Ugrás a tartalomhoz

Vendéglátó helyek (bizniszek) pályázata [ZÁRVA]


Dorinna

Ajánlott témák

octansv.png


Vendéglátó helyek (bizniszek) pályázata


 

Az olyan vendéglátóhelyek, amelyek nagyobb érdeklődési körrel bírnak, itt kerülnek megpályázásra. A határidő a hozzászólásban szereplő dátum.

Mivel az összes MLO egyszer használható, így a lehetőség korlátozottan lesz elérhető. Természetesen, ha egy helyszínt többen igényelnek, a pályázat többi része fog dönteni az interior (vagy MLO) sorsáról, hogy ki kezébe kerüljön.

Nagyon fontos, hogy a pályázó által kiválasztott helyszín, egyben MLO is, tehát külsőre és belsőre sem megváltoztatható, így a szerveren is azon a néven lehet majd üzemeltetni a vendéglátó helyeket, amik adottak.

A kiválasztható helyek:

CSAK ILLEGÁLIS FRAKCIÓK SZÁMÁRA

-

 

BÁRKI SZÁMÁRA

Little Teapot
https://imgur.com/a/QIRHuKQ
 

 

A nyert pályázatok következő lépése a vendéglátóhelyek szükséges cég bejegyzése, és területbérlés lepapírozása, amit az önkormányzat segítségével tudnak elvégezni. Ezeknek a díja egyszeri $5.000 és heti $1.000. Azok a helyek, amikhez nem tartozik, cégbejegyzés felszámolásra kerül, így újra pályázhatóvá válik. A pályázat megnyerése és a vendéglátóhely birtokba vétele nem jelenti azt, hogy a területbérléssel kapcsolatban nincs elszámolni való az önkormányzat felé, mivel bérlésről van szó. 


Pályázat menete


 

Mindenkitől olyan pályázatot várunk, ami nem összecsapott. Szükséges hozzá kreativitás, minél látványosabb a vendéglátóhely "hírdetése", annál több személyt csalogat a hely magához, ez legyen az első célunk! Eszerint írjuk meg és nyújtsuk be pályázatunkat. A részletekben nincs sok kikötésünk, hozzácsatolható a hangulata miatt a egy étel- itallap, a nyitvatartás (később változhat). A pályázati lehetőség a hozzászólásokban szereplő dátumig áll fent, így a következő napok alatt a Municipality of Los Santos -> Pályázatok fórumrészhez küldheti mindenki a feltételeknek megfelelő lapját. A megadható cím a vendéglátóhely neve legyen.

A pályázat nyertesei után fel kell venni a kapcsolatot velem, (DorinnaDori#7476) hogy megbeszéljük a cégbejelentés és területbérlés apró részleteit. 

 

Fontos, egyéb tudnivalók:
- amennyiben módosítani szeretnéd a lapodat, köteles vagy szólni egy moderátorunknak,
- a pályázat esetleges hozzászólásait, reakcióit csak akkor vesszük figyelembe, ha azok tartalma elfogadható, részletes és normális hangvételű. Szeretnénk, ha az emberek olyan pályázatra szavaznának, ahova szívesen ellátogatnának akár több alkalommal is.

A pályázat a megadott időpontban lezárul, így a lezárást követő napokban kihírdetjük a nyerteseket, amit a szerver vezetősége, illetve az önkormányzat tagjai fognak megszavazni, minimálisan figyelembe véve a reakciókat és hozzászólásokat.

Sok sikert kívánunk minden pályázónak!

Szerkesztve Dorinna által
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Vendéglátó helyek (bizniszek) pályázata [NYITVA]
  • Dorinna lezárta ezt témát
  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Vendéglátó helyek (bizniszek) pályázata [ZÁRVA]
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...