Ugrás a tartalomhoz

[ELLENŐRZÉSRE] Layla Hegland


Ajánlott témák

K A R A K T E R L A P
debinekkep2.png

 

 

karilap_kep.png

SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK

Születési név: Layla Hegland
Születési idő: 1995. július 10.
Születési hely: Dominikai Köztársaság, Puerto Plata
Anyja neve: Madleen Fronius
Nemzetisége: amerikai

 

Anyanyelv: spanyol
További beszélt nyelvek: angol, német


SZEMÉLYLEÍRÁS

Magasság: 169 cm
Testtömeg: 59 kg
Testfelépítés: szálkás (izmos, karcsú)
Hajszín, hajviselet: szőke, derékig érő, többnyire kiengedve
Szemszín: világoskék


SZEMÉLYES TULAJDONSÁGOK

Pozitív tulajdonságok:

 • megbízható;
 • magabiztos;
 • elkötelezett;
 • kitartó.

Negatív tulajdonságok:

 • gyerekes;
 • gátlásos;
 • magánytól való folytonos félelem;
 • nehéz érzelemkimutatás.

SZENVEDÉLYEK ÉS BETEGSÉGEK

Jelenleg nincs.

 

K A R A K T E R T Ö R T É N E T debinekkep2.png

 

 

A3Zr8ut.png

 

A3Zr8ut.png

 

A3Zr8ut.png

 

Layla az otthonban megtanulta, hogy milyen szigorú szabályokat követve élni. Sosem szenvedett hátrányoktól, csupán többet kellett küzdenie egy kitűzött céljáért. Sosem volt rá panasz az iskolai teljesítményét és a magatartását illetően sem. Puerto Plata-ban töltött iskolás éveit az otthonban tartózkodó társaival végezte. Los Santosba költözve a nyelvi és az integrációs nehézségek miatt magántanulóként csinálta végig gimnazista éveit.

A testvéreknek az anyagiakkal sosem volt problémája. Édesapjuk és édesanyjuk már haláluk előtt olyan anyagi tőkét halmozott fel számukra, amelyet egy átlag ember nehezen tudott volna megtenni. Leon ahogy betöltötte a 18. életévét Puerto Plata-i otthonukat otthagyta. Fejében meg sem fordult, hogy azon a helyen maradjanak, ahol akkora veszteségek érték őket. Legszívesebben a világ másik feléig menekült volna. Los Santosba utazott. Mindent megtervezett, elintézte a papírokat, kiépítette azt a biztonságos alapot, amelybe gyámként magához tudta venni Layla-t, majd Dax-ot is.

 

Layla fokozatosan hagyta abba naplójának írását. A tinédzser éveinek vége felé már csak a kiemelkedő eseményekről írt szüleinek. Ahogy idősödött már nem támaszként használta, nem egy helyet töltött be, ahova egy rosszul sikerült napja után menekülhetett, csupán egy megszokássá vált, amit kezdett elfelejteni.

 

A naplójában sosem írt egy társról, aki mellett megtalálta volna önmagát. Életében nem volt tartós, említésre méltó kapcsolata, hiszen édesapjának korai elvesztése miatt mindig egy olyan férfit keresett tudat alatt, aki ezt az űrt betölthetné. Így az apró csalódások miatt egy gátlásos, ezen a téren félénk és a magánytól igencsak félő nő vált belőle.

Layla kisgyermekkorában édesanyjával ápolt szorosabb kapcsolatot szülei közül, így az anyakép egyik napról a másikra való megsemmisülése kihatással volt egész életére. Az az érzelmi kapcsolat, a kötődés, amely kifejlődött benne anyukája iránt, eltűnt. Nem volt már az a biztos személy az életében, akitől megkapta azt a szeretetet és a figyelmet a nap huszonnégy órájában bármikor, aki eddig volt. Ezáltal nehezebben tapasztalhatta meg, hogy ő maga mennyire szerethető, hogy milyen értékek lakoznak benne, hogy hogy vált ki hatást másokból és bízhat-e önmagában, másokban, és a világban.

 

2016 elején jelentkezett a Los Santos Police Department akadémiájára, amelyre felvételt nyert. Igazán jó értékelésekkel ugrotta meg a nehezebbnél nehezebb akadályokat. 2016 végére már próbaidős officer-ként tevékenykedett a kiképzőtisztje mellett. Elkötelezett és kitartó. Határozott és magabiztos. Így lehetne legegyszerűbben jellemezni Layla-t a pályafutása alapján. Munkájában sikeres, magánéletében már kevésbé kiegyensúlyozott személy vált belőle.

Szerkesztve Debi által
 • Tetszik 9
 • Köszönöm 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

10/10, nagyon fullos lett. Kifejezetten tetszik, hogy ilyen egyedi lett az elrendezés. Kíváncsian fogom várni a további képeket! 💯

Szerkesztve ghostface által
 • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

 • Menedzser

ÉRTESÍTÉS A VEZETŐSÉGI ELLENŐRZÉS EREDMÉNYÉRŐL


Kedves Debi!

Örülök, hogy időt és energiát áldoztál arra, hogy elkészítsd a karaktered történetét ellenőrzésre. 
 

Különdíjat érdemel a téma ötletessége, a kreatív elemek megjelenítése, elrendezése, kialakítása. A karakterlapban említett tulajdonságok mindegyikére választ ad a történeti rész. A tartalom összhangban van az elképzeléssel, az általad megcélzott szereppel. Sokat tesz a cikkben olvasottakhoz az édesanyai, illetve személyes részről írt naplók, melyekből egyértelműen megállapíthatóak a tulajdonságok, reakciók, miértek. Hatalmas plussz a külső szemszögből érkező végső magyarázat is, mely kellőképp informálja az olvasóközösséget a felnőtt kor eseményeiről, változásairól, és a jövendőbeli tervekről. 

Példás, mintaként tekintendő. 


Jó szórakozást a folytatáshoz, várom. 

ELLENŐRZÖTT STÁTUSZT KAPOTT.

 • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
 • Új létrehozása...