Ugrás a tartalomhoz

[AS] ghostface/snek


snek

Ajánlott témák

 hLDaVJl.png

Örülök, hogy megnyitottad a jelentkezési lapomat és bár sokan ismernek, bemutatkoznék. Patrik vagyok, jelenleg a 23. évemmel taposom a földet. Egyetemista vagyok és turizmust tanulok. Remélem tetszeni fog, amit látsz, most pedig vágjunk bele...


Qr0s98e.png

Az RP-vel körülbelül 10-12 éve ismerkedtem meg a SeeRPG-n. Mondhatni akkoriban még eléggé gyerekcipőben járt itthon ez a műfaj és senki sem tudta, hogy mit hogyan is kéne csinálni. Ugyanazzal névvel több illegális és legális frakciót is megjártam, sőt ekkor még az sem zavart, hogy a bőrszíne is hetente változik a karakteremnek. Időközben megejtettem pár kisebb-nagyobb, mivel sehogy sem akart összejönni számomra a szerepjátékozás, ám mindig volt egy kis fejlődés. Megfordultam kis millió frakcióban, valamikor csak pár napra, de voltak magasabb „beosztásaim” is, illetve kétszer, de egyszer biztosan voltam leader is. Ekkor jöttem rá, hogy nem szeretek leadereskedni, legalábbis olyan frakcióban nem, ami hatalmas benyomást gyakorol a szerverre. SeeRPG kettéválásakor a RiseRPG-n folytattam, ahol később Örök Adminsegédként is tevékenykedtem rengeteg ideig, aztán meg jött egy több éves szünetem. A Covid érkeztekor volt pár RP szerver, ami megnyílt a karantén feldobása, vagy csak egy kis nosztalgia miatt. Ekkor még nem volt normális gépem, mivel évek óta konzolos voltam, így egy macbook-ról toltam, aminek örömmel járt 100 fokon a processzora emiatt. Ám, ez nem zavart, elvoltam azzal a bő 30-50 playerrel, ismét összetalálkoztam régi arcokkal, szerelő leader lettem és pár Idg. AS után Örök AS. Sajnos ez a nosztalgia vonat nem tartott sokáig, ekkor a SAMP már kihaló félben volt itthon, a legtöbb ember pedig inkább MTA-n vagy GTA 5-ön pergette az RP-ket. Egy normálisabb gép beújítása után, páran tovább léptünk az akkori egyetlen GTA 5 textRP szerverre. Ezen a szerveren több, mint 100.000 percet töltöttem el, mely során alkalmam volt új ismerősökre szert tenni, új dolgokat kipróbálni és természetesen itt is betekintést nyerhettem az adminsegédség adta örömökbe, kétszer is. Sajnos nem feltétlen végződtek a dolgok fényesen, ez időben kaptam valamikor a meghívás az Octans csapatába Gergőtől, aki a szerver tesztelővé avanzsált. Jelenleg pedig a tesztelések mellett a szerveren majd megtalálható ruha modifikációkkal foglalkozom/foglalkoztam


8LxIOqL.png

Kicsit írok arról is, hogy milyen ember is volnék Én. Alapvetően nem tartom magam problémás embernek. Szeretek mémelni és trollkodni, de tudok komoly is lenni. Ha kompetitív játékokról van szó, akkor nagyon hamar ideges tudok lenni, mivel hát kompetitív játék és azokat szeretem komolyan venni. Fontos még tudni, hogy sajnos hangos szoktam lenni, persze ennek csak a mikrofon az oka (😉), illetve szeretek káromkodni. De, hogy kicsit beszéljünk a pozitívumokról is. Alapvetően segítőkész vagyok, rengeteg dolog foglalkoztat és érdekel, mondjuk emiatt sokszor nem jutok az elsőnek se a végére, mert a nyakamba veszek még ötöt. Hazudni nem szokásom, csak ha kegyes és gyorsan tanulok meg dolgokat, amik érdekelnek (kivéve, ha a nyakamba veszek mellé még ötöt ugyebár).


ZH1SDyQ.png

Na, de miért is akarok adminsegéd lenni, a válasz egyszerű. Többször is voltam és jól végeztem a munkámat. Nem szeretnék ide átlagos dolgokat írni mint, hogy az adminok meg a játékosok segítése, mert ez egy alap elvárás az adminsegédektől. Legfőbb motivációm az utóbbi időben leginkább az lett, hogy a friss playereket, akiknek az RP egy új dolog segítsem, illetve azokat is, akik régebb óta vannak jelen az RP közösségekbe, viszont a tudásuk csiszolandó.

Miért most jelentkezem? Gergővel többször beszéltem erről és Ő rávilágított pár dologra, amiken javítanom kéne, a legtöbb dologban igaza volt és ezeken dolgoztam is, nem mondom, hogy nem volt min. Mostanra éreztem úgy, hogy ezt meg kell írni és lesz, ami lesz, de remélhetőleg pozitív visszajelzést fogok kapni. A legtöbb hibámmal alapvetően tisztában voltam mindig is, de úgy voltam vele, hogy fogadjanak el így, ám ez nem minden közösségben helyt álló, valamikor alkalmazkodni kell, egy-két dolgot csiszolni és ebben sok mindenkinek igaza volt. Aki tudja, tudja.


A jövőben a szerveren eltöltött időm nagyban függeni fog az egyetemi teendőktől és a munkahelytől, viszont Discordon általában aktív vagyok, a szerveren meg előreláthatólag a késő esti órákban fogok tudni részt venni az életben.


Köszönöm, hogy elolvastad a lapomat, ha bármi kérdésed van tedd fel és válaszolok. Legyen szép reggeled, napod vagy éppen estéd.


👋
 
 
 
 
 
Szerkesztve snek által
elrendezés javítás
  • Tetszik 8
  • Köszönöm 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Rossz tulajdonságaid közé sorolnám a makacs, hisztis és a nehéz természetet. Viszont, ha ezekből a tulajdonságaidból való energiákat feltudnád használni AS-ként a játékosok felé, akkor véleményem szerint, akár egy pozítiv irányba is képes lehetsz a fellegekbe emelkedni. Sok sikert! 😊

Szerkesztve Sali67 által
  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Talán egy éve ismerlek közel, s tova. Szent meggyőződésem, hogy néha bizony egy nagyon nehéz, a saját igazának gondolt dologhoz túlzottan is ragaszkodó srác vagy (ami amúgy nem minden esetben negatívum), aki néha tényleg rá tud pörögni bizonyos helyzetekre. Ugyanakkor azt el kell mondani, hogy egy végtelenül szimpatikus, kedves, segítőkész, vicces srác vagy, akiről pontosan jól tudom, hogy a munkáját 110%-os odafigyeléssel, precizitással végzi el, arról nem is beszélve, hogy micsoda tapasztalattal rendelkezel RolePlay-téren, így pedig, ennek köszönhetően a létező legminimálisabb kérdőjel sincsen bennem azzal kapcsolatosan, hogy megállnád-e a helyedet, mint adminsegéd. Egyértelműen meg, még jó hogy! Ha egy picit finomítasz azon az egy - talán - negatív dolgon, amit felhoztam, akkor Te leszel az egyik legtökéletesebb adminsegéd, aki létezett a hazai szcénában. Hajrá, én támogatlak!

Szerkesztve EyezOfAPsycho által
  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Az a nagyon nagy helyzet, hogy több, mint egy éve ismerlek Téged. Volt egy időszak, mikor kevésbé beszélgettünk, gyakorlatilag semmit sem, aztán jött egy másik időszak, mikor újra, többet kezdtünk el beszélgetni.

Az a helyzet, hogy én már régebben is egy tök normális, rendes, és segítőkész srácnak ismertelek meg, aki tényleg képes kidolgozni a lelkét is annak érdekében, hogy a másik félnek segítsen bármiben is. A végtelen humorod, és segítő szándékod pedig tükrözi azt, hogy mégis mennyire normális ember tudsz lenni, ha akarsz.

Én mindenképp megadnék egy esélyt Neked arra, hogy az adminisztrátor segéd pozíciót betöltsd, és képes legyél a játékosok segítésére, valamint a vezetőség által kért problémák megoldására is.

Szerkesztve Paddy által
  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon


ÉRTESÍTÉS ELBÍRÁLÁSRÓL


Szia @snek!

Engedd meg, hogy megköszönjem az OctansV vezetőségének nevében, hogy jelentkezésed megírásába időt és energiát fektettél, és benyújtottad azt hozzánk.

A jelentkezésed alapvetően stilisztikailag, és tartalmilag is rendben van. Egyetlen probléma, hogy néha képes vagy elvetni a sulykot, és esetenként nem úgy reagálni bizonyos szituációkban mint ahogy az elvárható lenne, úgyhogy ezt a jelentkezést elutasítom. Ámbár a napokban némely fokú javulás érzékelhető volt, még nem látjuk úgy, hogy készen állnál arra, hogy betöltsd ezt a pozíciót. Amennyiben viszont képes vagy ezt a javuló tendenciát fenntartani, amit a napokban láttunk tőled, akkor szívesen várjuk jelentkezésed a következő felvételnél. Reméljük a mostani lendület ettől függetlenül nem száll alább, és legközelebb egy sikeres jelentkezést tudhatsz magad mögött.

További információkkal, javaslatokkal, kérdéssel kapcsolatban Discordon keress fel.

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Bobby lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...