Ugrás a tartalomhoz

[AS] Marvin


Marvin

Ajánlott témák

 

xoctansv.png.190e1c15ae007891c5d9e506b279e60f.png.pagespeed.ic.-tjUefco3b.webp

 


 

Marvin adminisztrátor segéd jelentkezése

 


 

rKDTyAC.pngBemutatkozás

Daninak hívnak, de sok embernek csak Marvinként vagy Gófliként lehetek ismerős. A 21. évem küszöbén állok és sajnos vagy nem sajnos elmondhatom, hogy sok mindent tapasztaltam már a mások által nagybetűs ÉLETNEK hívott világból. 17 éves koromban léptem át azon a vízválasztón, ami a gyermek és a felnőttkor között húzódik, ekkor kezdtem el dolgozni is. Egy elég érdekes területen sikerült elhelyezkednem, amit talán sokan viszolyogva fogadnak. Egy jó barátom által sikerült bejutnom egy nagyobb temetkezési vállalathoz, mint temetési ügyintéző, temetésszervező. Lehet furán hangzik, de nagyon sokat köszönhetek a munkámnak, hisz ennek köszönhetően tanultam meg az alázatot, az önzetlenséget, itt tapasztalhattam meg, hogy milyen mikor nem csak mondjuk, hogy szeretnénk segíteni az embereknek, hanem meg is tesszük. Fizikailag és lelkileg is elég fárasztó tud lenni ez a munka, ezért pár héttel ezelőtt beadtam a felmondásomat, amit el is fogadtak. A jövőt tekintve bizakodó vagyok, nagyon sok tervem van ami megvalósításra vár, ezek között szerepel nyilván egy új munkahely, valamint egy költözés is. 
Nem tudok túl sok hobbit felsorolni, de szabadidőmben nagyon szeretek különféle játékokkal játszani, mint pl. R6 (csapattársaim bánatára, de az ő bajuk, hogy meginvelnek). Annak idején mikor még SA-MP-on játszottam nagyon szerettem volna megtanulni a PAWN nyelvet, amit egy barátom közreműködésével sikerült is elérnem. A SA-MP "lejárta" után egy full stack developer ismerősöm unszolására elkezdtem weboldalakkal foglalkozni. Régebben nagyon sok SA-MP és MTA szervernek készítettem weboldalt, fórum témát, kezelőfelületet, némelyikük a mai napig azt használja. A játékok és a weboldalak mellett mostanság helyett kapott a modellezés is. 

 

rKDTyAC.pngKapcsolatom az RP világával és az eddig elért teljesítményeim

Nagyjából 2011-12 környékén kezdtem el kisebb RP szervereken játszani még SA-MP-on. Pár évig el is voltam a falusi, pár emberes szervereken, de utána kattant bennem valami és úgy döntöttem, hogy lépek egyet. 2014 őszén elkezdtem az akkori 3 nagy SA-MP szerver egyikén játszani. Érdekes volt a falusi RP után LS-be "költözni", de úgy gondolom, hogy nagyon hamar sikerült beilleszkednem. 2015 januárjában LSMD leader lettem, amit a szerver bezárásáig (kb. 1.5 év) vezettem, valamint ekkor kaptam meg az adminsegédet is, amivel egészen Főadmin rangig sikerült jutnom. A szerver bezárása után MTA-n kezdtem el játszani, viszont annyira nem fogtak meg az ottani szerverek, mint a SA-MP, ezért volt egy hosszabb kiesésem. Végül egy barátom hívására 2019 elején AV-RP-re keveredtem, ahol adminisztrátor, valamint az LSMD, a frakciók összevonása után pedig az LSFMD leadere lettem egészen a szerver eladásáig. MTA-n az utolsó szerverem az Octans volt, ahol ugyan ennek a frakciónak az egyik alleadere voltam.
Tavaly júniusban egy kisebb baráti társasággal úgy döntöttünk, hogy elkezdünk egy GTA V RP szerveren játszani, így az akkori egyetlen magyar textRP-s alt:V szerverre mentünk. Azon a szerveren tavaly októberben megbíztak a GOV vezetésével amit fél éven át csináltam is, mellette adminsegéd feladatokat láttam el. 

 

rKDTyAC.pngMiért szeretnék adminsegéd lenni?

Erre a kérdésre a megszokott, már-már közhely kategóriába sorolható, viszont a valóságot talán legjobban leíró választ tudnám adni: szeretnék segíteni. A motivációm nem az, hogy előbb vagy utóbb adminisztrátori pozíciót töltsek be a szerveren, ami azt illeti nem is nagyon vágyok arra, hogy admin legyek, voltam már eleget. Engem csupán az hajt, hogy tudjak segíteni akár a játékosoknak, akár az adminisztrátoroknak a lehető legjobb tudásom szerint. Akik igazán ismernek tudják, hogy mindig mindenhol ez vezérelt. 

 

rKDTyAC.pngAktívságom

Pontosan nem tudom meghatározni, hogy mennyi időt tudnék a szerverre fordítani, hisz ahogy fentebb is említettem költözés és új munka előtt állok. Viszont amíg ezek nem következnek be addig teljes egészében oda tudom tenni magam és remélem, hogy utána is tudok hétköznaponként jó pár órát, hétvégente pedig ennél is többet a szerverre fordítani.

 

rKDTyAC.pngPRO és KONTRA 

Talán ez az a pont ahol mindenki túloz egy kicsit, próbálok nem ebbe a hibába esni én is. Amit biztosra tudok állítani, hogy 

 • terhelhető,
 • segítőkész,
 • maximalista,
 • kreatív,
 • türelmes

vagyok, bár talán lapul még 1-2 dolog amit nem vettem észre. 

A legtöbb ellenem szóló érvvel is tisztában vagyok, amik a

 • lustaság,
 • sértődékenység,
 • képmutatás,
 • haragtartás,
 • kegyetlen őszinteség,

bár mellettem szóljon, hogy próbálok folyamatosan fejlődni és javítani ezeken a tulajdonságaimon. 

 

rKDTyAC.pngVégszó

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki elolvasta a lapomat. Lehet, hogy nem lett a legkiválóbb tartalomban és terjedelemben, de mindent amit írtam azt őszintén írtam. 

 • Tetszik 6
 • Köszönöm 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Nagyon régóta ismerjük egymást. Több korábbi RP szerveren is voltunk együtt, játékosként és magasabb pozícióban is. Nem gondolom úgy, hogy csalódást okoznál bárkinek, mivel nagyon segítőkész és kedves ember vagy. Sok sikert kívánok neked Marvin. ❤️ 

 • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon


ÉRTESÍTÉS ELBÍRÁLÁSRÓL


Kedves @Marvin!

Engedd meg, hogy megköszönjem az OctansV vezetőségének nevében, hogy jelentkezésed megírásába időt és energiát fektettél, és benyújtottad azt hozzánk.
A jelentkezésed szerkezetileg, stilisztikailag, és tartalmilag kellőképp meggyőzött, így azt elfogadom. Egy második fordulóra invitállak, melyhez kérlek, hogy keress fel discord üzenet formájában, hogy egyeztetni tudjunk a továbbiakról.

Discod: bobby tbh#2543

Gratulálok!

 • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

 • Bobby lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
 • Új létrehozása...