Ugrás a tartalomhoz

Nightclubbok (bizniszek) pályázata [ZÁRVA]


Dorinna

Ajánlott témák

octansv.png


Nightclubbok (bizniszek) pályázata


 

Mivel az összes nightclub interior egyszer használható, így a lehetőségek korlátozottak. Minden pályázó az általa válaszott helyszínre - kivéve olyan helyek, ahova nem lenne reális egy luxus nightclubot letenni - kapja a kiválaszott interiorját, ez alól az sem kivétel, ha már egy meglévő és lehelyezett nightclub kerül ismét pályázhatóvá. 
Amennyiben több pályázat érkezik egy pályázandó interiorra, úgy a benyújtott lapok többi része fog dönteni a hely sorsáról.

Nagyon fontos, hogy a pályázó által kiválasztott interior GTA online-os neve megmaradjon, így a szerveren is azon a néven lehet majd üzemeltetni a szórakozóhelyet.

A kiválasztható belterek nevei:
 

Szórakozóhely neve: Studio Los Santos
Szórakozóhely belsejéről készült képek: https://imgur.com/a/M0EU4Ms

 

A nyert pályázatok következő lépése a szórakozóhelyhez szükséges cég bejegyzése, és területbérlés lepapírozása, amit az önkormányzat segítségével tudnak elvégezni. Azok a szórakozóhelyek, amikhez nem tartozik cégbejegyzés vagy területbérlés, felszámolásra kerül, így újra pályázhatóvá válik. A pályázat megnyerése és a szórakozóhely birtokba vétele nem jelenti azt, hogy a területbérléssel kapcsolatban nincs elszámolni való az önkormányzat felé, mivel bérlésről van szó. 

Cégalapítás díja: $5.000
Területbérlés díja: $1.000 /hét (maximum 1 hónap)


Pályázat menete


 

Mindenkitől olyan pályázatot várunk, ami nem összecsapott. Szükséges hozzá kreativitás, minél látványosabb a szórakozóhely "hírdetése", annál több személyt csalogat a hely magához, ez legyen az első célunk! Eszerint írjuk meg és nyújtsuk be pályázatunkat. A részletekben nincs sok kikötésünk, hozzácsatolható a hangulata miatt a fellépők nevei (természetesen lore-friendly maradjunk), egy itallap, a nyitvatartás (később változhat), esetleg egy forgatókönyv a helyszínen történő programokról, stb. A pályázati lehetőség a kommentben szereplő dátumig áll fent, így a következő napokban a Municipality of Los Santos -> Pályázatok fórumrészhez küldheti mindenki a feltételeknek megfelelő lapját. A megadható cím a nightclub neve legyen, ami jelen esetben a kiválasztott interior nevét jelenti.

A lapban szeretnénk megismerni a pályázókat és az elképzelésüket a karakterükkel és a nightclubbukkal kapcsolatban. A pályázat egy nagyon fontos eleme lesz a megfelelő helyszín kiválasztása is. Mivel a játéktérben számtalan lehetőség lesz adott egy ilyen luxus nightclub elhelyezéséhez, ajánlott (de nem kötelező) egy elsődleges és egy másodlagos helyszínt is megnevezni, esetleg képekkel illusztrálni! Mivel szóba jöhet, hogy egy interiort több helyre igénylik, vagy egy helyet több pályázó is megpályázik, a biztonság kedvéért mindenkinek legyen egy "B" terve.

A pályázat nyertesei után fel kell venni a kapcsolatot velem, (DorinnaDori#7476) hogy megbeszéljük a cégbejelentés és területbérlés apró részleteit. A nyertesek nem mentesülnek a cégbejelentés költségei alól, azok benyújtása a megszokott módon történik, a cégbejelentés és a területbérlés fórumrészlegen.

 

Fontos, egyéb tudnivalók:
- amennyiben módosítani szeretnéd a lapodat, köteles vagy szólni egy moderátorunknak,
- a pályázat esetleges hozzászólásait, reakcióit csak akkor vesszük figyelembe, ha azok tartalma elfogadható, részletes és normális hangvételű.

A pályázat a megadott időpontban lezárul, így a lezárást követő napokban kihírdetjük a nyerteseket, amit a szerver vezetősége, illetve az önkormányzat tagjai fognak megszavazni, minimálisan figyelembe véve a reakciókat és hozzászólásokat.

Sok sikert kívánunk minden pályázónak!

Szerkesztve Dorinna által
  • Köszönöm 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Nightclubbok (bizniszek) pályázata [NYITVA]
  • Dorinna rögzítette és kiemelte ezt a témát
  • Dorinna lezárta ezt témát
  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Nightclubbok (bizniszek) pályázata [NYITVA]
  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Nightclubbok (bizniszek) pályázata [ZÁRVA]
  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Nightclubbok (bizniszek) pályázata [ZÁRVA]
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...