Ugrás a tartalomhoz

Rockstar Editor


TiiS

Ajánlott témák

ÖTLETEK


Ötlet megnevezése: Rockstar Editor a szerveren
Discord név, azonosító: Tiis#3969
Ötlet kifejtése: 

Az ötlet igazából arról szólna, hogy mennyi lehetőséget tudna biztosítani nekünk, a Rockstar Editor használata a szerveren belül, nem csak akár egy olyan minőségi videót össze tudna vágni bármelyik frakció amivel motiválná a közösséget és akár az a személy aki fel veszi, ott lehet az ünnepségen, esetleg rabláson, hanem egy külön szemszögből biztosítana nekünk rá látást, akár egy admin ügyet, sokkal reálisabb képet kapnánk egy esetről, ezek alapján, a döntés hozatalban sokat segítene egy adminnak. Ezt megfelelő embereknek lenne kiosztva ez a lehetőség, lenne egy külön rang például, mint videós, aki megfelelő referenciákkal rendelkezik, vagy aki megbízható ember a közösségbe, nagyon sok promo videót össze lehetne vágni és ha úgy lenne kiosztva, hogy minden frakcióhoz jutna, akkor abból akár egy napot, úgy össze lehet vágni a szerveren, hogy több szemszögből, hogy akkor pont mi történt, szerintem sok érdekes dolgot tartogatna nekünk.
 


Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: 

Szerintem a bekerülése nélkül is tudunk videót készíteni,élmény képeket, de mivel alapból úgy érzem az Octans vezetősége és közössége is pont ezt tükrözi nekünk, hogy olyat alkossunk ami más ami új és minőségi, ezért így több minőségi videót és képet tudnánk készíteni, olyan lehetőség lenne amit máshol nem tapasztalunk. Csak bele gondolni abba ha valaki Rockstar Editorba vág össze egy bankrablást, egy szép esküvőt, azért csak másabb képet add. 
Ezenkivül pedig admin ügyeknél is lehetne használni, szerintem sokat segít egy esetnél ha több szemszögből látjuk az eseményeket.


Csatolmány(ok): 

  • Tetszik 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 3 héttel később...

Nagyon szuper dolgokat lehet készíteni vele, úgyhogy mindenképpen jó lenne. Annyit kell hozzá megoldani, hogy a szerveren használt modokat lehessen telepíteni az alap játékba is, hogy azok láthatóak legyenek.

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Egy kis önreklám: Próbálkoztam már máshol vele (ott sajnos nem volt lehetőségem tökéletesíteni rajta, de) ha adottak a lehetőségek, akkor nagyon szívesen belefognék valami ilyesmik gyártásába a szerveren (remélem még véletlenül sem veszi senki szerverhirdetésnek, hiszen ennek nem az a célja éppen csak kipróbáltam, hogy mik a lehetőségeim a Rockstar Editorban):

 

Szerkesztve Telek által
  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...