stolas Elküldve Február 22 Megosztás Elküldve Február 22 sziasztok oktánok és @PeteRRR Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
drjuan Elküldve Február 22 Megosztás Elküldve Február 22 Szia Sztolasz, és sziasztok Oktánszosok. Hogy vagytok? Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Sanyi Elküldve Február 24 Megosztás Elküldve Február 24 Várunk mindnekit oktánszosok! Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Whitehawk Elküldve Február 24 Megosztás Elküldve Február 24 Ezmiez? Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Domino Rodrigez Elküldve Február 24 Megosztás Elküldve Február 24 Sokan nem értek oda ahogy láttam Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Zsomy Elküldve Február 24 Megosztás Elküldve Február 24 Tényleg nem, ebben igazad van sajna Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
TiiS Elküldve Február 25 Megosztás Elküldve Február 25 Idézet Sanyi felhasználótól. Várunk mindnekit oktánszosok! Mentem volna is, csak hát a kocsma és alkohol elbűvölt és ejtett csapdába a tegnapi napon. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Sanyi Elküldve Február 25 Megosztás Elküldve Február 25 Idézet Whitehawk felhasználótól. Ezmiez? Egy nyílt gyűlés volt, ahol PDről lehetett volna információkat hallani, beszélgetni. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Sanyi Elküldve Február 25 Megosztás Elküldve Február 25 Idézet Domino Rodrigez felhasználótól. Sokan nem értek oda ahogy láttam Ez sajnos így volt. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Tarci Elküldve Február 25 Megosztás Elküldve Február 25 Idézet stolas felhasználótól. sziasztok oktánok és @PeteRRR Nem szia sztolasz Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Bandosz Elküldve Március 2 Megosztás Elküldve Március 2 Innen is szeretnék gratulálni az átalakuláshoz az OctansV vezetőségének és sok sikert kívánok az újdonsült és újdonsült-régi főadminisztrátoroknak! 14 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
AdamB Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Gratulálok. Bízok benne hogy tudjuk folytatni a közös munkát, ahogy eddig. 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
PATYA Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Csak én vettem észre hogy a szerver kb játszhatatlan? Nem minősítésként írom. Szóval amiket észrevettem újoncként -Nagyon lassan lehet haladni a szerveren már szinte túl lassan, gondolok itt arra hogy kb már 1 hete játszok a szerveren és így is csak 20k $-om van, lehetne valami munka fizetés boost, akivel eddig beszéltem mind azt mondták hogy 1 év mire össze szeded egy jobb kocsi árát, és én is ezt vettem észre. Amire össze szeded a kocsira a pénzt kb beleunsz a szerverbe. És én is már nagyon unom, pedig tetszik a szerver. -Nem éri meg PP-zni. Itt arra gondolok hogy egy olcsóbb kocsi is kb 6-10k PP ami IRL már 10ezer ft, így sehogy sem éri meg nekem 10k-t PP-znem, pedig simán toltam fel már volna fel PP-t. Ha pl 5ezer ft adna 10k PP-t akkor azt mondom megéri. De mostani árak elég pofátlanok. -Túl kevés munka van a szerveren, lehetne több is. -Túl sok a blipp a térképen, van egy csomó felesleg blipp gondolok itt az ATM blippre, minek?? -Discordon lehetne csevegő illetve ötlet szoba is, mert ez azt súgalja vissza a vezetőségtől hogy nagy ívbe [email protected]ák a játékosbázis véleményét. Iletve még feleslegesnek tartom a telefonszám megerősítést a discord szerveren. -Legyenek modolt kocsik. Itt arra gondolok hogy IRL modolt kocsik legyenek pl subaru, bmw, audi stb.. Ennek a gta márkás kocsiknak illetve az alap gta-s kocsiknak semmi értelme, erre ott a gta online hogy sima kocsikkal kocsikázzak. -Legyenek alap interiorok kint amiket meglehet vásárolni. -Lehetne új inerface(HUD, Km/h). Ami most van eléggé egyhangú/unalmas. Ha ezek mególdhatóak lennének szerintem simán 100 felett is lehetne a napi játékos szám, mert valljuk be az emberek csak a vagyon miatt játszanak a szervereken legyen itt szó bármelyik szerverről. 2 4 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Kriszh Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Idézet PATYA felhasználótól. Csak én vettem észre hogy a szerver kb játszhatatlan? Nem minősítésként írom. Szóval amiket észrevettem újoncként -Nagyon lassan lehet haladni a szerveren már szinte túl lassan, gondolok itt arra hogy kb már 1 hete játszok a szerveren és így is csak 20k $-om van, lehetne valami munka fizetés boost, akivel eddig beszéltem mind azt mondták hogy 1 év mire össze szeded egy jobb kocsi árát, és én is ezt vettem észre. Amire össze szeded a kocsira a pénzt kb beleunsz a szerverbe. És én is már nagyon unom, pedig tetszik a szerver. -Nem éri meg PP-zni. Itt arra gondolok hogy egy olcsóbb kocsi is kb 6-10k PP ami IRL már 10ezer ft, így sehogy sem éri meg nekem 10k-t PP-znem, pedig simán toltam fel már volna fel PP-t. Ha pl 5ezer ft adna 10k PP-t akkor azt mondom megéri. De mostani árak elég pofátlanok. -Túl kevés munka van a szerveren, lehetne több is. -Túl sok a blipp a térképen, van egy csomó felesleg blipp gondolok itt az ATM blippre, minek?? -Discordon lehetne csevegő illetve ötlet szoba is, mert ez azt súgalja vissza a vezetőségtől hogy nagy ívbe [email protected]ák a játékosbázis véleményét. Iletve még feleslegesnek tartom a telefonszám megerősítést a discord szerveren. -Legyenek modolt kocsik. Itt arra gondolok hogy IRL modolt kocsik legyenek pl subaru, bmw, audi stb.. Ennek a gta márkás kocsiknak illetve az alap gta-s kocsiknak semmi értelme, erre ott a gta online hogy sima kocsikkal kocsikázzak. -Legyenek alap interiorok kint amiket meglehet vásárolni. -Lehetne új inerface(HUD, Km/h). Ami most van eléggé egyhangú/unalmas. Ha ezek mególdhatóak lennének szerintem simán 100 felett is lehetne a napi játékos szám, mert valljuk be az emberek csak a vagyon miatt játszanak a szervereken legyen itt szó bármelyik szerverről. Ajánlom figyelmedbe a gta onlinet 5 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
PATYA Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Idézet Kriszh felhasználótól. Ajánlom figyelmedbe a gta onlinet Látom az értelmezés illetve a felfogás már nem sikerült neked 3 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Kriszh Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Idézet PATYA felhasználótól. Látom az értelmezés illetve a felfogás már nem sikerült neked Hát aki egy rp szerver játszhatóságát az alapmunkával való pénzfarmolás sebessége alapján számolja, annak sem kéne az értelmezési és felfogási készségeivel dicsekedni. Mondjuk nincs kedvem sokat beefelni szóval segítek: Az RP szerver nem azt jelenti, hogy gta online, csak jól kell viselkedni. Nem fogok most belemenni a karakteralakítás, szerepjáték és egyéb fogalmakba, mert azokról úgysincs fogalmad. Nem hibáztatlak, mert a magyar rpnek csúfolt mainstream szerverek (pl seemta) az emberek 99%ának a fejébe rosszul ülteti be az egész fogalmat. Időbe kerül mire az ember rájön, hogy mi lenne a különbség egy roleplay szerver és egy "dolgozós, autó vevős, kocsikázós" szerver között. Az octansV az előbbi kategóriát szeretné tudtommal képviselni, és ahogy eddig láttam, ebből nem is nagyon enged a management, szóval ha eléred te is az áttörést, és végül mégiscsak a másik kategória mellé pártolsz, akkor csak magamat tudom ismételni. Ajánlom a gta onlinet vagy esetleg a seemta-t, vagy onerp-t. 1 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
drjuan Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Idézet PATYA felhasználótól. Látom az értelmezés illetve a felfogás már nem sikerült neked Talán a pénzszerzésben igazad van, minimálisan de lehetne könnyebb a szerzése. A többi része viszont ne haragudj, de ez nem az a szerver és nem az a közösség. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Teve Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Idézet -Lehetne új inerface(HUD, Km/h). Ami most van eléggé egyhangú/unalmas. Van több lehetőség is, a home gombbal azt hiszem lehet állítani azt is, elég sok mindent lehet változtatni de az említésed szerinti játszhatatlanságot nem érzem ebben megvalósulni. Chaten (ami igazából a legfontosabb az RP szervereken) szinte teljesen testreszabható. Idézet PATYA felhasználótól. -Legyenek modolt kocsik. Itt arra gondolok hogy IRL modolt kocsik legyenek pl subaru, bmw, audi stb.. Ennek a gta márkás kocsiknak illetve az alap gta-s kocsiknak semmi értelme, erre ott a gta online hogy sima kocsikkal kocsikázzak. Vannak lore-friendly modolt járművek a szerveren, IRL modolt járművekre nincs példa mivel alapból le lett fektetve, hogy csak olyan járművek lesznek bent amik lore szerinti márkák (Egyébként a legtöbb márkának ott van a lore-friendly megfelelője. Pl.: Übermacht- BMW ; Coil - Tesla etc, etc) Idézet PATYA felhasználótól. -Discordon lehetne csevegő illetve ötlet szoba is, mert ez azt súgalja vissza a vezetőségtől hogy nagy ívbe [email protected]ák a játékosbázis véleményét. Iletve még feleslegesnek tartom a telefonszám megerősítést a discord szerveren. Ötleteket lehet fórumon írni és a legtöbbre reagálnak is a fejlesztők az idő előrehaladtával. Discordon minek még egy ötletek szoba, ha már itt rendszerezve mintával együtt van lehetőség ötleteket írni? Csevegő szoba pedig ideiglenesen nincs, le van írva Discordon hogy miért. Idézet PATYA felhasználótól. -Túl sok a blipp a térképen, van egy csomó felesleg blipp gondolok itt az ATM blippre, minek?? Bizonyos blipek (pl.: parkolók, ATM-ek) kikapcsolhatóak a beállításokban, egyébként ezek teszik ki a 85%-át nagyjából. Idézet PATYA felhasználótól. -Nem éri meg PP-zni. Itt arra gondolok hogy egy olcsóbb kocsi is kb 6-10k PP ami IRL már 10ezer ft, így sehogy sem éri meg nekem 10k-t PP-znem, pedig simán toltam fel már volna fel PP-t. Ha pl 5ezer ft adna 10k PP-t akkor azt mondom megéri. De mostani árak elég pofátlanok. A PP-zést szerintem rossz szemszögből fogod meg. A lényege az, hogy finanszírozhassák a fejlesztéseket és a szerver fenntartását. Az arány megváltoztatásával mivel lennénk előrébb? Idézet PATYA felhasználótól. -Túl kevés munka van a szerveren, lehetne több is. Az alapmunkák mellett van egy csomó frakció és itt még csak a scriptesekről beszéltünk. Script nélkül is szinte bármit lehet RPzni, ezt a feltevést sem érzem helytállónak. Idézet PATYA felhasználótól. -Nagyon lassan lehet haladni a szerveren már szinte túl lassan, gondolok itt arra hogy kb már 1 hete játszok a szerveren és így is csak 20k $-om van, lehetne valami munka fizetés boost, akivel eddig beszéltem mind azt mondták hogy 1 év mire össze szeded egy jobb kocsi árát, és én is ezt vettem észre. Amire össze szeded a kocsira a pénzt kb beleunsz a szerverbe. És én is már nagyon unom, pedig tetszik a szerver. 20.000 ingame $-t bizniszfizetésekből, ha átlagosan 5000$/órával számolunk ami szerintem reális annak függvényében, hogy milyen fizetéseket állítanak be a biznisz-tulajdonosok 4 óra "kifarmolni" ezt a mennyiségű pénzt. 20.000$-ból pedig már viszonylag sok fajta autó/motor elérhető, szóval igaz szubjektív de 4 óra szerintem nem sok. Ha a karakter igényel még egy lakást is, számoljunk 50.000$-al az 10 óra alatt elérhető, ami napi egy óra fentléttel kicsit több mint egy hét alatt elérhető. Szóval összességében 14 óra alatt már minden megvan ami szükséges egy tehetősebb karakter elindításához, ez szerintem bőven élhető. Idézet PATYA felhasználótól. Ha ezek mególdhatóak lennének szerintem simán 100 felett is lehetne a napi játékos szám, mert valljuk be az emberek csak a vagyon miatt játszanak a szervereken legyen itt szó bármelyik szerverről. Ha ezeken változtatnának a fejlesztők akkor sem lenne meg valószínűleg a 100 player, mivel támasztanád az ellentétét? Nagyobb fizetés miatt hirtelen nőne a playerszám 50-60al? Kíváncsi vagyok a véleményedre. Idézet csak a vagyon miatt játszanak a szervereken Ez egyszerűen nincs így, szerintem tévképzeteid vannak az átlagos játékosokról. Maximum azt jelentheted ki, hogy a te véleménybuborékodban mindenki azért játszik. Idézet Csak én vettem észre hogy a szerver kb játszhatatlan? Nem minősítésként írom. Szóval amiket észrevettem újoncként Az írásod alapján nagyon kevés tapasztalattal és még annál is kevesebb utánajárással írtad meg ezt a pár sort, mondhatni feleslegesen mivel nem tettél hozzá semmit, valódi javaslatot nem nyújtottál és maga az észrevétel is, miszerint "játszhatatlan a szerver" egyáltalán nem helytálló, még költői túlzásnak is sok. Szerintem legközelebb jobban gondold át, hogy mit írsz és legalább járj utána a dolgoknak. 1 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Joe Cortez Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Idézet PATYA felhasználótól. Csak én vettem észre hogy a szerver kb játszhatatlan? Nem minősítésként írom. Szóval amiket észrevettem újoncként -Nagyon lassan lehet haladni a szerveren már szinte túl lassan, gondolok itt arra hogy kb már 1 hete játszok a szerveren és így is csak 20k $-om van, lehetne valami munka fizetés boost, akivel eddig beszéltem mind azt mondták hogy 1 év mire össze szeded egy jobb kocsi árát, és én is ezt vettem észre. Amire össze szeded a kocsira a pénzt kb beleunsz a szerverbe. És én is már nagyon unom, pedig tetszik a szerver. -Nem éri meg PP-zni. Itt arra gondolok hogy egy olcsóbb kocsi is kb 6-10k PP ami IRL már 10ezer ft, így sehogy sem éri meg nekem 10k-t PP-znem, pedig simán toltam fel már volna fel PP-t. Ha pl 5ezer ft adna 10k PP-t akkor azt mondom megéri. De mostani árak elég pofátlanok. -Túl kevés munka van a szerveren, lehetne több is. -Túl sok a blipp a térképen, van egy csomó felesleg blipp gondolok itt az ATM blippre, minek?? -Discordon lehetne csevegő illetve ötlet szoba is, mert ez azt súgalja vissza a vezetőségtől hogy nagy ívbe [email protected]ák a játékosbázis véleményét. Iletve még feleslegesnek tartom a telefonszám megerősítést a discord szerveren. -Legyenek modolt kocsik. Itt arra gondolok hogy IRL modolt kocsik legyenek pl subaru, bmw, audi stb.. Ennek a gta márkás kocsiknak illetve az alap gta-s kocsiknak semmi értelme, erre ott a gta online hogy sima kocsikkal kocsikázzak. -Legyenek alap interiorok kint amiket meglehet vásárolni. -Lehetne új inerface(HUD, Km/h). Ami most van eléggé egyhangú/unalmas. Ha ezek mególdhatóak lennének szerintem simán 100 felett is lehetne a napi játékos szám, mert valljuk be az emberek csak a vagyon miatt játszanak a szervereken legyen itt szó bármelyik szerverről. Az árak valóban borzasztoak.. Értem én hogy fenntartás meg egyebek, dehát ki fog kiadni 70000pp-t egy autóért ami a legfullosabb? Át se merem számolni mennyi lehet Ft-ba 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Dante0629 Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Patya baratunk egy average FIVEM enjoyer. Mar vartam azt a leirast, hogy a bandak nem realisak mert a bloods nem full piros szettben maszkal. 4 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Gyagyass Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Idézet Joe Cortez felhasználótól. Az árak valóban borzasztoak.. Értem én hogy fenntartás meg egyebek, dehát ki fog kiadni 70000pp-t egy autóért ami a legfullosabb? Át se merem számolni mennyi lehet Ft-ba Szia! Szerepjáték szerveren játszottál már? 3 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Charlieka Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Én és egy hűséges társam 1 hét alatt összeszedtünk egy nagyobb vagyont. El sem hiszed hogyan csináltuk! Csatlakoztunk egy remek frakcióba és csak szerepjátékoztunk, élveztük a szerver adta lehetőségeket, és persze amit a játékostársaink generáltak. Ha kell pénz csatlakozz frakcióba vagy egy játékos által irányított bizniszhez, és alkoss reálisan karaktert. Garantált a siker! A kocsik meg pont jók, miért bántjuk szegény autómodokat? mit ártottak? 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Iregi91 Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Sziasztok! Ne haragudjatok meg, de mondhattok Ti akármit őszintén, ahogy nyilván Én is, vagy más előttem szóló, aki negatív irányzatot adott a mondanivalójának, de felesleges. Igenis vannak problémák a felfogással, mindkét oldalon! Nem! Nem szeretnék ebbe mélyebben belemenni! Miért? K*rva egyszerű, mert felesleges. Felesleges abból a szempontból, hogy mindenkinek van egy kialakult véleménye, amit úgy sem oszt a másikkal. Ebből mi van? Vita! Értelme tehát? Semmi! Egy az irányadó, amihez lehet mindent viszonyítani. A számok! A játékos számok! 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Chy Elküldve Március 3 Készítő Megosztás Elküldve Március 3 Idézet Joe Cortez felhasználótól. Az árak valóban borzasztoak.. Értem én hogy fenntartás meg egyebek, dehát ki fog kiadni 70000pp-t egy autóért ami a legfullosabb? Át se merem számolni mennyi lehet Ft-ba Szia Ezek a nagyon ritka szuperautók nem részei az utcaképnek a valóságban sem, sokan befektetésnek veszik őket. Az értékük a ritkaság és az ár adja, ha mindenki megengedhetné magának az miért lenne jó? 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
MandMs Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Idézet Iregi91 felhasználótól. Ebből mi van? Vita! Értelme tehát? Semmi! szia. azért szerintem az erős kijelentés, hogy a vitának nincs értelme. igenis az viszi előrre a dolgokat ha értelmes vita folyik egy adott dologról. természetesen amíg ennek van egy értelmes és kulturált kerete. persze ha átmegy az egész személyeskedésbe, stb akkor valóban semmi értelme. 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák
Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass
Csak felhasználóként kommentelhetsz.
Regisztrálj
Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.
RegisztrálokJelentkezz be
Már van felhasználód? Lépj be!
Bejelentkezek