Ugrás a tartalomhoz

Pályázható helyszínek - kérésre - [ZÁRVA]


Dorinna

Ajánlott témák

octansv.png


Pályázható helyszín - kérésre


 

Ahhoz, hogy igazságosan megadjuk a lehetőséget minden játékosnak a bérelhető helyekkel kapcsolatban, szükség van egy 48 órás pályázat kiírására. Ezzel lehetőséget adunk olyanok számára is, akik hasonló helyszínt keresnek mint a pályázható, viszont eddig nem találták meg.

Ez a pályázat a kiírástól számított 48 óra elteltével lezárul, majd a Municipality of Los Santos elbírálja a beérkezett lapokat és értesíti annak eredményéről a pályázókat.
 

A nyert pályázatok cég és területbérlési szerződés kötelesek amelynek díja egyszeri $5.000 és heti $1.000. Amennyiben a helyszínen kereskedéssel foglalkoznak és az nincs bejelentve, felszámolásra kerül, illetve addig nem üzemelhet. Ilyenkor újra kiadóvá válik pályázat formájában. 

 

 


A helyszín(ek)


 

Taco Farmer

Képek a helyszínről: https://imgur.com/a/V05YQh8

 


Pályázat menete


 

A pályázat megnyitásától 48 órán keresztül van lehetőség a lap benyújtására, a nyertest pedig az önkormányzat tagjai választják ki a legjobbnak ítélt pályázat alapján. 

Mindenkitől olyan pályázatot várunk, ami nem összecsapott. Plusznak számít, ha látványos megoldásokkal van "hírdetve" a helyszín, hiszen ennek köszönhetően lesz promózva a jövőben (bizniszként). A helyszíntől függően rátok van bízva, hogy mit tűntettek fel benne, érdemes figyelni a hely adottságaira és aszerint kialakítani a lapot. 
 

A pályázat határideje az adott helyekre a kommentszekcióban található. A lapot a Municipality of Los Santos -> Pályázatok fórumrészhez küldheti mindenki a feltételeknek megfelelően. A megadható név a képeken szereplő helyszín neve legyen, illetve ha az nincs, a helyhez illő sajátos nevet kell választania a pályázónak.

A pályázat nyertesei után fel kell venni a kapcsolatot velem, (DorinnaDori#7476) hogy megbeszéljük a cégbejelentés és területbérlés apró részleteit. A nyertesnek számolnia kell a cégbejelentés és területbérlés költségeivel is.

 

Fontos, egyéb tudnivalók:
- amennyiben módosítani szeretnéd a lapodat, köteles vagy szólni egy moderátorunknak,
- a pályázat legyen látványos, informatív, kreatív, esetleg egyedi, a színek sokkal szebbé teszik az összképét
- a pályázat esetleges hozzászólásait, reakcióit csak akkor vesszük figyelembe (minimálisan), ha azok tartalma elfogadható, részletes és normális hangvételű. Szeretnénk, ha az emberek olyan pályázatra szavaznának, ahova szívesen ellátogatnának akár több alkalommal is.

A pályázat a megadott időpontban lezárul, így a lezárást követő napokban kihírdetjük a nyerteseket, amit az önkormányzat tagjai fognak megszavazni, minimálisan figyelembe véve a reakciókat és hozzászólásokat.

Sok sikert kívánunk minden pályázónak!

Szerkesztve Dorinna által
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Pályázható helyszínek - kérésre - NYITVA
  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Pályázható helyszínek - kérésre - NYITVA
  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Pályázható helyszínek - kérésre - [NYITVA]
  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Pályázható helyszínek - kérésre - [NYITVA]
  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Pályázható helyszínek - kérésre - [NYITVA]
  • Dorinna megváltoztatta a címet a következőre: Pályázható helyszínek - kérésre - [ZÁRVA]
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...