Ugrás a tartalomhoz

Rub Street Hustlers


yungbluhd

Ajánlott témák

Minap találkozott T. és Jake egy csajjal aki érdeklődött a kábítószerek iránt.. megbeszélték, hogy késő du. órákban felkeresi a duót. 
A nyélbe ütött üzlet momentumai látható az alábbi képen. 196129428_elads.thumb.png.42b586fa8bedff40c041179192f628a4.png

 

Szerkesztve Dante0629 által
Kiegészítés
 • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Idézet yungbluhd felhasználótól.
  Rejtett tartalom megjelenítése (spoiler)

Yasin péntek estéjét szokásosan kedvenc időtöltésének adta az egyik barátjával Jake Perasonnal, és egy újonnan megismert lánnyal Everlyvel.
Amint elszívták a vicces cigarettát a lány és Yasin kapcsolata komolyabbra fordult, flörtöltek egymással. Később Yasin barátja lelpett, a lánnyal már csak ketten maradtak...


                

 @Jake

spacer.png

 • Tetszik 3
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  

Idézet yungbluhd felhasználótól.

  

  Rejtett tartalom megjelenítése (spoiler)

Jake és Yasin sikeresen elosztotta a csapat drogkészletét egy férfinak, aki a délutáni órákban a Rub Streeten találta meg őket. Állítása szerint a konditeremnél ajánlották a helyi srácokat. A brigád drogkészlete megfeneklett, Yasin reménykedik benne hogy Jake mihamarabb utánpótláshoz tud jutni.

spacer.png

 

 • Tetszik 4
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Helló. A képeket szerkeszd 800x600-as felbontásban és tegyél rá minnél kevesebb chatet.
Minőség =/= mennyiség, ez járjon a fejedben.

Nem kell rátenned az egész chatet a képekre, csak a lényegre figyelj, amiből megismerhetőek a karakterek, a kapcsolataik és a jelenlegi szituáció sem marad ködös az olvasó számára.

 • Tetszik 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Idézet Kolbász felhasználótól.

Helló. A képeket szerkeszd 800x600-as felbontásban és tegyél rá minnél kevesebb chatet.
Minőség =/= mennyiség, ez járjon a fejedben.

Nem kell rátenned az egész chatet a képekre, csak a lényegre figyelj, amiből megismerhetőek a karakterek, a kapcsolataik és a jelenlegi szituáció sem marad ködös az olvasó számára.

Oké, megfogadom a tanácsod, ne az én monitormon kis felbontásban nem annyira jól olvasható a dolog. De majd utána járok. 

 • Köszönöm 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Yasin és Jake kedd este leszervezett egy drogbeszerzést. 25 gramm QUAKE nevezetű szintetikus szerhez
jutottak. Yasin értesült az esti Technologie buliról a facefinderen, ezért nekiállt kiporciózni
a kábítószert grammos tasakokba. 25 zacskó QUAKE-vel indulnak neki az éjszakának.

spacer.png

Szerkesztve yungbluhd által
 • Tetszik 5
 • Haha 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

 • 2 héttel később...

Torrian elutazott az ünnepek alatt NY-ba míg barátai tovább tevékenykedtek Los Santosban. Dec 24.-én kapott Finderen egy üzentet Yasin barátjától, hogy el kell hagynia az államokat mert beütött valami gebasz de nem fejtette ki pontosan. Az utolsó üzenet annyi volt, hogy "ha visszaértél Santosban keresd fel Jake-t."... Amint leszállt a gépe T.-nek megindult a lakására, hogy kocsijába pattanjon és felkeresse haverját.

Többszöri alkalom után se jelentkezett Jake a hívásokra, se az SMS-ekre. Majd egyszer csak jelzett Torrian telója és ezt az sms-t látta benne:

image.png.f52d85bfd337850917e45945350e5a35.png

Torrian totál nem értette a szituációt. Teljesen összezavarodott... ott volt a Rub streeten egyedül és nem tudta hova lettek barátai egyik napról a másikra.

....Egy-két nappal később....

Mikor már napok óta nem hallott barátai felől eszébe jutott unokaöccse Jayquan NY-ból, hogy mennyit érdeklődött Los Santos felől ezért ráírt Finderen, hogy nem lenne-e kedve átköltözni mert akár munkát is tudna neki szerezni igen hamar. Jayquan-ról annyit érdemes tudni, hogy egy 20 éves srác aki édesanyjával él kettesben mivel édesapja egy szörnyű betegség miatt elhunyt. Mivel Jaydee-nek nem jött össze az ösztöndíj ezért nagy örömmel fogadta unokabátyja invitálását és az első Los Santos-i gépre azonnal fel is szállt. 

image.png.2224336fda56aaf3a9e9ba0dd2e44586.png

Ahogy T. megígérte meg is szerezte Jaydee-nek az állást és megkezdhette a gyűjtögetést az egyetemre, de a fiatal srác előtt nem volt rejtegetve Torrian "titkos" élete...

 • Tetszik 4
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Elküldve (szerkesztve)

Torrian Wilson és Jayquan Wise leülnek beszélgetni délután, Torrian beavatja unokaöccsét, milyen bizniszeket rendez mindennapjaiban.
Jaydee egy kissebb gondolkodás után elfogadja kuzinja ajánlatát,valamelyest becsatlakozik a bizniszbe.
Leszögezi unokatestvérének hogy ettől függetlenül saját céljai az elsődlegesek, próbál kimaradni a durvább dolgokból.

spacer.png

Ugyanezen a napon Torrian megtanítja unokatestvérét az általa ismert "helyes" fegyverhasználatra,
ha esetleg beütne valami Jaydee megtudja magát védeni.
Először nehezen megy a tanulás, viszont a végére Jay' megérti a lényeget, sikeresen likvidálja a rögtönzött ellenfelét.

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

Szerkesztve yungbluhd által
 • Tetszik 3
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

A tegnapi nap folyamán megérkezett Kiara Wilson, aki bátyja Torrian és unokaöccse Jay meghívására érkezett a városba, miután New Yorkban összespórolt magának egy kis pénzt.

Torriant rengeteg nehézség és veszteség érte az utóbbi időben, talán húga és unokaöccse jelenléte majd segít neki túllendülni a nehéz időszakon.


 

erkezes3.png

 

erkezes7.png

 • Tetszik 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  @kapi @Dante0629 @yungbluhd

Idézet Jack felhasználótól.

Az elmúlt hetek történései. 


bujkalas2.pngbujkalas1.pngbujkalas5.png
 

J.Pearson és barátja, B.Pothier összetűzésbe keveredtek az egyik helyi bűnszervezet vezetőivel, aminek következtében hetekig bujkáltak, miután ajtóvadászatot rendeltek el ellenük. Szinte naponta változtatták búvóhelyüket, míg nem felkeresték Pearson egyik kapcsolatát az LSPD-nél. Hosszas huzavona után, sikerült vádalkut kötniük, mely értelmében, a szolgáltatott információkért és együttműködésért cserébe a két férfi, új személyazonosságot kaphatnak, amennyiben az államügyész elfogadja kérésüket.  Miután a rendőrség megtette a szükséges lépéseket és biztonságba helyezték informátoraikat, megkezdődtek a kihallgatások. A két férfi által kapott információk segítségével, egy sikeres akció után, a rendőrségnek sikerült lecsapniuk a szervezet vezetőire. A kihallgatások, illetve tárgyalások végeztével J.Pearson és B.Pothier megkapták az együttműködésért cserébe az ígért “jutalmukat”, új személyazonosságot, és felmentették őket minden vád alól, amelyek alá, kisebb stiklikért helyezték őket.


bujkalas3.png


Ezután úgy döntöttek, új életet kezdenek, azonban sajnos hamarabb pokollá vált az életük, mint gondolták volna. Pár nap elteltével éppen elbúcsúzni készültek egykori barátaiktól, akik a várost szerették volna elhagyni. Őket szintén a szervezeten keresztül ismerték meg, ezért róluk, a rendőrségnek sem szolgáltattak információkat, végig segítették egymást. Azonban az említett búcsú, egy nem várt fordulatot vett. Egykori barátaik, egy elhagyatott reptérhez hívták őket, ami már önmagában gyanús volt Pearson és Pothier számára, ezért felkeresték egy régi barátukat, T.Wilsont és annak unokaöcsét, illetve egy közös ismerősüket, hogy a távolból figyeljék az eseményeket és, ha szükséges, akkor lépjenek közbe. Miután Pearson az autóban ülve észrevette, hogy Pothier hasához fegyvert szorítanak, azonnal értesítette a távolban várakozó ismerősüket, T.Wilsont. A fekete személygépjármű nagyjából tíz másodperc alatt a helyszínre ért, és a három afro-amerikai férfi lefegyverezték a Pothier hasához fegyvert szorító nőt. Ekkor Pearson kiabálni kezdett az autójában ülve, hogy el kéne valahogy hagyni a helyszínt, ám ekkor már késő volt, mivel megérkezett a nő egyik barátja is, aki szintén fel volt fegyverkezve és három fekete férfit vette célba. Rövid tárgyalás után eldördült az első lövés, amit T.Wilson unokaöcse adott le, aki a nőt vette célba, majd a nő barátja szintén tüzet nyitott és halálosan megsebesítette Pothiert, ezután a három férfi a nő barátjára nyitottak tüzet, akit szinté sikerült kiiktatniuk. Az egész egy szempillantás alatt történt, az autóban várakozó Pearson először fel sem fogta a történteket. Azonnal kipattant járművéből, majd a földre összerogyott barátjához sietett, akit egy fejlövés ért és azonnal életét vesztette. A kemény kinézetű, nagydarab, tetovált férfi ekkor mély ordításba és sírásba kezdett, azonban minél előbb el kellett hagyniuk a helyszínt. Pár kilométerrel odébb félre húzódtak, és hosszas hetek után ekkor mesélt el mindent részletesen Wilsonnak. A megtört férfi, aki csak egy új életre vágyott legjobb barátjával, ebben a pillanatban teljesen összetört. Miután elindultak hazafele, Pearson megállt az akkor bérelt apartmanjuknál ahol magához ragadta Pothier egyik pulóverét, és az autójában ülve egy levelet írt Wilsonnak, majd a lakására sietett, a levelet pedig a postaládájába dobta. Ezután Pearson a még megmaradt kábítószerét elfogyasztva, útnak indult és nem sokkal később egy oszlopnak csapódott Granger típusú terepjárójával, amelynek következtében azonnal életét vesztette. A két férfi temetésére, az elkövetkezendő napokban lesz sor, amit T.Wilson szervez nekik, hogy méltóságteljes búcsút vehessen barátaitól.  


bujkalas6.png


 

Szerkesztve Jack által
 • Tetszik 1
 • Szomorú 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Elküldve (szerkesztve)

A nap folyamán Torrian egy rendőrgyilkosság bűnrészesévé vált. Egy átlagos utcai igazoltatás során Torrian ismerőse Ray-Ray fegyvert rántott a helyszínen lévő Officerekre, az egyiken halálos sebeket ejtett. Mivel Torrian autójával közlekedtek az esemény pillanatában, azonnali elfogató parancsot állítottak ki rá, pár órára rá el is kapták őt. spacer.png

 

Kiara, Porsha, Tyree és Jayquan az éjszaka óráit közösen töltik a Vinewood felirat alatt. Általános dolgokról beszélgetnek, majd mindenki nyugovóra tér.

spacer.png

@Jack @Dante0629@Nojel@Neo

Szerkesztve Jack által
 • Tetszik 7
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Kiara és Porsha találkoztak a Tequi-la-la-ban, ahol beszélgettek egy kicsit a családi dolgokról.


Porsharp1final.png

Porsharp2final.png


Pár nappal később.


khalida2final.png

khalida3final.png


Végül pedig Torrian hozta a szokásos formáját, ami ismét kiakasztotta Kiarat.


khalida4final.png

 

 

A big shout out to:

@Dante0629 @yungbluhd @Neo @Nojel @Gregory @Nicci @Jack

Szerkesztve Jack által
 • Tetszik 9
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

 • Jack rögzítette ezt témát

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
 • Új létrehozása...