Ugrás a tartalomhoz

Ajánlott témák

Adminisztrátor Segéd Jelentkezés

 

Még mielőtt belekezdenél az olvasásba szeretném, már előre megköszönni neked azt, hogy szántál egy kis időt erre a témára, hogy végigolvasd és, hogy egy véleményt kifejts róla, akár szóban/írásban. Kellemes és nyugodt olvasást!
 

Bemutatkozás

Üdvözlehelletem, Csókolomsztok! A kezdetek Baján kezdőttek avagy a gólya oda vitt engem, de nem ott nőttem fel. 4 év után elköltöztünk Magyarország Keleti részére és jelenleg is itt élek, Debrecen környékén. Becsületes nevem Kevin, de már több éve "Kodi"nak szólítanak és "Cody"ként írom/írják a nevemet, a Kevint nagyon ritkán-ritkán használom. Jelenleg a 16. életévemet töltöm, de már hamarosan átlépek a 17.be. Debrecenben végzem/végeztem a tanulmányomat, a "végeztem" az annyit jelent, hogy már szinte 1 éve magántanuló vagyok egyéb magánéleti dolgok/gondok miatt. A tanulmányom az pontosabban Informatikus, de ugye ez egy tömeg fogalom ennek sok ága van, a sok ág közül CAD-CAM Informatikusként tanulok, mindig is érdekelt a modellezés és ennek egyéb ágai. Magántanulóként kicsit ez érdekes mutatvány, de meg lehet sok mindent oldani így is. Pár hete/napja kezdtem el tanulgatni a Blenderezést és hát már egészen "jól" megy. Az állatokat nagyon szeretem, a #kiskedvenceink Discord szobába sokat is szoktam posztolni. 🙂

Referenciáim

5-6 éve kezdtem bele avagy ismerkedtem meg a(z) RP/RolePlay világával. Pontosabban SAMPon, a szerver nevére már nem annyira emlékszem eléggé kis közössége volt 20-30 játékos, de valahogyan mégis megtanultam valamennyire, hogy mi is az a /me, /do. Itt 3-4 hónapig voltam, majd jött 1-1,5 éves kihagyás és rátaláltam a(z) "AV-RP"re már a Las Venturas elhagyása/Los Santos(i) verziójára, Facebookon jött fel egy hirdetés a szerverről, olvasgattam róla, hogy mi/merre/hány méter és megtetszett. Nagy közösség így gondoltam, hogy segítőkészek lesznek az emberek és hát így is lett. Nagyon sok embertől tanulhattam ott is, mind a Szerveren/Discordon/TeamSpeak3on is. Amiket tanultam azokat mind-mind felhasználtam később arra, hogy más embereket is segítsek akik akkor beléptek a Roleplay világába. Még akkoriban csak Ideiglenes Adminisztrátor Segéd voltam párszor és ebből adódóan később megpróbálkoztam az AdminSegéd pozícióval. Ha jól emlékszem 3-4 hónapig voltam Adminsegéd, majd Adminisztrátor 1 lettem, de sajnos elkövettem egy hibát akkoriban, hogy egy akkori Illegális Leader megkért arra, hogy csináljak nekik egy szobát Discordon és egyéb szobákat még mellé, mint ahogy a többinek is volt ezt megtettem és egy nagyobb szankciót vont maga után, avagy Adminisztrátor 1 elvesztése. Tanultam a hibámból és utána sok-sok ideig az ilyen közelébe sem néztem. 11/2/2019, 12:06:12 PM pontosan ebben az időpontban lettem a "OneRP" Discord szerverén Moderátor. Nagyon megtetszett ez a feladat és eljutottam az idő multán egy olyan pozícióra, amiről még álmodni sem mertem, soha. Operátor: 7/4/2020, 6:28:27 PM ettől a pillanattól kezdve, a "OneRP" Discord szerver Operátoraként végezhettem a munkámat tovább. Mai napig úgy érzem, hogy kétség nélkül jól végeztem a munkámat, precíz/gyors reagálású voltam mindig is. Ebben az időszakban sok mindenkit megismerhettem és nagyon-nagyon sok mindent meg is tanulhattam.

Miért én

Erre a kérdésre több téren a Referenciám is választ ad. Én magamat egy nyugodt/segítőkész embernek tartom. Pártatlan voltam és maradok is ameddig csak kell. Tapasztalatom kellően megvan hozzá, "OneRP"n nagyon sokszor lehettem/voltam Ideiglenes AdminSegéd így belátást nyertem az Adminsegédek világába is és tudom, hogy mi is a dolguk. A kommunikációm megvan mind, írásban/szóban is, panasz az elmúlt években soha nem érkezett rám semmilyen formában így innen is tudom avagy gondolom azt, hogy teljesen pozitív munkát végeztem. A szankciónálásnál sokszor meggondolom, hogy mennyit is és miért is adom azt pontosan. Nem szeretem az emberek száját befogni, szeretem őket végighallgatni sokszor, hogy mi is a véleményük az adott szituációról. Ezt a kommunikációm is segíti, legtöbb esetben mindig végighallgattam az embereket, mielőtt szankciót osztok. A bunkózás/flegmázás/ignorálás az én legnagyobb ellenségem, ez azt jelentené, hogy e 3 dolgot kerülöm mindig. Mindig is kedvesen és nyugodtan szeretek beszélgetni az emberekkel és ha tehetem akkor egyből reagálni az eseményekre, bármi is történjen. Nem szeretem megfélemlíteni az embereket, hiába van rajtam egy bizonyos rang, de ugyanolyan ember vagyok, mint ők. Ezért is viselkedek úgy velük, mint ahogy másokkal is.

Aktivitásom

Reggel 7-8-9től egészen 24:00/01:00-ig, persze ezt a napi programjaim is határozzák, de legtöbb esetben ráérek mindig, kivéve ha épp nem az állatokkal foglalkozok vagy egyéb más teendőmmel.
 


Köszönöm, hogy végigolvastad eme lapot. Lehet, hogy egy kicsit hosszúra sikeredett, de próbáltam a leglényegesebb dolgokat az életemből belesűríteni. Legyen további szép reggeled/napod/estéd/éjszakád! 

 

  • Tetszik 3
Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Cody egy jó ember, sokat segít az embereknek és tényleg lehet rá számítani, egy másik szerveren találkoztam vele, igazából mindig segítőkész volt és meg tapasztalhattam, hogy végzi a munkáját operátorként kritikus helyzetekben 😅 Szerintem megfelelő a posztra. Amúgy nem is tudtam hogy ennyi éves vagy, felfogásilag, meg ahogy viselkedsz 25+ ra tippeltem volna 🤔 Sok sikert kívánok, remélem sikerül! 😁

  • Tetszik 1
Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Még AVRP-n ismertelek meg pár évvel ezelőtt, a sors úgy hozta, hogy a frakciómba kerültél. Amit ott leműveltél az totál a megbízhatatlanságodról, valamint a gerinctelenségedről tett tanúbizonyságot. Arról nem is beszélve, hogy közben a háttérben próbáltad magad "jó helyre nyalni", ami szerencsére nem sikerült az egyik egykori főadmin barátunknak köszönhetően. Szereted elhordani a másikat a háta mögött mindennek, majd a szemébe vigyorogni, ami amúgy annyira nem is lenne baj, ha közben bizalmas dolgokat nem kotyognál ki, mint egy rossz kávéfőző. Álszentségből a Teremtő sokat adott neked, ezért én nem tudlak támogatni, de azért sok sikert neked pajti! 💕🤗

Szerkesztve Marvin által
  • Tetszik 1
Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

"Pár évvel ezelőtt" - Igen, tisztában vagyok azzal a dologgal, amit tettem. Felvállaltam mindenhol, bárki is kérdezte meg az igazat mondtam és nem magamnak adtam igazat. Gerinctelenség volt amit tettem, persze ezt teljesen felvállaltam. Akkoriban még nem éreztem magam érettnek és hülyeséget tettem azzal, de azóta eltelt pár év és megbántam bűneim és persze elég sokat is változtam azóta.
Párdon, köszönöm az utolsó szép szavakat! :) 

  • Tetszik 1
Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
  • Bobby lezárta ezt témát
  • Menedzser

ÉRTESÍTÉS ELBÍRÁLÁSRÓL


Kedves Cody!

Engedd meg, hogy megköszönjem az OctansV vezetőségének nevében, hogy jelentkezésed megírásába időt és energiát fektettél, és benyújtottad azt hozzánk.
A jelentkezésed tartalmi szempontból megfelelő, stilisztikailag ráncfelvarrásra szorul. Az információközlés az aranyközépúttól inkább a mennyiség oldalra billen, mintsem minőségre. Vannak olyan szóösszetételek, mondatok, melyeket beküldés előtt korrigálni szükségeltetett volna. Ami viszont a jelen jelentkezési lapnál fontosabb, és igazán kiemelendő, lényeges, hogy csiszolnod kell a közösséggel való kapcsolataidon, mert jelenleg nem tudlak meginvitálni az adminisztrátori csapatba. Jelen lapon leírt célod tartsd meg, és úgy integrálódj a közösségbe. Bízom benne, hogy a fentebbieket megfogadod, és a későbbiek során sikeresen jelentkezést tudhatsz magad mögött.

További információkkal, javaslatokkal, kérdéssel kapcsolatban Discordon keress fel.
 

  • Tetszik 1
Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...