Ugrás a tartalomhoz

Nyereményjáték!


Szigor

Ajánlott témák

Sziasztok! Előre szeretném kijelenteni hogy azon kívül hogy regisztrálva vagyok fórumon és discordon is fent vagyok az OctansV-n, ezen kívül semmi közöm nincs hozzá! Max annyi hogy engedéllyel csinálom, de ez már mellékes. Se tesztelő, se admin se semmi. Csak jött az ötlet és ennyi.
Páran ismertek, sokan nem :) Lényeg hogy akik szemfülesek voltak, azok láthatták hogy pár alkalommal ingyen játékokat dobáltam discordon és aki gyorsabb volt az elvitte. VISZONT!!! Van pár érdekesebb játék amit szeretnék köztetek kisorsolni.

A nyereményeknek ezeket a játékokat szánom: Metro Exodus (Pc Enhanced Edition), Darksiders Genesis, Hellpoint, Relicta, Sniper Ghost Warrior Contracts, F1 2020, Shenmue III,
A nyerteseknek privát üzenet formályában fogom elküldeni nyereményeket! Minden játék a Steam-en érhető el.

Ezt egy amolyan tombola sorsolással szeretném köztetek kisorsolni. Aki korábbról ismer az tudja hogy volt arra példa hogy ilyeneket csináltam. Annyiban fog külömbözni ez a többitől hogy nem kerül semmibe.

Semmi mást nem kell tenned, minthogy hozzászólás formályában írsz egy sorszámot. (csak mert miért ne :D ) Ha megvan a számod, akkor írd oda a szám után hogy melyik játék érdekelne téged.
!!Fontos!! hogy csak 1 számot és egy játékot írhattok komment formályában. Aki többet ír, azt nem sorsolom. Arra kérek minden hozzászólót aki jelentkezik a nyereményjátékra, az kérem figyelje a kommenteket hogy ne legyen többször ugyanaz a szám, hogyha egymás után szóltok hozzá a topichoz. (Sorszám. első kommentelő kapja az 1-es számot és utána írja az egyik játékot amit szeretne. A második pedig a 2-es számot kapja meg, és így tovább és így tovább...

 

A sorsolás Random.org segítségével lesz sorsolva, és végig előben fogom közvetíteni a sorsolást. aki pedig nem tud részt venni a sorsoláson, azoknak külön videót fogok készíteni és igény esetén +- 1-2 évig a rendelkezésére tudom bocsájtani. A sorsolás időpontja ismeretlen. Később ez is kiírásra kerül.


Mivel a héten 11 napot dolgozok egymás után, így bőven lesz időtök jelentkezni. A jelentkezési határidő: 2021.06.13. Vasárnap 23 óra 59 perc.

Sok sikert kívánok mindenkinek!


Mivel ez nem egy jelentkezés és frakció pályázat, ráadásul fáradt is vagyok így arra a döntésre jutottam hogy nem festem és formázom a szöveget. Csak így natúrba. :D Na sok sikert srácok! :D 

  • Tetszik 5
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

32 - F1 2020

Idézet Szigor felhasználótól.

Sorszám. első kommentelő kapja az 1-es számot és utána írja az egyik játékot amit szeretne. A második pedig a 2-es számot kapja meg, és így tovább és így tovább...

Akkor nem sorba kell menni a számokkal, vagy én értettem csak félre?

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...