Ugrás a tartalomhoz

Bobby

Ajánlott témák

 

515fe6024bc714eefcee781c80ac833c.jpgA Vespucci Connection fő célja, egy tipikus török bűnözéssel foglalkozó szervezet reprezentálása, a Nyugat-Európában és nyomokban Törökországban már aktív és megalapozott csoportokhoz hasonlóan.  Tevékenységeik széles skálán körbeölelik a tradícionális maffiatevékenyésgek hálóját, melynek központjában nagyrészben a narkotikumok árusítása és az illegális szerencsejátékok szerepelnek, de ezek mellet helyet foglal még a(z); prostitúció,  emberkereskedelem, uzsorakölcsönzés és fehérgalléros büncselekmények is. A Vespucci hálózat alá több kisebb-nagyobb csoport tartozik, melyek közül az egyik legkiemlkedőbb az Erbakan Crew.

 ERBAKAN CREW, egy főként harmadik genecáriós fiatal török-amerikai bűnözők által alakított csoportosulás Los Santos nyugati partján. A szervezetet a helyi, kisebbségben élő egymással szoros kapcsolatban álló törökök alapították, 2018-as évünk végén. A vezető szerepet jelenleg, Gunay Erbakan látja el, azonban ő nem áll közvetlen kapcsolatban a tagokkal, parancsait unokatestvére, Necdet Baybasin-on keresztül továbbítja. A csoport birtokában áll, a parton található néhány kisebb butik, és más közösségi épületek. A legikonikusabb mindegyik közül, az egyik autentikus török étterem, ahol a szervezet vezetői és a feltörekvő gengszterek rendszeresen megfordulnak. Jellemzően a legtöbb Kelet-Európai és más etnikumúakat is szívesen látják, azonban a török vonások nagy előnyt jelenthetnek bizonyos eseményeknél.

 

 

Szerkesztve Bobby által
 • Tetszik 6
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

 • Gergő rögzítette, kiemelte és levette a rögzítést ezt a témát


OOC INFORMÁCIÓK

Frakció irányelvei


Fő célunk a frakcióval, hogy egy összetartó baráti közösséget kovácsoljunk ki, és mindezek mellett reprezentáljuk a lehető legreálisabb maffia szerepjátékot a szerveren, úgy hogy közben jól is érezzük magunkat.  Prioritásunk a karaktereink mélyrenyúló fejlesztése, és építése a tőlünk telhető legszínvonalasabb módon. Fontos, hogy minden esemény karakteren belül történjen, tehát nem élményképezni járunk fel. Nyílván ezeket az eseményeket valamilyen formában publikálni fogjuk, tehát fognak kikerülni képek, de azok csak vázlatként, avagy ízelítőként fognak szolgálni.  Kezdőket, vagy gyengébb szerepjátékosokat is szívesen látunk közösségünkben, amennyiben tanuló szándékkal közelednek.

 

Karakteralakítás


Az első, és legfontosabb szempont nálunk a karakteralakítás. Fontos, ha csatlakozni akarsz hozzánk, vagy már tagja vagy a frakciónak, akkor legyen egy alaposan kidolgozott karaktered félelmekkel, szokásokkal, gyengeségekkel és erősségekkel. Egy karakter nem a származásától, vagy a bonyolultabbnál bonyolultabb nevétől lesz különleges, hanem attól, hogy hogyan építed fel és a történettől, ami mögötte van. Ennek a célnak az elérését segítjük néhány szemponttal.

#1 Mi a karaktered célja? Ez egy nagyon fontos pont, amit jó ha figyelembe veszel a történeted kigondolásakor, ezért felsorolok most neked párat, a milliónyi lehetőség közül. Céljai lehetnek: Vagyon, Tisztelet, Család alapítás, egy adott munka megszerzése, barátnő/pasi. Illetve lehetnek indirekt céljaid is, mint például: Rendezni valamilyen adósságot, gondoskodni egy családtagról / barátról, fenntartani valami szenvedélyt/függőséget.

#2 Milyen erősségei vannak a karakterednek? Fontos, hogy a karakterednek legyenek erősségei, amiben kitűnik a többi ember közül, ez lehet az, hogy: Jól tud vezetni, valamilyen sportban kiemelkedő, jó a zenei ízlése, tud főzni, jó az üzleti készsége stb.

#3 Milyen gyengeségei vannak a karakterednek? Ez is egy olyan pont, ami kihagyhatatlan egy karakter megformálásánál. Mik azok a dolgok, vagy tulajdonságok, amik gyengévé teszik a karakteredet? pl.: Lámpalázas, beszédhibás, kétbalkezes, sántít ezért nem képes gyorsan futni.. De valamilyen szenvedélyt is tekinthetünk gyengeségnek. pl.: Baseball kártyákat gyűjt és ezért sok pénzt költ, Szerencsejáték, -Alkohol, -drogfüggőség.

#4 Vagyon helyes szerepjátszása. Ha egy igazi, feltörekvő mobstert akarsz játszani, akkor a vagyonod eleinte kevés lesz. Nem számít, hogy neked mennyi pénzed van a bankszámládon, vagy az accountodon, ha igazán karakter hű akarsz lenni (ami a cél), akkor csak egy bizonyos összeggel rpzz. Tudd honnan származik az a pénz, amivel játszol. A frakcióban többségében 18 év feletti karakterek vannak, szóval ezt a részt fogom jobban kifejteni. Szóval ha nagykorú karaktert hozol, akkor a pénzed származhat: Családtagoktól (Szülők, nagyszülők), örökségből, munkahelyről, segélyekből, illetve illegális úton is. Figyelembe kell venned, hogy a karaktered tudja-e finanszírozni az alapvető kiadásait, képes-e fenntartani az életkörülményeit, és aktívan rpzz egy vagy több bevételi forrást, ami ezt lehetővé teszi a számodra.


Tagfelvétel információk



A frakciót többféleképpen is meg lehet közelíteni. A török-amerikai származású emberek egy kisebb előnyt élveznek. Azonban más etnikumú karakterrel is lehet próbálkozni, senkit nem hajtunk el a származása miatt. Ahhoz, hogy csatlakozz hozzánk semmilyen OOC elvárást nem kell teljesítened, egyedül arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagy fogékony, tanítható illetőleg hogyan kezeled a karaktered, és a körülötted lévő eseményeket. Az alábbi linken csatlakozhatsz a frakció hivatalos discord szerveréhez, ahol nyíltan beszélgethetsz, vagy kérdezhetsz a tagoktól.

Csatlakozz a Discordhoz

Re-roll: Ha alapból egy új karakterrel érkezel a frakcióhoz, úgy hogy jelezted valaki felé a csatlakozási szándékodat, és ennek a karakternek megvannak a sajátos vonásai, akkor a tagfelvételi procedúra első lépcsőfokát megugrottad. Ezután alakíthatsz egy olyan karaktert, ami már valamilyen kapcsolatot ápol a frakciónkkal, azonban ehhez egy történetre lesz szükséges, és egy vezető engedélyére.

Kapcsolatépítés: A másik módja annak, hogy bekerülj a frakcióba, az kapcsolatokon keresztül lehetséges. Ha te, a jelenlegi karakteredet alkalmasnak találod arra, hogy azzal csatlakozz hozzánk, akkor nincs más dolgod mint kapcsolatokat kiépíteni a frakcióhoz köthető emberekkel. Természetesen ehhez kell egy megfelelő indok, és motiváció, hogy ez olajozottan működjön. Nyílván először nem kell komoly dolgokra gondolni, már azzal is kapcsolatba kerülhetsz, ha megszólítasz egy tagot, és beszélgetésbe elegyedsz vele. Ha OOC, vagy privát üzenetben jelzed egy tag felé szándékodat, biztosra veheted, hogy segítségedre lesz ebben a folyamatban.

 • Tetszik 7
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

 • Bobby megváltoztatta a címet a következőre: ERBAKAN CREW
 • Bobby rögzítette és kiemelte ezt a témát
 • 4 hónappal később...
 • 3 héttel később...
 • 2 héttel később...

Az érdeklődés hiánya miatt, jelenleg ezt a projektet jégre tesszük. Azonban terveink szerint, újult erővel és maximális erőbedobással, @Morcsog @Gyagyass és @Furi barátaim közreműködésével egy másik témában vágunk bele, ami remélhetőleg sikeresebb lesz mint a mostani.

 • Tetszik 3
 • Szomorú 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

 • Bobby lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
 • Új létrehozása...