Ugrás a tartalomhoz

Szerelőműhelyek pályázata [ZÁRVA]


Dorinna

Ajánlott témák

octansv.png


Szerelőműhelyek megpályázása


 

Ahogy már mindenki értesült róla, nincs elérhető szerelő frakció, helyette egyéni vállalkozások számára biztosít az önkormányzat szerelőládákat. Ebben a pályázatban lehetőséget kap két szerencsés, hogy gazdagodjon egy-egy szerelőládával, vállalkozással és telephellyel.
A két nyertes pályázó díjmentesen veheti birtokba a ládákat, a vállalkozást, a területet az ezt követő hetekben. A két-három hét leteltével minden vállalkozásra a vállalkozásokat érintő szabályok és bérek vontatkoznak, a területbérléssel együtt.

 

A szerelőládával kapcsolatos információkat itt találjátok:
Szerelőláda beszerzése és használata

 


Pályázat menete


 

Mindenkitől olyan pályázatot várunk, ami egy átlagos, kis létszámú frakcióhoz szükséges, az elbírálását is ehhez mérten fogjuk végezni. A pályázati lehetőség 2021.11.12.-ig áll fent, így a következő három nap alatt a Municipality of Los Santos -> Pályázatok fórumrészhez küldheti mindenki a feltételeknek megfelelő lapját. A megadható cím a téma keretein belül rajtatok áll.

A lapban szeretnénk megismerni a pályázókat és az elképzelésüket a vállalkozásukkal kapcsolatban. A pályázat egy nagyon fontos eleme lesz a megfelelő székhely kiválasztása is. Mivel kis szerelőműhelyekről beszélünk, ahhoz mérten, kisebb területet tudunk bérbe adni hozzájuk!

Abban az esetben, ha a pályázó magánterületen, egy háznak az udvarán vagy egy olyan garázsba szeretné beköltöztetni vállalkozását, annak birtoklásában nem tudunk segíteni. Az önerőből szerzett telkeken van lehetőség szerelőműhelyet üzemeltetni, viszont ezekre nem tudunk szerződést biztosítani.

 

Fontos, egyéb tudnivalók:
- amennyiben módosítani szeretnéd a lapodat, köteles vagy szólni egy moderátorunknak,
- nem szükséges hosszú pályázatot írni, a tartalma alapján fogunk dönteni, viszont légy kreatív és bátran dobd fel színekkel (mértékkel) a lapodat,
- a pályázat esetleges hozzászólásait, reakcióit minimálisan vesszük figyelembe értékeléskor.

A pályázat a megadott időpontban lezárul, így a három nap elteltével a két nyertes pályázatot a szerver vezetősége, illetve az önkormányzat tagjai fogják megszavazni.

Sok sikert kívánunk minden pályázónak!

Szerkesztve Dorinna által
  • Tetszik 4
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Szerelőműhelyek pályázata [ZÁRVA]
  • Dorinna lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...