Lil Predator Elküldve November 23, 2021 Megosztás Elküldve November 23, 2021 ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Roulette idő futatás Discord név, azonosító: Lil Predator #3806 Ötlet kifejtése: . Arra gondoltam, ha egyedül nyomod az asztalnál akkor 30 másodpercnél tudja már megpörgetni a roulettet és ne kelljen azt az 1 percet kivárnod Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Gondolom nem csak én vagyok úgy vele, hogy unalmas azt az 1 percet kivárni minden tétnél. Csatolmány(ok): Csatolmányok helye Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
ghostface Elküldve November 23, 2021 Megosztás Elküldve November 23, 2021 Egy szavazos cucc is jo lenne, megrakta mindenki a teteket, nyom egy entert es amint mindenki lenyomta leporgeti. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Lil Predator Elküldve November 23, 2021 Készítő Megosztás Elküldve November 23, 2021 Persze az is jó lenne csak ne kelljen kivárni azt az 1 percet 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Fejlesztő Lucio Elküldve Szombat, 14:48 Fejlesztő Megosztás Elküldve Szombat, 14:48 Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák