Ugrás a tartalomhoz

Dirty Bandits Motorcycle Club


drjuan

Ajánlott témák


dbn_color_4.png.fdd936ef46ba1f815f3fff86ddb4d941.pngDirty Bandits One Percenter Motorcycle Club 

2015 elején San Andreas államában található Los Santosban alapították meg a klubot, az öt Közel-keletről hazatérő exkatona. Leginkább a civil élettől való teljes elidegenülés, a háborúban vagy a hazatérést követő szellemi sebek illetve szadista és egyéb kialakult hajlamok kiélésének kezelésére döntött a klub megalapítása mellett. Kihasználva a frissen szerzett kapcsolataikat hasist kezdtek becsempészni különböző módszerekkel a városba, az utca szinten tevékenykedő bandák közt találtak olyan vevőkre akiknek gond nélkül tudták továbbadni a kábítószert. A külföldön vívott háborúkban szerzett tapasztalataikat kihasználva a tudatmódosító szerekkel való kereskedelem mellett, éjszakai szórakozóhelyeket valamint kisebb üzletek védelméért kezdtek el felelni. Ekkor még csak az alapítótagok vettek részt ezekben munkákban, csak azután kezdtek el újabb tagok után kutatni miután szembesültek azzal a ténnyel hogy kezdenek kevesek lenni az egyre nagyobbra növő szervezet életében. A klub megalakulása óta nem állt háborúban más klubokkal, vagy szervezetekkel. A tagok átlagéletkora 25 és 40 év között tudható, rasszuk vegyes. A létszámuk folyamatosan változó, de a rendőrség utolsó adatai szerint a tagok 7 fővel rendelkeznek. 2018 áprilisában problémába ütköztek amikor megpróbáltak lecsapni egy illegálisan szervezett pókereseményen. A jelenlévők között több beépített ügynök és jelen volt, ezért kettő a helyszínen tartózkodó alapítótagot, valamint három klubtagot is letartoztattak engedély nélküli lőfegyver viselés miatt, valamint egyéb vádak miatt. A klubban ezek után újraszerveződések történtek, kénytelenek voltak ismét megerősíteni magukat azzal hogy újabb tagokat vettek fel.


 

 

 

db_ranks.thumb.png.5b5281d437dac83dfc295ac4a3c4e763.png
- A klub vezetője, és kulcsfigurája. Az Ő szavának van a leginkább megbecsülve a szava, a klub egyben tartása a célja, mindent megtesz a klub védelméért. 


- Abban az esetben hogyha a president döntéshozatal képtelenné válik, Ő veszi át a feladatait. Támogatja a döntések meghozatalában a presidentet, egyben tartja a klubon belüli tagokat. 

- A klubon belüli biztonságért felelős személy,
 a klub birtokában lévő fegyverekért felel. Fenntartja a rendet a klub által megrendezett eseményeken és üléseken. 

- Megtervezi az A pontból B pontba jutást minden részlettel együtt. Fontos szerepet tölt be a klub életében, leginkább a gördülékeny utazások megszervezéséért felel. 

- A klubnál történő papírmunkákért felel, különböző rendezvények megszervezése a feladata. Tájékoztatja a klubtagokat a közelgő eseményekről, és ülésekről. Más chapterekkel való kapcsolattartás is az Ő feladatai közé tartozik.

- A könyvelő szerepét tölti be a klubnál, Ő kezeli a pénzügyi kiadásokat. Beszedi a tartozásokat a klub irányába, értesíti az ülésen a többieket a klub pénzügyi helyzetéről. 


Kiérdemelték a klub bizalmát, és testvérüknek fogadták. Szavazati joggal rendelkezik az üléseken, és különböző megbízatások végrehajtásáért felel. 


- Újonc aki megpróbál bekerülni a klub belsőkörébe, nem hordhatja a klub patcheket és nem vehet részt az üléseken. Mielőtt beavatnák a klub történéseibe bizonyítania kell a klub iránti hűségét, erejét, és kitartását. Legtöbb esetben az Ő feladata eltakarítani mások után.

 

 


 

 

dbn_patches.thumb.png.4701ca1859ddb0d6b4aadf79e99c2f4f.pngA Dirty Bandits MC összes meglelhető felvarrója. 

 

Patch magyarázat:

 • Négyzetben való kaszás: Halálközeli élményben volt része a felvarró tulajdonosa.
 • 13: Tulajdonosa a marihuána fogyasztója, vagy kereskedője, az angol ABC 13. betűje.
 • Négyzet, benne egy ponttal: Olyan tag aki megjárta a börtönt a klubot képviselve. 
 • Dirty Boy: Az MC azon tagja akinek gyilkosság köthető a nevéhez, emberi életet ontott a klub érdekeiért.
 • EXS: Exkatona, aki miután leszerelt a Dirty Banditsot választotta.
 • Firts 5: Csak az öt alapítótag viselheti.

 

 

 

 

 

 

 

 

  
A tagfelvétel menete, ezekre figyelj oda és ezekben lesz részed ha csatlakozni szeretnél közénk. 

Klubtaggá válásod felé vezető út tele lesz új dolgok megismerésével, kitartással, és különböző feladatok végrehajtásával. Fontosnak tartom leszögezni még az elején hogy a szervezetünkbe való bekerülésedben csak abban az esetben tudunk segítségedre lenni, ha hallgatsz a tanácsainkra és próbálod betartani őket. 
Nem okoz gondot ha kezdő szerepjátékos vagy, akkor is szívesen látunk téged!
 

A tagfelvételed során nem várunk el tőled napi 8 óra aktivitást, jelentésírást, és beszélgetőprogramokon(ts,dc) való részvételt. Azonban a következő dolgokra szükséged lesz.

 • Karaktered valósághű felépítésére
 • Kitartásra, és annak felfogására hogy nem azon múlik a bekerülésed/feljebb lépésed hogy milyen régóta vagy köztünk
 • Karakter fejlődésre 
 • Komolyságot a szerepjáték iránt

 

Lehetőséget biztosítunk a csatlakozók számára hogy a szervezetünket legális úton is megközelíthessék. Ebben az esetben az általunk üzemeltetett szerelőtelep alkalmazottának kell lenned.
Hogyha kellőképpen bizonyítottad felénk azt hogy megbízhatunk benned, és már jól ismerünk akkor kérvényezheted a prospect titulust. 
A prospect titulus elfogadásának esetén ki leszel téve annak hogy a szervezet tagjai a legalja munkákat bízzák rád, ekkor bizonyosodhatunk meg arról hogy komolyan gondolod-e a csatlakozási szándékodat. Bekerülésed bármeddig eltarthat, ez igazából csak rajtad múlik! Abban az esetben ha nem a szerelőtelepünkön keresztül közelíted meg a motoros klubhoz való csatlakozást, ismerned kell a klub egyik tagját. Jó kapcsolatot kell vele kialakítanod és ápolnod, ekkor válhatsz a klub supporterévé. Hogyha a klubtag akivel jóban vagy megbízik benned beajánlhat téged mint prospect. Ekkor ugyanúgy mint a másik esetben rád fog hárulni a legtöbb piszkos munkaelvégzése, a tagjaink minél jobban azon lesznek hogy "elvegyék a kedved a csatlakozástól", ha kitartó vagy és bizonyítani tudod a rászántságodat akkor egyre több dologba fogunk beavatni téged, idővel részt vehetsz majd illegális tevékenységek végrehajtásában is. De ehhez mindenképpen előtte szükséged lesz rá hogy megbizonyosodjunk róla hogy megbízható vagy. 

 


 

Ha kérdésed lenne a klubbal kapcsolatban keress bátran privát üzenetben, vagy discordon. 

 

Az élményképek, és itt megtalálható információk InGame való felhasználása szabályzatba ütközik! 
Kérünk mindenkit hogy kerüljék az MG gyanús megmozdulásokat, és tartsuk tiszteletben egymást. 

 

 

 

Szerkesztve drjuan által
évszám csere
 • Tetszik 11
 • Köszönöm 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

 • 4 héttel később...
 • 2 héttel később...

SUPPORT YOUR LOCAL BANDITS
 

                           I support the bandits t-shirt (Black)
                                   $22

blacktshirt1.png.debee6d2b7021d201da912a9ac6a15b2.png

                            Support the bandits short (Black)          
                                   $18 

short.png.23f2332349a5fc59c1e8a6deade9f709.png

                            I support the bandits beanie (Black)
                                    $16

beanie.png.c12b33dea25c9beeb0e2d10858df8a1a.png

                                Supporter Cut
                                   $40

vest.png.4dc2c2eda3721ddc2d9f56f86a4243a5.png

Szerkesztve armi által
 • Tetszik 5
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
 • Új létrehozása...