Chy Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 A mai változtatásokhoz alkalmazkodva nem létezett még fórumon általános célú beszélgetésre topic, ami szerintem rendkívül fontos egy közösség életében. Ti mit gondoltok? 5 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Bandosz Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Kellems hétvégét octans közösség. Ti mennyire várjatok az 1.2-t? Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
drjuan Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Remélem mindenki jól van, és kiélvezi ezt a jó időt! Ennyire várom már az 1.2-t: nagyon! Üdv, Juan. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Csani21 Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Sziasztok, jó reggelt Haapofoo! Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
AdamB Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Alapvető probléma, hogy a csevegőben elszaporodtak az olyan kommentek, amik a szervert temették. Viszont semmilyen közösségben nem iránymutató példa az, hogy ezért kitörlik a csevegőt. Ilyenkor legalább azt várná az ember, hogy kiraknak egy videót vagy egy képet egy készülő új rendszerről. Ehelyett szembeköp a valóság, meg kell nyugodni a szerverre fejlesztünk és pont. Ja és amúgy a csevegőt kivettük, “valami politikailag is korrekt indoklás here”. Egy marketing osztályon szerintem itt sírva röhögtek volna fel. Nem azokat a hangokat kell elnyomni akik temetik a szervert, hanem azt a hangot kell erősíteni hogy igen, a játékosok számunkra fontosak, és mindent megteszünk hogy bizonyítsuk. 6 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
yela Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 (szerkesztve) A csevegő törlése egyre jobban megerősíti azt a tényt hogy a vezetőség inkompetens módon áll a dolgokhoz és a közösséget ők maguk rombolják. Lehetne poll, lehetne bármi, de ezek a szélsőséges hirtelen döntések nem vetik a legjobb fényt azokra akik a döntéseket hozzák. Szerkesztve Február 18 yela által 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Zs0olt Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 De többek nem nyugszanak meg, hiába közölnek velük bármit is! Ugyanakkor a napi rinya tényleg uncsi volt. *random cicás gif a végére.* 1 1 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
kdmoe Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 jóreggelt Octans szia Csani 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
LACI Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Szia @krekor hogy vagy? Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Chy Elküldve Február 18 Készítő Megosztás Elküldve Február 18 @AdamB itt én úgy látom kijön az hogy nem dícsérjük meg a másik munkáját, nincs visszajelzés hogy amit csinálsz az jó és ez oda - vissza érvényes. Szóval szerintem az 1.2 :verybig: lesz mint eddig kb minden új fejlesztés és nagyon várom. @drjuan Még annyi a kérés hogy a fórum szabályzatot tartsuk be, kulturáltan értekezni a felmerülő témákról, csak így van értelme a topic létezésének. Köszönöm! Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Chy Elküldve Február 18 Készítő Megosztás Elküldve Február 18 Idézet yela felhasználótól. A csevegő törlése egyre jobban megerősíti azt a tényt hogy a vezetőség inkompetens módon áll a dolgokhoz és a közösséget ők maguk rombolják. Lehetne poll, lehetne bármi, de ezek a szélsőséges hirtelen döntések nem vetik a legjobb fényt azokra akik a döntéseket hozzák. Én részben megértem a döntést mert amikor rengeteg időt, energiát fektetsz valamibe és csak negatív visszajelzéseket kapsz hogy ez sem jó, az is lehetne sokkal jobb, kevés a player is, az rendesen elveszi a motivációt, és igazából a panaszkodáson kívül kevés játékos használta a szobát napi szinten. Szerintem a múltban is túl sokat engedett a vezetőség hogy lehúzzák őket, a szabad véleménynyilvánításért a saját motivációjukkal fizettek ami nekem végtelenül szimpatikus hozzáállás de nem tartható a végtelenségig. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Projekt Menedzser Szilard Elküldve Február 18 Projekt Menedzser Megosztás Elküldve Február 18 @AdamB Ahogy az tőlünk megszokott, jól átgondolt, megfontolt döntést hoztunk. Kívülről nagyon egyszerűnek tűnik megmondani minden pillanatban egy perc gondolkodás után, mi lenne jó döntés. Ezzel szemben a valóságban a vezetőségünk sok esetben órákig tárgyal egy-egy nagyobb döntést, vizsgálja az összes felmerülő körülményt. Hogy ezek után vannak, akiknek ezek a döntések nem tetszenek, azt mi is tudjuk előre, ezzel számolunk. Ez nem jelenti, hogy egy döntés rossz. 2012-ben az egész országot ellepték olyan plakátok, amin mindössze annyi szerepelt, hogy "a fű zöld", "az ég kék". Kívülről nézve akár azt is lehetett volna mondani, hogy egy marketingosztályon sírva röhögtek volna fel, hiszen nem szerepelt rajta, kinek a hirdetése. Laikusként szemlélve ez egy pénzkidobás lehet első pillantásra. Most, 11 évvel később még mindig rengeteg embernek a hirdető neve jut eszébe, ha valaki kimondja, hogy a fű zöld. Ezzel azt akarom szemléltetni, hogy kívülről lehet, hogy valami úgy tűnik, egy marketingosztály sírva nevetését okozná, de valójában lehet közben ez egy jó döntés. Az idő ad majd választ erre a kérdésre. Alaposan elemeztük a helyzetet, és a körülmények ismeretében erre a döntésre jutottunk a szerver hosszútávú érdekeit szem előtt tartva. A fejlesztésekről is szólnék: Több bizalmat kérünk, legalább olyanoktól, mint te. Ismerjük egymást tíz éve. Ha azt mondtuk eddig valaha, hogy komoly fejlesztések jönnek, akkor komoly fejlesztések jöttek. Okkal nem volt még róluk kép. Mégis mindenkit, aki most bizalmatlan azzal kapcsolatosan, mennyire lesznek jók a fejlesztéseink, arra kérem: amikor majd bemutattuk őket, gondolja át, mennyire volt érdemes bizalmatlannak lenni, és akkor írjon majd ebbe a fórumtémába hozzászólást arról, mit gondol a fejlesztéseinkről. Amikor azt írtam, hogy sosem voltunk még ilyen motiváltak, az nem valami marketingszöveg: tényleg így van. Az egyik fejlesztőnk reggel hétkor hagyta abba a fejlesztést, másik kettő pedig már ma reggeltől fejleszt. Jól haladunk. 5 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
krekor Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Idézet LACI felhasználótól. Szia @krekor hogy vagy? Szervusz! Köszönöm a kérdésed kedves Laci, remekül vagyok. Leszámítva, hogy a Renault Laguna megeszi az üzemanyagot, amit oda adok neki. Dízeltemető. A téma alap témájára reflektálva pedig az én véleményem a következő: Egy chat kétféleképpen működhet. Visszajelzés a chat működtetői felé. Vagy a chat felhasználói közti közösséggé avanzsálása. A chat megszűnését eredményezte a vészharangot megkongató hangos felkiáltó jeles üzenetek, ami a szerver működésének végét hivatott bemutatni az újonnan érkező játékosoknak. Marketing szempontból nem egy szép művelet, ha azt látod csak is kizárólag negatív hozzászólások érkeznek amiről elakarod dönteni. Ezeket átfutva csak tovább csusszan az ember, mint egy TikTok videón, ha érdektelenné válik. Valószínűleg ezért döntött úgy a vezetőség, hogy megszünteti felégetett olajmezőket. Más alternatív beszélgetésre alkalmas felületet így is, úgy is talált volna a közösségben résztvevők. Erre a példa ez a fórum téma. Kis v egy pont kettő nagy fejlesztést pedig egy piros Marlboroval a számban várom. 3 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
yela Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Idézet Chy felhasználótól. Én részben megértem a döntést mert amikor rengeteg időt, energiát fektetsz valamibe és csak negatív visszajelzéseket kapsz hogy ez sem jó, az is lehetne sokkal jobb, kevés a player is, az rendesen elveszi a motivációt, és igazából a panaszkodáson kívül kevés játékos használta a szobát napi szinten. Szerintem a múltban is túl sokat engedett a vezetőség hogy lehúzzák őket, a szabad véleménynyilvánításért a saját motivációjukkal fizettek ami nekem végtelenül szimpatikus hozzáállás de nem tartható a végtelenségig. Érthető, de ha panaszkodnak az emberek akkor csak elkellene gondolkodni azon amit mondanak és változtatni, ahelyett hogy különböző módokon magyarázzák meg saját igazukat, hogy miért is jó az ahogy van és igenis az új játékos lásson mindent, ne próbáljuk már meg úgy felcsábítani a szerverre, hogy nem egy annyira public helyen történik a panaszkodás. Számomra ez nonszensz és a vezetőség felőli hozzá nem értést erősíti meg. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Projekt Menedzser Szilard Elküldve Február 18 Projekt Menedzser Megosztás Elküldve Február 18 Idézet yela felhasználótól. Érthető, de ha panaszkodnak az emberek akkor csak elkellene gondolkodni azon amit mondanak és változtatni, ahelyett hogy különböző módokon magyarázzák meg saját igazukat, hogy miért is jó az ahogy van és igenis az új játékos lásson mindent, ne próbáljuk már meg úgy felcsábítani a szerverre, hogy nem egy annyira public helyen történik a panaszkodás. Számomra ez nonszensz és a vezetőség felőli hozzá nem értést erősíti meg. A vezetőség mindig, minden nekünk küldött észrevételt elolvas, figyelembe vesz és megfontol. Ezeket azonban érdemes a megfelelő helyre írni, hogy ne vesszenek el és biztos eljussanak a vezetőséghez: Fórum ötletek részt, vagy Discordon a #nyiss-egy-ticketet szobát javasoljuk. Ha az ötletek szekcióba nem beilleszthető az észrevételed, és nyilvánosan szeretnéd közzétenni, többek között az egyéb szekcióban is nyithatsz témát. A szabad véleménynyilvánítást, ötleteket, észrevételeket mindig nagyra tartottuk. Előtted is ott van a lehetőség, hogy bármit, amit nem találsz jónak, jelezd a megfelelő helyeken. Azt egyébként egyáltalán nem értem, szerinted hogyan mutatja a vezetőség hozzá nem értését, hogy a szerver új játékosainak (akik még sosem jártak a szerveren), szerinted látniuk kell (méghozzá a legnyilvánosabb helyen), hogy arról panaszkodnak, hogy kevés a játékos. Kérlek, hogy a jövőben ha észrevételt szeretnél megfogalmazni, egyrészt az észrevételt írd le, másrészt pedig ne a képességeinket próbáld meg minősíteni. Az egyik pillanatban marketingosztályokról van itt szó, a másik pillanatban meg arról, hogy a vezetőségnek nagy nyilvánosságot kellene biztosítani ahhoz, hogy emberek panaszkodjanak. Ezért sem vezet sehová, ha egy csevegőn írogatunk össze-vissza megoldási javaslatokat. Ha valakinek ötlete van, nyisson egy témát az ötletekhez és írja le az ötletét, de amíg egy csevegőben jól hangzanak az ilyen odadobott (maximum) féligazságok, addig a gyakorlatban kevésbé működnek. Megnéztem, és személy szerint te még egyetlen ötletet sem nyitottál a fórumon. Kérlek, hogy ha tényleg segíteni szeretnél, akkor ezzel kezdj. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
husom Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 sziasztok Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Gwen Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 csá csumi heló. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ross Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Most beállok a tömeggel szemben és kitárom karjaim, jöhetnek a kövek. De én inkább a hálátlanságot látom ebben az egészben. A fejlesztők tényleg tudtak olyat alkotni (egyiket sem ismerem sem személyesen, sem látás/hallásból) ami magyar felhozatalban kimagasló. Ne viszonyítsuk már basszus az Octans-t a GTA World-re, vagy egyéb k*rva nagy nevű szerverekhez. Magyar RP szerver, ergó csak magyar ajkú emberek tudnak játszani. GTA World-ön az egyik legnagyobb világnyelvet beszélik, nyilván hogy ott több player van, ami arányos azzal, hogy több játékos>több lángelme>több jó ötlet>több értelmes fejlesztő. Ha jön egy patch, akkor hirtelen visszaugrik 100-150 közé a játékos szám.. Aztán jönne normál esetben egy kis pihi a fejlesztőknek, révén ők is ember, de ők vadállatok és amint kész az egyik, már tolják is következőt.. Én szoktam, igen vaskos összeggel hálálni a munkájukat, félreértés elkerülések végett (nem vagyok követendő példa). Mindössze csak tartani kéne ezt a számot, szimpla honoráció révén.. Tényleg, csak türelem srácok és kitartás.. Én sem értem, miért kellett törölni a csevegőt. Nyilván, ahol van fény, ott sötétség. Ahol van egy jó közösség, ott felüti a fejét magyar példára a toxic trash-talk. De mégis csak magyarból vagyunk, nehogy már egy normális nemzetiségnek lehessen minket mondani Az vesse rám az első követ, aki még soha életében nem volt toxic és nem beszélt okvetlen f*szságokról. Remélem az értelmi anyag átjött. 4 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Whitehawk Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Az a nagyon elszomorító hogy a nagy százaléka a játékosoknak nem bír script nélkül rp-zni. Szerintük ha nem jön negyven féle új autó minden második héten vagy tizenöt új mechanika amit amúgy ki se fognak használni (esküszöm egyszer láttam hogy valaki kirabolná az egyik boltot az új update óta) akkor nincs rp se. Nem azért járok fel hogy megnézzem milyen fasza cuccok vannak hanem hogy rp-zzek. De így hogy a 90% eltűnik azért mert, "höhö nincs script vagy máshol jobb" úgy nem kifejezetten lehet mit csinálni. A chat kitörléséről nem mondok véleményt mert már elmondták előttem is. Amíg a játékos közösség nem fog megváltozni addig baszhatjuk hogy jön az 1.2 ha 22 ember fogja csak kiélvezni. További szép estét mindenkinek! 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
TiiS Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Itt ami szomorú, hogy egy kurva jó szerver és el várják a játékosok a vezetőségtől béreljen fel 100 csere diákot akik majd rpznek helyettünk? A szerveren sok lehetőség van, csak mivel mindenki el van mint a befőtt és csak a pofáját tudja jártatni, ezért áll így a szerver. De nyomjuk meg szerintem nem sírni kell hanem rpzni, játszani, szituációkat teremteni. 3 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Bandosz Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 2 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Martinezz.bro Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Szevasztok! A csevegő eltörlésével nem teljesen értek egyet, hiszen a közösséget a kommunikáció formálja, alakítja. Személy szerint a moderáció szigorúságát eszközöltem volna elsősorban, de ez a magánvéleményem. Rengeteg nem oda való, toxikus dolog hangzott el a csevegőn, aminek nem ott lett volna a helye, bár őszintén szólva, 'szerencsére' annyira nem éreztem a súlyát, hogy az törlési procedúrát vonjon maga után. Ez az inaktivitásomnak, IRL elfoglaltásgomnak köszönhető! (Csak összeállt a bolond GT TDI Ibiza!) Amit biztosan tudok, hogy a legjobb fejlesztők dolgoznak az elkövetkezendő scripteken, akikre milliókat tennék, hogy minőségileg, tartalmilag az elvárt precíz, kiváló 'munkát' hozzák, és mindenki élvezheti ezeknek a gyümölcsét! Az országban nincs olyan ROLEPLAY szerver, ami ezt az irányvonalat, minőséget hozza, amit az OctansV megcélzott! Van egy keménymagunk! Illegál, legál oldalról egyaránt! Srácok, a következő pár sor nektek szól! Pontosan tudjátok, hogy kiknek szól, privát szerveren is tartjuk a kapcsolatot! Igyekezzünk összekovácsolni a valódi ROLEPLAY-re vágyó közösséget! Én értékelek mondjuk egy random sütögetést a gettó közepén levő kosárpálya mellett, múltkor is vittem pár szatyorban húst.. scriptes maffia tagként. Ettől függetlenül nem vagyok különb ember, mint például Jacob a Grove Streetről. Emberek vagyunk egy városból. Legtöbben azért fosnak ilyen szituációba beleállni, mert OOC tudják, hogy a szervező bandatag. F*ck that! Ír maffiózoként nyugodtan mentem ki RP-zni a néger bandatagokkal. Sütögetés, pár szál cigi, beszélgetés a város dolgairól. Nem világ megváltó harcok kék és piros lézerkardokkal! A másik dolog, amit észrevettem a csevegőn, hogy az autób*zi, IC tunereket szidják.. miszerint csak az autók érdeklik az illetőt! Igen, vagyunk páran, akik IRL is a szakmában dolgozunk, vagy szimplán autós lelkek vannak, IRL is számít mivel járunk, esetleg száguldozunk néha. Ez is egy ROLEPLAY irányvonal! Lehet téged nem érdekel a 2060 turbó csere a TDI 'Club' típusú autón szerelőtelepen, minket igen! Szerencsére @Kriszh barátunk szervezi is az autós dolgokat, amiért ezer köszönet! Nem kell a széthúzás! Sokrétűek vagyunk: banda, maffia, autózás, urizálás, csöveskedés, legálozás, illegálozás, önkorizás, civilkedés, semmittevés. Mindegy. Ki mit csinál, maga dolga. Egy közösség vagyunk. Össze kell tartani, nem széthúzni! Ahogy @AdamB is írta, nem a toxikus, balf*sz egyénekre kell alapozni a jövőképet, hogy csevegőt törlünk, hanem a nem odavaló embereket eltávolítjuk, és a szerver mellett állókat segítjük! Természetesen megértem a szerver vezetőségének döntését a publikus csevegő törlése mellett, viszont lehetőséget kell biztosítani az OOC csevegésre azok részére, akik tényleg komolyan gondolják a szerveren való játékot és a közösségben való részvételt, esetleg a közösségépítést. Rengeteg minden bennem van, de nem szeretnék ennél hosszabb regényt írni! Remélem, hogy a régi motorosok és értelmes srácok összetartanak, és nem hagyjuk ismét a közösséget szétszéledni! Igyekszem segíteni ebben, Music Club oldalról élő zenével, szerelőtelep oldalról pedig szakértelemmel! @Kriszh tekintetében pedig igyekszem a jelenlétemmel segíteni mindent, bár nem mindig érek rá! UI: Bárki, aki unja a játékot, nyugodtan keressen fel privát üzenetben! Sok lehetőséget tudok biztosítani illegál-legál oldalon egyaránt! Ha a hosszútávú szál elindításához OOC lendület kell, nem állok elébe! Tisztelet mindenkinek! 3 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Bandosz Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 1 1 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Whitehawk Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 Szegény Bandosz.. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
kdmoe Elküldve Február 18 Megosztás Elküldve Február 18 jó éjszakát Octans 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák
Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass
Csak felhasználóként kommentelhetsz.
Regisztrálj
Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.
RegisztrálokJelentkezz be
Már van felhasználód? Lépj be!
Bejelentkezek