Ugrás a tartalomhoz

Ajánlott témák

NATHAN WALLIS
"Lassan megtanulom, hogy az élet rendben van."

 

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK

Magasság: 6 ft 1 in
Testtömeg: 201 lbs
Haj: Fekete
Szem: Kék

Születési idő: 02/DEC/1982
Születési hely: Los Santos, San Andreas, Egyesült Államok
Állampolgárság: Amerikai

DOLGOZÓI INFORMÁCIÓK

Munkahely: Los Santos Police Department
Rendfokozat: Police Lieutenant II (Hadnagy)
Azonosító szám: 10948
Állomás: Mission Row Community Police Station

Divízió: Mission Row Area Patrol Division
Beosztás: Watch Commander (Járőrparancsnok)
Divízió: Metropolitan Division

Beosztás: Commanding Officer (Parancsnok)

TULAJDONSÁGOK
Pozitív tulajdonságok:

 • Maximalista
 • Hazafias
 • Érett
 • Erős
 • Gyakorlatias
 • Belátó
 • Felelősségteljes
 • Lelkiismeretes
 • Taktikus személyiség

Negatív tulajdonságok:

 • Mogorva
 • Arrogáns
 • Durva
 • Agresszív
 • Önös érdekekből cselekszik
 • Kritikus
 • Merész
 • Szentimentális

HOBBIK

 • Akusztikus gitár
 • Művészet
 • Lőfegyverek
 • Kemping, túrázás
 • Felfedezés

TÖRTÉNET

BEVEZETÉS

1982 decemberét írunk, Los Santos városában beköszöntött a tél, az átlagnál durvább tél. A hó megállás nélkül szakadt, a hőmérséklet mindig fagypont alatt volt, a város közlekedése megbénult.  Los Santos történelmében ez a tél más volt. Egy olyan telet kellett átvészelniük a lakóknak, amilyet még soha. A városban megnőtt a közlekedési és egyéb balesetek száma, a kórházak működésképtelenné váltak, mert nem tudták ellátni a betegáradatot. Egyet leszámítva.
Nathan Wallis 1982 december 2-án látta meg a napvilágot a mission row-i kórházban. Az egyetlen kórházban, amit másképpen érintett a gyorsan és durván érkező tél.


Los Santos, 1982 decembere
Los Santos, 1982 decembere

GYERMEKKOR

Wallis egy jómódú, amerikai családba született. Apja rendőrtiszt volt a los santosi rendőrségnél, az anyja pedig adminisztrátor, ebből kifolyólag a család anyagilag biztos pozíciót foglalt el egy olyan társadalomban, ahol a kasztok közti egyenlőtlenségek drasztikus szinteket értek el.
Kölyökkorában nagyon sok időt töltött nagybátyjával, meghatározó alak volt az életében. Ő volt az az ember, akire bármikor számíthatott, ő volt az az ember, aki a szülei helyett gondját viselte. Nagybátyja tanult személy volt, rengeteg tudását adta át a fiúnaknak, aki nagy részét fel sem tudta még akkor fogni. Megtanult írni, olvasni és alapvető matematikai ismereteket is szerzett, nagybátyja megtanította őt akusztikus gitáron is játszani. 1989-ben Nathan bekerült Los Santos egyik legkiemelkedőbb iskolájába, ahol már felkészültebben indult mint a többiek, de nagybátyjával a ránehezedő egyre nagyobb súly és felelősség miatt kevesebb időt töltött. Szeretett tanulni, szeretett új dolgokat kipróbálni, alkotni. Az elemi iskolában kiemelkedő jegyeket szerzett, nem is érte meglepődés, amikor felvételt nyert a megye legjobb, legfejlettebb középiskolájába. Életében elért sikerek után egy olyan meghatározó ponthoz ért az életében, ami után jegyei mélyrepülésbe kezdtek. Nagybátyja elárulta neki hogy néhány évvel ezelőtt tüdőrákkal diagnosztizálták, az állapota egyre csak romlik. A kölyök ezután minden percet kihasznált, hogy nagybátyja mellett legyen. Nem fókuszált az iskolára, nem fókuszált a barátaira, eldobta magától a lehetőségeket csak azért, hogy nagybátyjával tölthesse az utolsó másodpercet is. 

MÉLYREPÜLÉS

Nathan nagybátyja két hónap múlva kórházba került. Az iskolában értesült a hírekről, arról, hogy nagybátyja nagyon rossz állapotban van. A kölyök semmivel sem törődve otthagyta az órát, buszra szállt és a kórházhoz sietett. A buszon töltött idő alatt fejében újra és újra azok a pillanatok játszódtak le, amiket együtt töltött nagybátyjával. A busz közvetlen a kórház előtt tette le a kétségbeesett és sokkos állapotban lévő fiút. Megállás nélkül átrohant a kórházon, megtalálva a szobát, amiben nagybátyja fekszik. A második emeleti 2/54-es szobát. A srác reszketett, félt benyitni az ajtón, tudta, hogy ez lehet az utolsó, amikor nagybátyját láthatja. Néhány perc múlva végül erőt vett magán, benyitott a szobába. Wallist a szülein kívül senki más nem várta a szobában. Nathan abban a pillanatban mégjobban összetört, magát hibáztatta azért, amiért nem lehetett ott a nagybátyja utolsó pillanataiban. A feldúlt fiú kirohant a kórházból, egészen otthonig futott. A benne felgyülemlett düht adrenalin váltotta fel. Wallis olyat tett, amit még soha: magához vette akusztikus gitárját, amit még a nagybátyjától kapott, és elszökött otthonról. Egészen az Alamo-tengerig utazott, oda, ahová rendszeresen jártak a nagybátyjával túrázni. Nathan az Alamo-tenger mellett gitárán elkezdte játszani az utolsó dalt, aminek akusztikus változatát nagybátyja tanította meg neki.

"So needless to say
I'm odds and ends
I'll be stumbling away
Slowly learning that life is OK
Say after me
It's no better to be safe than sorry"

részlet - Take on Me, a-ha

Alamo.jpg

Alamo-tenger, Blaine megye

 

Wallis kettő napot töltött az Alamo-tengernél, végigjárta azokat a területeket amiket nagybátyjával fedeztek fel. Később végül erőt vett magán és visszatért Los Santosba. Szülei megkönnyebbültek amikor hazatért, de ő továbbra is ignorálta őket. Egy hétig nem járt be iskolába, a szülei sorra kapták az iskola által írt leveleket. Az összetört srác az utolsó esélyt kapta meg, amikor visszatért az iskolába. Ugyan a megye egyik legjobb iskolájában járt, annak is megvoltak a maga sötét titkai. Megismerkedett egy spanyolajkú gengszterrel, Antonioval, aki az iskolán belül terjesztette a kábítószereket. Antonio az összetört a kölyköt bevette az üzletbe futárként, azonban ő nem tudott arról hogy mit szállít, kinek szállítja azt. Nem is érdekelte, hogy éppen akár bűncselekményt is követhet el, csak az hajtotta, hogy olyan emberek társaságában legyen akik pótolhatják nagybátyját. Antonio kihasználva Nathant olyan bűncselekményekre vette rá őt, ami miatt akár börtönbüntetést is kaphatott volna. A srác a rendőrséggel szoros kapcsolatot ápolt a szülei miatt, ezért Antonio minden további nélkül kényszeríthette őt bűncselekmények elkövetésére. Akkor realizálta azt, hogy mi Antonio csak kihasználja őt, amikor arra próbálta megkérni őt, hogy "távolítson el" egy vevőt, aki többször is átverte őt.  Ekkor már majdnem egy éve dolgozott ekkor vele. A srác elvállalta a munkát, közben mindezt jelezte rendőrtiszt apjának, aki előkészített egy rajtaütést. Az apja egy közös rajtaütési akció keretein belül, ahol együttműködtek a Los Santos County Sheriff's Department munkatársaival, elfogták Antoniot. Ő természetesen "társa" ellen vallott, de apja elintézte, hogy őt kihagyják a további nyomozásokból. Az átvert lélek ekkor realizálta magában, hogy semmi értelme annak, amit csinál, tovább kell lépnie nagybátyja halálán. Nathan jegyei javultak, sikerült neki majdnem elérnie azt a szintet, ahol nagybátyja halála előtt volt.

 

AZ ÚJ KEZDET

Wallis a középiskola befejezése után folytatni szerette volna a családban már-már hagyományt, a rendőri pályát. A szülei a hadseregben képzelték el őt, ezzel megszakítva a hagyományokat.
Nathan 2002-ben jelentkezett a los santosi rendőrséghez, ahová felvételt nyert és megkezdődött az akadémiája. Az akadémián helytállt, ezért 2003-ban a hivatal próbaidős járőrévé vállt, bekerült a terepképzési programba. Terepképzési vizsgáját 2005-ben tette le, ezzel a hivatalosan is járőrré vállt a Vespucci körzetben.
Nathan első lövését 2006-ban adta le szolgálat közben, amikor tüzet nyitott egy ámokfutóra, aki a Pacific Standard bankot próbálta meg kirabolni. A lövés az ámokfutót a nyakán találta el, halálos sebet ejtve rajta. Az újdonsúlt rendőrtiszt azon a napon számtalan civil és bajtársa életét menthette meg. 2010-ben érte el a Police Officer III rendfokozatot, sikeres FTO vizsgát tett. FTO karriere alatt rengeteg tudást adott át a próbaidős rendőrtiszteknek, részletesen beszámolt életéről nekik és arról, hogy hogyan lépett túl nagybátyja halálán. 2011-benbeválogatták az SOSP-be, ami a Metropolitan Division kiválasztási programja. Nathan mindent beleadott, ennek ellenére a Metro vezetői utolsóként válogatták őt be az osztályba. 2015-ben a Metroban kialakult személyzethiány miatt őrmesteri rendfokozatra kapott esélyt, sikeres felügyelői vizsgája után meg el is érte az említett rendfokozatot és egy saját osztagot vezethetett. 2018-ban az osztálya akkori vezetője, Martin Beck ellen indított korrupciós eljárásban kiemelkedő teljesítményt nyújtott, ő vette át az osztály vezetését 2019-től. Vezetése alatt az osztály rengeteg reformon ment át, növelve ezzel annak professzionalizmusát és gyakorlati hasznát. 2020 elején eljárást kezdeményeztek ellene Martin Beck támogatói, kötelezettségszegés miatt. Wallist ideiglenesen felfüggesztették, azonban bizonyíték hiányában az eljárást leállították és 2020 végétől újra a Metropolitan Division vezetője.

Szerkesztve senti180 által
 • Tetszik 5
 • Köszönöm 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

 • senti180 megváltoztatta a címet a következőre: Nathan Wallis
 • senti180 megváltoztatta a címet a következőre: [ELLENŐRZÉSRE] Nathan Wallis

ÉRTESÍTÉS A VEZETŐSÉGI ELLENŐRZÉS EREDMÉNYÉRŐL


Kedves @senti180!

Örülök, hogy időt és energiát áldoztál arra, hogy elkészítsd a karaktered történetét ellenőrzésre. 

Tartalmilag rendben van.

Stilisztikailag is megfelelt.
Helyesírásilag pontosításra szorul.


Maga a történetet jól megírtad, az egyetlen dolog ami kicsit zavaró volt, hogy minden második mondantban, vagy Narhan, vagy Wallisként hivatkozol a karakteredre. Próbálj meg más jelzőket is használni, eleinte még rendben volt, de a végére unalmassá vált. lásd: fiú, srác, kölyök, stb. Hobbikhoz pedig csak olyat írj, amit ténylegesen csinál, tehát arról hogy esetleg szeret könyvet olvasni nem ejtettél szót.

Másba nem igazán tudok belekötni, ha ezeket a szóismétléseket javítod akkor elfogadható.
Addig FÜGGŐBEN.

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

 • senti180 megváltoztatta a címet a következőre: Nathan Wallis
 • 2 hónappal később...
 • 2 héttel később...

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
 • Új létrehozása...