Whitehawk Elküldve Március 3 Megosztás Elküldve Március 3 Azért amikor épitkezésből hazajösz és elolvasod drága Patya kommentjét....aztakurvaélet előtörtek a szuicid hajlamaim 3 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Lisa Ann Elküldve Március 4 Megosztás Elküldve Március 4 Drága Petya, semmi rosszindulat nincs bennem, mikor ezt a kérdést felteszem. Mióta erősíted jelenléteddel a szervert, illetve mennyi időt töltöttél előtte fivem szervereken való "rp"-vel? Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Thomas Jr. Elküldve Március 4 Megosztás Elküldve Március 4 Fenntartom a kommentelést Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Noresz Elküldve Március 4 Megosztás Elküldve Március 4 Idézet Joe Cortez felhasználótól. Az árak valóban borzasztoak.. Értem én hogy fenntartás meg egyebek, dehát ki fog kiadni 70000pp-t egy autóért ami a legfullosabb? Át se merem számolni mennyi lehet Ft-ba Pont azért ennyi amennyi, most ha 70k helyett 7k lenne akkor valószinű hogy minden 2. játékos supersport autóval járkálna meg zentornokkal meg igy. Az miért lenne jó? Második, pedig hogy akinek több esze van az nem az alap munkát tolja amig össze nem szed 500k $-t, hanem egy bizonyos szintig aztán tovább áll ugyanis vannak lehetőségek más helyről is pénzt szerezni, nem csak munkával, ott a BTC, a cégek shift rendszere, a frakciók, és számos RP-vel is lehet pénzt szerezni, erre most mondok egy példát, én és Luciano már kb 100-100ezret fejenként beszedtünk puszta RP-vel shift rendszeren kivül. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Projekt Menedzser Szilard Elküldve Március 4 Projekt Menedzser Megosztás Elküldve Március 4 Idézet PATYA felhasználótól. Csak én vettem észre hogy a szerver kb játszhatatlan? Nem minősítésként írom. Szóval amiket észrevettem újoncként Köszönjük a véleményedet. Mindig hasznos visszajelzés minden játékosé, ezek segítenek, hogy fejlődhessünk, és hatékonyabban választhassuk meg a jövőbeli irányát a szervernek. Ha játszhatatlannak érzed a szervert jelenleg, azt sajnálattal halljuk. Bízunk benne, hogy a közelgő frissítéseink (mint az 1.2) ezt alapjaiban fogják megváltoztatni. Addig is, felhívnám a figyelmed néhány, a szerveren elérhető lehetőségre, amik még izgalmakat rejthetnek magukban (ezeket már néhány játékosunk is említette): - Frakciókba csatlakozhatsz, ahol önmagában a Roleplay, valamint a frakciók számára készült rendszerek nyújthatnak további élvezeteket. A vagyonod frakciótagként is gyarapíthatod. - Csatlakozhatsz bizniszekhez, ahol óránkénti fizetést kapsz a Roleplay tevékenységed után, közben pedig valódi emberekkel interaktálsz. Idézet PATYA felhasználótól. -Nagyon lassan lehet haladni a szerveren már szinte túl lassan, gondolok itt arra hogy kb már 1 hete játszok a szerveren és így is csak 20k $-om van, lehetne valami munka fizetés boost, akivel eddig beszéltem mind azt mondták hogy 1 év mire össze szeded egy jobb kocsi árát, és én is ezt vettem észre. Amire össze szeded a kocsira a pénzt kb beleunsz a szerverbe. És én is már nagyon unom, pedig tetszik a szerver. Habár az 1.15 patchnél már egyszer felülvizsgáltuk az alapmunkák fizetésének arányát a frakciós, bizniszes fizetésekhez képest, továbbra is vizsgáljuk. Köszönjük a visszajelzést! Idézet PATYA felhasználótól. -Nem éri meg PP-zni. Itt arra gondolok hogy egy olcsóbb kocsi is kb 6-10k PP ami IRL már 10ezer ft, így sehogy sem éri meg nekem 10k-t PP-znem, pedig simán toltam fel már volna fel PP-t. Ha pl 5ezer ft adna 10k PP-t akkor azt mondom megéri. De mostani árak elég pofátlanok. Az árakat úgy határoztuk meg, hogy adott járművekből (például a valóságban is kellően ritka szupersportautókból) kellően keveset vegyenek a játékosok. Ha féláron lenne, valószínűleg nem duplaannyit vennének belőle, hanem még többet. Ez nem célunk. Idézet PATYA felhasználótól. -Túl kevés munka van a szerveren, lehetne több is. A jövőben ezen igyekszünk javítani. Ettől függetlenül a shiftrendszerrel (bizniszeknél való munkalehetőség), horgászattal, bitcoin bányászattal, frakciótagságokkal jelenleg is tovább színesítheted a játékélményedet. Idézet PATYA felhasználótól. -Túl sok a blipp a térképen, van egy csomó felesleg blipp gondolok itt az ATM blippre, minek?? Van rá lehetőséged, hogy az ATM blipeket a Dashboardból (Insert gomb) kikapcsold. Idézet PATYA felhasználótól. -Discordon lehetne csevegő illetve ötlet szoba is, mert ez azt súgalja vissza a vezetőségtől hogy nagy ívbe [email protected]ák a játékosbázis véleményét. Iletve még feleslegesnek tartom a telefonszám megerősítést a discord szerveren. Ha nem érdekelne a játékosbázis véleménye, nem reagálnék erre a hozzászólásodra ilyen hosszan. A telefonszám megerősítés azért szükséges, mert a játékosközösségünk kitiltott része és egyéb jószándéktól mentes személyek előszeretettel regisztrálnak új felhasználókat azért, hogy értelmetlen dolgokat csináljanak különböző platformjainkon. Ötlet szoba azért nincs Discordon, mert a fórumon jobban strukturáltnak, jobban áttekinthetőnek tartjuk az ötletelést. Ide kattintva elérheted ezt a szekciót. Idézet PATYA felhasználótól. -Legyenek modolt kocsik. Itt arra gondolok hogy IRL modolt kocsik legyenek pl subaru, bmw, audi stb.. Ennek a gta márkás kocsiknak illetve az alap gta-s kocsiknak semmi értelme, erre ott a gta online hogy sima kocsikkal kocsikázzak. Habár a szerveren vannak modolt kocsik, és ezek a gyakorlatban valódi márkák másolatai, csak más névvel és logóval, érthető az észrevételed. Folyamatosan nyomonkövetjük a játékosbázisunk véleményének alakulását ebben a kérdéskörben, azonban úgy tűnik, jelenlegi játékosbázisunk a jelenlegi megoldást preferálja. Idézet PATYA felhasználótól. -Legyenek alap interiorok kint amiket meglehet vásárolni. Sajnos ezt a részét nem értem az észrevételednek. Ha leírnád, mire gondolsz, szívesen reagálok rá. Idézet PATYA felhasználótól. -Lehetne új inerface(HUD, Km/h). Ami most van eléggé egyhangú/unalmas. A sebességmérő órát van lehetőséged a Dashboardból (Insert gomb) átállítani. Az észrevételed köszönjük! Egyúttal szeretnélek biztosítani, hogy az észrevételed minden része hasznos és fontos számunkra. Személyes véleményem szerint nem számít, hogy milyen platformról jöttél, mennyit RP-ztél eddig, hol és milyen szinten. A véleményed ígyis-úgyis számít. Nem kritizálhatunk azért, mert te így érzed magad a szerveren, ez volt a te élményed itt, amiből mi csak tanulhatunk. Ahhoz, hogy a játékosbázisunkat növeljük, szükség lesz új játékosokra. Esetenként ezek az új játékosok már GTA V-n, akár FiveM-en RP-znek először, jelenleg is vannak ilyen játékosaink is. A célunk, hogy megszerettessük velük a szervert és érezzék, hogy pont ugyanolyan megbecsült játékosok, mint mindenki más a szerveren. 4 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
TiiS Elküldve Március 4 Megosztás Elküldve Március 4 (szerkesztve) Idézet PATYA felhasználótól. Csak én vettem észre hogy a szerver kb játszhatatlan? Nem minősítésként írom. Szóval amiket észrevettem újoncként -Nagyon lassan lehet haladni a szerveren már szinte túl lassan, gondolok itt arra hogy kb már 1 hete játszok a szerveren és így is csak 20k $-om van, lehetne valami munka fizetés boost, akivel eddig beszéltem mind azt mondták hogy 1 év mire össze szeded egy jobb kocsi árát, és én is ezt vettem észre. Amire össze szeded a kocsira a pénzt kb beleunsz a szerverbe. És én is már nagyon unom, pedig tetszik a szerver. -Nem éri meg PP-zni. Itt arra gondolok hogy egy olcsóbb kocsi is kb 6-10k PP ami IRL már 10ezer ft, így sehogy sem éri meg nekem 10k-t PP-znem, pedig simán toltam fel már volna fel PP-t. Ha pl 5ezer ft adna 10k PP-t akkor azt mondom megéri. De mostani árak elég pofátlanok. -Túl kevés munka van a szerveren, lehetne több is. -Túl sok a blipp a térképen, van egy csomó felesleg blipp gondolok itt az ATM blippre, minek?? -Discordon lehetne csevegő illetve ötlet szoba is, mert ez azt súgalja vissza a vezetőségtől hogy nagy ívbe [email protected]ák a játékosbázis véleményét. Iletve még feleslegesnek tartom a telefonszám megerősítést a discord szerveren. -Legyenek modolt kocsik. Itt arra gondolok hogy IRL modolt kocsik legyenek pl subaru, bmw, audi stb.. Ennek a gta márkás kocsiknak illetve az alap gta-s kocsiknak semmi értelme, erre ott a gta online hogy sima kocsikkal kocsikázzak. -Legyenek alap interiorok kint amiket meglehet vásárolni. -Lehetne új inerface(HUD, Km/h). Ami most van eléggé egyhangú/unalmas. Ha ezek mególdhatóak lennének szerintem simán 100 felett is lehetne a napi játékos szám, mert valljuk be az emberek csak a vagyon miatt játszanak a szervereken legyen itt szó bármelyik szerverről. Másfél hónapja játszok itt újra, nagyjából 500ezret kerestem csak rpvel. Szerkesztve Március 4 TiiS által Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Iregi91 Elküldve Március 4 Megosztás Elküldve Március 4 Idézet MandMs felhasználótól. szia. azért szerintem az erős kijelentés, hogy a vitának nincs értelme. igenis az viszi előrre a dolgokat ha értelmes vita folyik egy adott dologról. természetesen amíg ennek van egy értelmes és kulturált kerete. persze ha átmegy az egész személyeskedésbe, stb akkor valóban semmi értelme. Nyilván, ha értelmes keretek között zajlik és van részlehajlás mindkét oldalról akkor valóban van értelme. Viszont az itt látott és tapasztalt írások alapján ennek nyoma sincs, vagy csak ily csekély módban észrevehető. Lényegében akkor is fenntartom azon állításom, hogy lehet írni bármit természetesen, viszont a számok nem hazudnak. S azokra pillantva siralmas a helyzet. Minden okkal van.. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Foza Elküldve Március 4 Megosztás Elküldve Március 4 @Thomas Jr.Miért nem vagy már admin kedvenc adminom Thomas Jr. ? 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Domino Rodrigez Elküldve Március 4 Megosztás Elküldve Március 4 Idézet Foza felhasználótól. @Thomas Jr.Miért nem vagy már admin kedvenc adminom Thomas Jr. ? Sajnos már nem az a barátunk 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
krekor Elküldve Március 5 Megosztás Elküldve Március 5 Idézet Whitehawk felhasználótól. Azért amikor épitkezésből hazajösz és elolvasod drága Patya kommentjét....aztakurvaélet előtörtek a szuicid hajlamaim Van amivel nem lehet egyetérteni és van amivel igen. Ezek közé tartozik a Te hozzászólásod is. Szerencsére nem szült válaszreakciót a címzett. És a leírt észrevételeit figyelembe véve és az ahhoz fűzött fűszeres reakciók után nem is fog. Őszintén én magam megint úgy érzem a szerver statisztikájára rápillantva az előttem feltűnő látkép hasonlít egy US western úton haladó furgonéra a naplementében. Magamat is belevéve habár igaz, +1 játékos a létszámban, ha felmennék de semmi kedvem. Sokak így vannak, mert egy idő után belefáradnak abba, hogy egymással tudnak csak is kizárólag szituációt kialakítani vagy nagyon erősen kell keresni azt a kis pillanatot, amíg interakcióba léphető játékossal. Oké van Shift rendszer és számos frakció ahova lehet csatlakozni. Jelenleg mind a kettő életképtelen az interakciók hiánya miatt. Shiftben nem fogok magamnak RPzni vagy addig ott unatkozni, amíg valaki be nem toppan például egy hamburgerre. A frakciók egy része pedig függ a játékosok és annak számától. Nagyon erősen megoldást kell arra találni, hogy mivel lehetne még jobban lefoglalni a játékosokat. Az sem érdekel ha végül a project elmozdul egy GF típusú project irányába, de nem kellene megvárni az újabb ördögszekér megérkezését. 2 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Big Dane Elküldve Március 5 Megosztás Elküldve Március 5 Idézet krekor felhasználótól. Van amivel nem lehet egyetérteni és van amivel igen. Ezek közé tartozik a Te hozzászólásod is. Szerencsére nem szült válaszreakciót a címzett. És a leírt észrevételeit figyelembe véve és az ahhoz fűzött fűszeres reakciók után nem is fog. Őszintén én magam megint úgy érzem a szerver statisztikájára rápillantva az előttem feltűnő látkép hasonlít egy US western úton haladó furgonéra a naplementében. Magamat is belevéve habár igaz, +1 játékos a létszámban, ha felmennék de semmi kedvem. Sokak így vannak, mert egy idő után belefáradnak abba, hogy egymással tudnak csak is kizárólag szituációt kialakítani vagy nagyon erősen kell keresni azt a kis pillanatot, amíg interakcióba léphető játékossal. Oké van Shift rendszer és számos frakció ahova lehet csatlakozni. Jelenleg mind a kettő életképtelen az interakciók hiánya miatt. Shiftben nem fogok magamnak RPzni vagy addig ott unatkozni, amíg valaki be nem toppan például egy hamburgerre. A frakciók egy része pedig függ a játékosok és annak számától. Nagyon erősen megoldást kell arra találni, hogy mivel lehetne még jobban lefoglalni a játékosokat. Az sem érdekel ha végül a project elmozdul egy GF típusú project irányába, de nem kellene megvárni az újabb ördögszekér megérkezését. Igazából ez a helyzet. Még elvagyunk, élvezzük, kitartunk. A core ami összetartja a jelenlegi community-t, engem pedig az tart itt amilyen utat választottam a karakternek. Ha más irányba viszem el, akkor nem kizárt, hogy kénytelen lettem volna feladni határos időn belül. De ez nem lesz örökké. Mostanság vannak fent azok a konkrét emberek, akik ténylegesen a magját adják vagy fogják majd adni a szervernek, ez az a 30-50 ember. Sajnos ha így folytatódik, szépen, lassan egyenként le fog morzsolódni a mag is. De még mielőtt temetnénk a helyzetet, én azért valamilyen szinten derűlátó vagyok. Meglepő számomra az, hogy ennyi emberrel is sokkal RP képesebb a brigád és mindenki keresi a szituációkat. Amit Kreki említett, az kell. Kell “content”-et gyártani a jelenlegi aktív base-nek és ezen felül jutalmazni őket kitartásukért, RP minőségük színvonaláért. Mert ha lesz +100-200 player majd az 1.2 release után, akkor is mi leszünk azok akik maradnak majd, ha egy felfutás után megint a gödörben leszünk. 3 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Sanyi Elküldve Március 5 Megosztás Elküldve Március 5 Megy már a Minecraft szerver? Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
MandMs Elküldve Március 5 Megosztás Elküldve Március 5 nem megy a minecraft szerverünk:( @Tonrok 1 3 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Bandosz Elküldve Március 5 Megosztás Elküldve Március 5 a kurva életbe @MandMs a kurva életbe 2 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Tonrok Elküldve Március 5 Megosztás Elküldve Március 5 Idézet MandMs felhasználótól. nem megy Biztos? Nézzük meg. 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
MandMs Elküldve Március 5 Megosztás Elküldve Március 5 creepervanaháznál.wav 1 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Kriszh Elküldve Március 5 Megosztás Elküldve Március 5 Minecraft szerver csak eredetivel megy? Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Sanyi Elküldve Március 5 Megosztás Elküldve Március 5 Hát... Kicsit? 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
MandMs Elküldve Március 5 Megosztás Elküldve Március 5 klánok (pont) hu-s szerver. 1 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
AdamB Elküldve Március 6 Megosztás Elküldve Március 6 Szerintem ideje lenne visszatenni a discordon a csevegőt a "közösség szerverére". Ennyi idő után már belehetett volna látni, hogy egy szerver a csevegő nélkül olyan, mint a frakció parancsok nélkül, a férfi szerszám nélkül, az autó kormány nélkül, a számítógép monitor nélkül. Szerintem a világon nincs olyan szerver, ami ne rendelkezne csevegő szekcióval. Ahelyett hogy megszüntetésre kerül egy alapvető funkció, helyette illene szankcionálni a szabálysértéseket, és akkor nem kellene azon gondolkodni hogy inkább teret hagyunk ezeknek a hangoknak, de úgy hogy közben kivesszük mindenhonnan az azonnali üzenetküldés lehetőségét. 7 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Projekt Menedzser Szilard Elküldve Március 6 Projekt Menedzser Megosztás Elküldve Március 6 Azt látjuk, hogy a szerver kitűnően működik a csevegő nélkül; a fórum aktívabb mint korábban, ahol ráadásul a társalgás színvonala a korábbi csevegőhöz képest sokkal magasabb. Aki pedig csevegőre vágyik, ebbe a témába tud írni, ahogy te is tetted. Idézet AdamB felhasználótól. egy szerver a csevegő nélkül olyan, mint a frakció parancsok nélkül, a férfi szerszám nélkül, az autó kormány nélkül, a számítógép monitor nélkül Sajnálom, ha a csevegő hiánya benned ilyen mély és szomorú érzéseket vált ki. Ezzel szemben szerintünk a szerveren sokkal fontosabb dolgok vannak, mint a csevegő: például a Roleplay és a játékélmény. 3 1 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ross Elküldve Március 6 Megosztás Elküldve Március 6 Idézet TiiS felhasználótól. Másfél hónapja játszok itt újra, nagyjából 500ezret kerestem csak rpvel. Iszom szavaid. Legál FK-ban vagyok, igen messze vagyok mind a leaderi és al-leaderi pozíciótól, mégis sikerült 3 hónap alatt közel 1-1,2 milliót összeszednem. Úgy, hogy fele-fele arányban voltam dutyban és off-dutyban. 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Bandosz Elküldve Március 8 Megosztás Elküldve Március 8 boldog nőnapot kívánok octans v közösség! Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Lisa Ann Elküldve Március 8 Megosztás Elküldve Március 8 (szerkesztve) Csatlakozom az előttem szólóhoz, és megragadom az alkalmat, hogy boldog nőnapot kívánjak mindenkinek. Spoiler Szerkesztve Március 8 Lisa Ann által Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
kay Elküldve Március 8 Megosztás Elküldve Március 8 Köszi, nem kellett volna! Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák
Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass
Csak felhasználóként kommentelhetsz.
Regisztrálj
Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.
RegisztrálokJelentkezz be
Már van felhasználód? Lépj be!
Bejelentkezek