Ugrás a tartalomhoz

[AS] Csigusz


Ajánlott témák

Rólam:
Sziasztok! Máténak hívnak,de sokan csak Csigusznak becéznek.Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élek egy pici faluban.Jelenleg 14 éves vagyok,és egy 6 osztályos Gimnáziumban tanulok nyelvi-informatika szakon.Jövőmet illetően egyenlőre még nem teljesen tudom ,hogy mihez kezdjek,de két dolog érdekel igazán ami az informatika és a mezőgazdaság.Mindenképpen ezek valamelyikében szeretném továbbképezni magam majd a későbbiekben.Ezek mellet pedig nagyon szeretem az állatokat,tesóm szakmájának/munkájának köszönhetően minden nap állatok között lehetek ha szeretnék.Viszonylag sok időd beleölök számítógépes játékokba,és ezek közül a legtöbb időt az RP világába szentelem.

Hobbijaim: 
Nincsen valami sok dolog amit ide írhatnék,de mindenképpen ide sorolnám a kerékpározást és a túrázást is.

Mi a feladata egy jó adminsegédnek?
Az adminsegédek egy kis terhet vesznek le az adminok válláról,megoldanak kisebb konfliktusokat,válaszolnak a játékosok kérdéseire.Egy adminsegédnek elengedhetetlen ,hogy csapatban is tudjon dolgozni,de az is fontos ,hogy ha egyedül kell döntenie akkor is legjobb tudása szerint kell eljárjon és igazságos döntést hoznia.

Tapasztalataim:
Nagyjából 3 éve játszok rp szervereken,kezdetben SeeMta-ra regisztráltam ,itt  játszottam nagyjából másfél évet.Ezután egy barátomnak köszönhetően szervert váltottam Hungary Life Mta-ra.Ez a szerver kevésbé fogott meg ,de kisebb-nagyobb kihagyásokkal itt is lehúztam bő egy évet. Itt jött egy nagyobb kihagyás,nem kötött le az mta és kipróbáltam más játékokat is.Ez után a fent említett barátomnak köszönhetően rátaláltam az OneRP szerverére ahol mára 75ezer percet tudhatok a hátam mögött.

Csapatmunka:
A csapatmunkához való hozzáállásom szerintem nagyon jó.Nagyon szeretek csapatban dolgozni,meghallgatni mások álláspontját majd mindenki álláspontját tiszteletben tartva hozni egy döntést.Szeretem kikérni mások véleményét elég sok dologban,de ez természetesen nem azt jelenti ,hogy egyedül nem vagyok képes döntést hozni.

Aktivitás:
Napi szintre lebontva 4-5 órát vagyok elérhető.Jelen pillanatban szinte egész nap elérhető vagyok,de mihelyst folytatni kell a tanulmányaimat késő délután/kora estére tehető ez a 4-5 órás aktivitásom.

Adminisztrátori tapasztalataim:
Sajnos még semmilyen szerveren nem voltam admin,sem pedig adminsegéd,de úgy gondolom ,hogy most már elég tudással rendelkezek ahhoz ,hogy betöltsek egy ilyen feladatkört.

Pozitív tulajdonságok:
Segítőkész
Terhelhető
Megfontolt
Türelmes
Magabiztos


Negatív tulajdonságok:
Néha kicsúszik egy-két csúnya szó.
Kicsit előítéletes
Szókimondó(bizonyos esetekben)
Kicsit több időbe telik egy teljesen új csapatba való beilleszkedés

Végszó:
Köszönöm szépen,hogy végigolvastad a lapom!

Szerkesztve Csigusz által
Szerkesztés
  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Szia! Két dologra szeretném csak felhívni a figyelmet. A formázáson kérlek javíts, mert sötét témán nehezebben olvasható. (Nem olvashatatlan, csak kellemetlen.) A másik pedig a helyesírás, Én ezzel az oldallal szoktam átnézni általában a hosszabb szövegeket amiket írok. https://hector.hu/szoveg-ellenorzes
Sok sikert kivánok neked! 🙂

image.png.a7e8ac44387673d46e768334332f08dc.png

Szerkesztve snek által
  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Gergő lezárta ezt témát
  • Menedzser

ÉRTESÍTÉS ELBÍRÁLÁSRÓL


Szia Csigusz!

Engedd meg, hogy megköszönjem az OctansV vezetőségének nevében, hogy jelentkezésed megírásába időt és energiát fektettél, és benyújtottad azt hozzánk.
Örülök, hogy fitalabb korod ellenére is nekivágtál ennek a nagy feladatnak, és megpróbálkoztál vele. Sajnálattal kell ugyanakkor közölnöm, hogy ez most jelenleg nem sikerült. Ettől függetlenül mindenképp szeretnék neked iránymutatást adni, hogy mi az, amire a szerepjáték karriered során legközelebb figyelned kell, ha valami hasonló jelentkezést nyújtasz be.

Alapvetően nincs hatalmas nagy hiba a formázással, inkább apróbb észrevételek, melyek az összképet tehetik szebbé a jövőben.

  • Színek: legegyszerűbb, ha a sötét és világos mód miatt az alap színkombinációt használod, hisz az alkalmazkodik a fórum hátteréhez.
  • Igazítás: Térségünkben alapvetően balról-jobbra olvas minden nép, így aminek nincs különösebb oka, hogy középre kerüljön, az szimplán jobb ha standard formában marad.
  • Kiemelés: Nem szükséges egy egész szöveget kiemeltként megírni. A kiemelés -ahogy a neve is utal rá- a lényeg vizuális nyomatékosítására van, ha mindent kiemelsz, teljesen értékét veszti.


Helyesíráson csiszolandó, hogy a vesszők után szóközt alkalmazz, illetve egy ilyen "hosszabb" terjedelmű szövegnél ügyelj a szóismétlésekre. 

Igyekezz kerülni az olyan részeket, ahol olyanokat írsz, mint például: "nincsen valami sok dolog amit ide írhatnék...", ezek helyett inkább írd le azt a kevesebbet, hiszen az valójában sokkal összeszedettebb, mint a mondat, amivel kezdtél. Tökéletesen elég amit a hobbikhoz írtál, ha azokról írsz még pár szót, hogy miképp kerültél kapcsolatba velük, vagy tényleg bármit, már meg is van a kellő tartalom. 

Végül pedig még fontos, hogy mindig tájékozódj a kiírásból, hogy milyen tartalmi elemeknek kell szerepeljenek a leadott jelentkezésben. 

Sok sikert legközelebb!

További információkkal, javaslatokkal, kérdéssel kapcsolatban Discordon keress fel.

  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...