítségével lenne megoldva. A személyzet a következő posztokat töltené be:

- Biztonsági őrök

- Pultosok

- Sofőr

- Média menedzser

A hetente tartandó események terjesztése különböző média platformokon történne. Egy erre szánt külön csapat foglalkozna ezen megjelenésekkel.

A szórakozóhelyre átalgos, V.I.P. és Exclusive jegy vásárolható. Az átlagos jegy bejárást biztosít a szórakozóhely nagy részére, kivéve a lezárt V.I.P. részleget. A V.I.P. jegy a külön részlegre való bejárást biztosítja, mellette korlátlan italfogyasztást.

Az Exclusive jegy megvásárlásával a vendégek használatba vehetik személyi sofőrünk szolgáltatásait, így a klub által működtetett Patriot Drive segítségével, biztonságosan hazaérhetnek. 

87009159_PatriotDrive.thumb.jpg.ca08848b6ea5d9636dfe0f50317d3a45.jpg

neon.thumb.png.84b3d3b6a48ffc0fa5faf8361cb18599.png

  • Tetszik 11
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Dorinna lezárta ezt témát

octansv.png

Kedves Pályázó!

Először is köszönjük, hogy benyújtottad pályázati lapodat hozzánk. Igyekeztünk több szempont szerint dönteni. 

Kicsit túl sok a piros, bár tény, hogy hűek maradtatok a logótokhoz, azonban kérdéseim lennének a neve mellett szereplő két gázmaszkos koponyával kapcsolatban. A szöveg miatt, amit kitaláltatok le a kalappal, bár szinte azonnal módosítanám a középre igazítást, mivel erősen veszít a lap a hitelességéből emiatt. Nem túl sok az elején a leírás, bár kompenzálni szeretted volna a sorközökkel, hagyott egy kisebb űrt maga után. Első ránézésre ugyan nem tűnik olyan plusznak, azonban aki el is olvassa mi szerepel a lapodban annak biztosan elnyeri a tetszését a pályázat. A "lepukkant" hely miatt egy piros pontot adnék, nem hétköznapi ötlet volt. A szöveg maga kicsit rádiós reklámnak tűnik. Érdekes, ahogy kissé kiszeretnétek tűnni a tömegből a mentális zuhanás résszel, de ad egy olyan benyomást a helyről, hogy itt biztosan szívesen fogadnak mindenkit. 

A "rólunk" szövegrész talán az, ami leginkább megfogott. Szépen visszanyúltál az időben a klubbnak a felépítésére, tetszett, hogy kissé csigázod az olvasót azokkal a sorokkal amikor említed, hogy a hely már sokszor nyitott volna álhírek szerint, azonban az elmaradt, így a lelkesedés is alábbhagyott. Valahogy ad a helynek és a történetének egy pluszt. Ami a másik pályázattal szemben feltűnt és azt ott is említettem, hogy tetszik amikor említed, hogy adócsalás miatt felszámolták, így az állam kezébe került. Valahogy ez jobban tükrözi a valóságot, hiszen egy bérlendő helyről beszélünk a pályázatok ellenére is. 

A fix időponttal kissé lelombozódhat az olvasók hangulata, lehet sokan keveselnék a heti egyszeri nyitva tartást. Az információ résznél a lap alján tetszik a média menedzser pozíció, adna egy plusz hangulatot a lapnak, ha bulifotók is készülnének a facefinderre és nem csak a szórólapokkal ostromolnák a szórakozóhelyek a platformot. Úgy gondolom a VIP jegy új értelmet nyer a sofőr igénybevételével, nagyon remélem, hogy ezt sikerül is megvalósítanotok.

A döntésben a vezetőségem hét tagja segédkezett, a szavazatok és vélemények alapján egyértelműek voltak, hogy ez a lap kerül ki nyertesként a pályázatok közül. Mindezek ellenére megosztanám véleményüket, hogy miért a ti lapotok mellett döntöttünk. Főleg a zene volt az, ami kiemelte a sorból a pályázatot, az ígért dark techno nem egy hétköznapi stílusnak mondható, hangzásvilágban eltávolodik a már megszokott számoktól, ami a legtöbb szórakozóhelyen hallható. A helyszín is elengedhetetlen szempont volt a bírálatunk során, ahogy korábban említettem, nem hétköznapi. Kicsit szerettünk volna az egyedibb ötlet felé hajlani, lényegében amit ez a pályázat kínál és ígér, valamivel igéretesebbnek és különlegesebbnek hangzik, mint a másik.

Ennek fejében szeretnénk gratulálni neked, reméljük, hogy a jövőben tényleg megkapja ezt a hangulatot a szórakozóhely, amit a pályázatodban leírtál. 


Kérlek keress fel engem discordon. ( DorinnaDori#7476 )

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...