Ugrás a tartalomhoz

Necdet Baybasin


Bobby

Ajánlott témák

“Judges, lawyers and politicians have a license to steal. We don’t need one.” ~ Carlo Gambino  


Straight way to hell.

Michael_Sarno.jpgEmigráció. A kilencvenes évek elején nagyon népszerű, amolyan hétköznapi esemény volt a kivándorlás Törökországból. Necdet szülei, hogy megmeneküljenek az országban folyó Csecsen háborúk elől, úgy határoztak, hogy elhagyják az országot, és a lehetőségekben gazdag, Amerikai Egyesült Államokban próbálnak szerencsét. Ekkor született meg Necdet Baybasin, a napsütéses és túristákban gazdag Los Santos szívében, egészen pontosan a Pillbox Hill Medical Centerben, 1993. július elsején. A fiú egy anyagilag stabil háttérel rendelkező közegbe csöppent. Necdet családja aktív szerepet vállalt akkoriban, a város bűnözői szférájában. Kisgyermek kora óta úgy nevelték, hogy egyszer saját maga is életképes legyen ebben a 'hivatásban'. 

Az általánost egy állami iskolában végezte, mert szülei úgy vélték az jót tesz fiuknak, ha más sorsból származó gyerekekkel is szocializálódik. Már ebben az időben kezdte kimutatni a foga fehérjét, az osztályban amolyan 'menő' státuszt vívott ki magának a drága cuccaival és a folyamatos, ekkor még enyhébb erőszakos cselekedetei következtében. Egy napon, két  barátjával unaloműzés gyanánt elkezdték gúnyolni az osztály egyik tagját, ami végül odáig fajult, hogy Necdet és barátai eltördelték a fiú ceruzáit, füzeteit pedig a kukába dobták. Kezdett kialakulni egy aféle bántalmazó személyiség benne. Ez annak volt betudható, hogy felsőbbrendűnek érezte magát, mivel lényegesen vagyonosabb volt, mint az ott tanulók többsége, azonban akik mellé szegődtek úgy nevezett bajtársakként, azokkal igazán emberségesen bánt és megadta nekik a tiszteletet, mert bízott a hűségben. A szüleinek volt egy falatozójuk a Vespucci parton, ahová rendszeresen járt beszélgetni apja embereivel. A Vespucci Gyros Bar, egy amolyan törzshelye volt a helyi gengsztereknek. Ide jártak megbeszélni az ügyes bajos dolgaikat, ileltve mivel Necdet apja egy elég magas beosztású tag volt, ezért őt is sokan látogatták. A tínédzser fiú pontosan tudta, hogy mikről mennek általában ezek a beszélgetések, illetve azt is, hogy a bárban lévő emberek miből keresik a kenyerüket. Lényegében példaképként tekintett ezekre az emberekre, tetszett neki, hogy nekik senki nem mondja meg mit csináljanak, és úgy élnek mint a jelenkor királyai. Olyanná akart válni, mint ők. Gyakran felszolgált az étteremben, ám nem azért, hogy pénzt keressen. Azért tevékenykedett ott szabadidejében, hogy kapcsolatokat építsen, és megismerje azokat a módszereket, hogy ő is ilyen sikeressé válhasson a későbbiekben. 

Az emberek tudták, hogy Necdet az apai kapcsolatnak hála beleszületett ebbe az életbe, ezért megbíztak benne és viszonylag nyíltan beszélgettek vele. Nagybátyja, Gunay Erbakan meglátta a potenciált és a szorgalmat a fiúban, ezért elkezdett neki feladatokat adni.  Mikor Necdet betöltötte a tizenyolcadik életévét, és megszerezte a jogosítványát, megkapta az első megbízását. GettyImages-97254246-074dba9.jpgA feladata az volt, hogy szállítson le egy csomagot a nyugati parton található egyik bisztróba, majd a pénzt juttassa vissza Erbakanhoz. Ezt a feladatot gond nélkül teljesítette, kérdés nélkül leszállította a csomagot a bisztró tulajdonosának. Élvezte a fuvarozást, örült annak, hogy végre saját pénzt kereshet. Nagybátyja jól megfizette a fiút, hisz ő képviselte az új generáció alapköveit. A HS elvégzése után úgy határozott, hogy teljes odaadással szál be a családi bizniszbe.  A hozzá hű, és közel álló barátait összegyüjtötte maga köré, és megalakított egy saját csapatot. Az idő múlásával és a pénz áramlásával egyre függetlenebbé váltak Gunaytól. Az egyik legjobb, gyerekkori barátjával, Arsal Samettel közösen megnyitották első saját bizniszüket, a Paradise Funhouset. Innentől kezdve pedig nem volt megállás. Nagybátyján keresztül megállás nélkül importálták a kokain, Törökországból. Először futárokat alkalmaztak, akik a reptéren próbálták meg átcsempészni a drogot, azoban az egyre fejlődő ellenörző rendszereknek köszönhetően rendkívül megnőtt a veszteség. Így hát módszert kellet váltaniuk. Ezután hajóval, konténerekbe pakolva kezdték el szállítani az Államokba, a dokkokba pedig embereket építettek be, akik a problémamentes áruátvételért voltak felelősek. in progress..

Spoiler

PERSONAL DESCRITION

Necdet Baybasin, egy huszonhat éves fiatal török-amerikai származású férfi. Külsőleg egy átlagos török férfi jellemét hozza a rövid fekete hajával, és alacsony termetével. Családjának köszönhetően születése óta aktív szerepet vállal Los Santos alvilági életében. Az utcán ismerik és tisztelik, ezen behatás következtében. Rendkívül kimért, és következetes azonban képes elfogult lenni a szívéhez közelálló emberekhez. Célja, hogy növelje a reputációját, és csapatával a lehető legnagyobb befolyást szerezzék meg a Nyugati part régiójában. 

Spoiler

PERSONAL DATAS

Name: Necdet Baybasin
Sex: Male
Age: 28 y/o
Nationality: American
Ethnicity: Turkish-American
Weight: 180,78' lbs (82 kg)
Height: 5' 8" (174 cm)

Szerkesztve Bobby által
  • Tetszik 4
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Bobby lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...