Ugrás a tartalomhoz

Vidar Nord


Whitehawk

Ajánlott témák

 


frame-with-border.png.17016641cfa387687dd5065ae10cf5b7.png

                

Vidar, Anais Aphrite és Tyron Nord első gyermekeként jött világra 1990 telén. Ő nem Ryfossban született ahol eredetileg laktak, hanem hazájuk fővárosában Osloban. A fiú nagyon jó körülmények között nevelkedett, mivel a család eléggé jómódú volt. Apjában a példaképét látta meg. Iskolába sose járt. Magántanár tanította őt meg mindenre. Tyron szigorú, de megértő apa volt amíg élt. Sokat járt fiával a régi házukhoz közeli erdőbe. Vidar innen tanulta meg a vadászat fortélyait. Egy nap viszont édesapja váratlanul elhunyt. Az orvosok megállípították hogy szívroham következtében halt meg. Vidar ekkor még csak öt éves volt. A gyermek teljesen összetört. Kezelhetetlenné vált, volt hogy tört-zúzott a szobájában. Édesanyja négy év után lépett tovább. Két testvére született más-más apától. Raelynn és Kyan. Vidar akkor nyugodott meg újra amikor először tartotta újszülött húgát karjaiban. Megesküdött neki még aznap hogy az élete árán is védeni fogja amíg csak tudja. Testvéreivel megpróbált általában jó kapcsolatot ápolni de ezt édesanyjuk, aki neheztelt Vidarra apja halála miatt, eléggé megnehezítette a dolgot. Vidar tizennyolc évesen elköltözött otthonról hátrahagyva két testvérét és édesanyját.  Félévente, tért haza és elvitte testvéreit ugyanabba az erdőbe ahová apjával járt. Vidar elég jól értett a fegyverekhez hisz nagyon sokat tanulmányozta őket. Képes volt a legtöbbet szétszedni majd újra összerakni ezáltal csiszolva tudását a komponensekről.
unknown1.thumb.png.44397e1a62869940fcb60a310a1ccd4c.png

Egy idő után viszont, sokáig nem tért haza. Úgy gondolta jobb lesz testvéreinek és édesanyjának az ha távol marad tőlük amikor beüt a baj. Ugyanis Vidar nem éppen törvényes úton szerezte meg a napi betevőjét. Szállítóként tevénykedett. A pontból B-be szállított különböző illegális tárgyakat, néha személyeket. Ezek között voltak drogok, fegyverek, luxusprostik. Kissebb hírnevet szerzett magának a norvég bandák között. Emiatt nem akart többet hazatérni a családjához mivel féltette őket, egy esetleges rajtaütéstől. Egy nap viszont a szállítás alkalmával minden balul sült el. Vidart három rendőrruhás férfi állította meg és megkérték hogy nyissa fel a csomagtartót. Vidar zsebében, egy bicska volt készenlétben ha menekülni kellett volna. Bár mélyen legbelül tudta hogy nem akarja használni. Készségesen kinyitotta a hátsó ajtót amikor a "rendőrök" meglátták a fegyvereket és drogokat. Ekkor mivel nem bilincselték meg egyből, Vidar gyanút fogott. A három férfi igazából nem rendőr volt, hanem az egyik rivális banda tagjai. Dulakodásba keveredtek, amikor is Vidarban elkattant valami. Nem tudta mit tesz csak cselekedett. Mind a három férfi vérbefagyva, brutálisan megszúrkálva, maradt ott az úton amikor elhajtott onnan. Kiderült hogy dührohamait nehezen tudja kontrolálni ezért történhetett ez. Vidar minél hamarabb ki akart szálni és ezt meglepő módon meg is engedték neki.

Egy nyári estén Vidar egyedül iszogatott egy szórakozóhelyen. Egy lány ült le mellé, mivel nem volt máshol hely. Egy martinit kért és italát kortyolgatva halgatta a zenét amit éppen akkor játszottak. Vidar nem nagyon figyelt erre, hisz akkor még nem sejtette hogy ez a nő gyökeresen megváltoztatja majd az életét. A nő eléggé részegre itta magát majd konfrontációba keveredett egy helyi vagánnyal aki nem tudta elfogadni hogy aznap este nem akadt horogra neki senki.  A férfi felpofozta a lányt amit már Vidar se nézhetett tétlenül. A férfival verekedésbe keveredtek amiből Vidar jött ki győztesül. A lányt hazakísérte akit Lilly-nek hívtak. Másnap egy kávézóban futottak újra össze, ahol beszélgetésbe elegyedtek. Vidar hamar megkedvelte a lányt. Azután többször találkoztak míg végül össze jöttek. Két éven át boldog kapcsolatban éltek. Viszont egy nap csúnyán összevesztek. Ordibáltak egymással majdnem egész nap késő estig. A vége az lett hogy Lilly elvitte Vidar autóját hogy addig is távol legyen tőle. Viszont ekkor történt meg ami Vidart teljesen megváltoztatta. Lilly elvesztette az uralmat a jármű felett és a hídról amin autózott a mélybe zuhant. Lilly a helyszínen életét vesztette és Vidar még csak nem is tudott róla. Nem sokkal később Raelynn hívta fel, hogy közölje vele a szörnyű hírt. Vidar ezek után nem volt önmaga. Komorrá vált és kedvtelenné. A gyász elől az alkoholba menekült.  Ekkor tért haza pár év után újra. Beállt a családi vállalkozásba, ahol a pénzügyekkel foglalkozott. Bár néha alkoholproblémái miatt nehezen tudta végezni feladatát. Viszont úgy tűnt a fegyverekről szerzett ismerete, amit szállítói munkája során szerzett, hasznára lelhet. Elkezdett felvásárolni fegyveralkatrészeket olcsó áron, majd a régi bandájának eladta őket kétszer annyiért. Sokáig csinálta ezt majd rájött hogy ezt a metódust más árukkal is lehet alkalmazni. Mélyen belenyúlt a zsebébe, majd a legkeményebb drogok, alapanyagait vásárolta fel termelőktől. Ő csak az alapanyagokat adta el a bandának akik ezáltal, prémium minőségű kokaint, heroint, marihuánát tudtak terjeszteni Norvégiában. Családjával egyre többet foglalkozott, megpróbálta minden szabadidejét húgával, és öccsével tölteni. Volt hogy a legdrágább éjszakai klubokba vitte el őket, de volt hogy csak szimplán újra vadászni mentek el. Egy napon viszont Raelynn segítségért fordult hozzá. Rossz társaságba keveredett, és azt szerette volna hogy ha Vidar megvédené őt ha ne talán bajba kerülne. Vidar, megpróbálta megtanítani az alapokat amit meg tudott tanítani. Akárhányszor megtámadták Rae-t Vidar ott volt hogy megvédje. Ezért egy idő után feladták azt hogy Raelynnel bármit is kezdjenek.
adafagadffgdg.thumb.jpg.ba1a988071416c238cd58d0e1ce8e2a6.jpg 


Vidar kinézetileg mindig próbál adni magára, és adott időnek és szituációnak megfelelően öltözködik. 


Név: Vidar Nord
Anyja neve: Anais Aphrite
Születési hely/idő: 1990. December 4. Oslo, Norvégia
Magasság189 cm
Súly: 81 kg

Ismertető jegyek:
Égszínkék szemek. Sötétbarna hátrafésült haj. Kimondottan magas, közepesen izmos testalkat. 

Belső tulajdonságok:
Pozitív: Intelligens, odaadó, hűséges, általában higgadt, kitartó.
Negatív: Ha egyszer bekattan nem képes az indulatait fékezni.

Képességek: Alap közelharci tudás. Lőfegyverek magasfokú használati tudása.  

 

 

 

 

 

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 1 hónappal később...

 


ÉRTESÍTÉS A VEZETŐSÉGI ELLENŐRZÉS EREDMÉNYÉRŐL


Kedves @Whitehawk!
Örülök, hogy időt és energiát áldoztál arra, hogy elkészítsd a karaktered történetét ellenőrzésre. 

Stilisztikailag módosításra szorul.
Helyesírásilag rendben van.
Tartalmilag kifogásolható.

A szöveget rendezd balra, és a piros szövegeket pedig vedd ki, úgy sokkal jobban fog festeni stilisztikailag. A személyes információkat a szöveg elejére tedd inkább, illetve a képek méretét vedd lényegsen lentebb, vagy töröld ki őket.

Figyelj a szóismétlésre, ne "Vidarként" hivatkozz a karakteredre minden mondatban, hanem használj kreatív jelzőket lásd: Fiú, srác, kölyök stb.  Fejtsd ki jobban bizonyos eseményeknél, hogy azok milyen behatással voltak a karakteredre, és ettől milyen jellemfejlődés következett be. Az elején azt írtad, hogy nem akar a családjával találkozni az illegális tevékenységek miatt, utána pedig a végén már mégis hordta a tesókat mindenfelé. Kicsit összeszedetteben gondolt át ezeket a szálakat, és próbáld meg realistikusabbá tenni.

Ha akarsz egy jellemzést írni a történet mellé, akkor az ne egyetlen mondatból álljon, hanem legalább 5-10, mert az szintén nem fest túl jól.

FÜGGŐBEN.

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 2 hónappal később...
  • Debi lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...