Ugrás a tartalomhoz

Kaszinóban az asztalon lévő zsetonok közül a saját zseton kiemelése a többi közül , illetve az adott asztalnál ki mekkora tétet tett melyik számra.


Matthew

Ajánlott témák

ÖTLETEK


Ötlet megnevezése: Kaszinóban az asztalon lévő zsetonok közül a saját zseton külön jelölése
Discord név, azonosító: Ferencvaros1899 #4844
Ötlet kifejtése: Amikor egyszerre több ember is felrakja a tétjét az asztalra akkor nem lehet eldönteni hogy melyik kié , illetve ha valaki felrak egy tétet akkor írja ki a chat azoknak a játékosoknak hogy mire mennyit tett fel.
Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Sokszor nem tudják a játékosok hogy az adott számra ő is rakott vagy csak a másik személy emiatt lehet hogy nem rak egy számra amivel nyerhet , valósághűbbé tenné illetve segítene eligazodni a játékosoknak a túzott izgalomba hogy ki mennyit és mire tett fel.
Csatolmány(ok): -

Szerkesztve Matthew által
Kiegészítés miatt
  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Matthew megváltoztatta a címet a következőre: Kaszinóban az asztalon lévő zsetonok közül a saját zseton kiemelése a többi közül , illetve az adott asztalnál ki mekkora tétet tett melyik számra.
Idézet realciarabanks felhasználótól.

Remek ötlet, esetleg ki lehetne egészíteni azzal, hogy egy kis szövegdobozban írja, hogy ki mire mekkora tétet tett az asztalnál, miután végre egy ember egyszerre egy asztalnál játszhat majd, mert a mostani helyzet elég kaotikus.

Köszi az ötletet , ki is egészítettem az ötleteddel. Igen remélem minél hamarabb sikerül megszüntetni a jön , rak , megy rp-t a kaszinóban. 

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 5 hónappal később...
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...