Ugrás a tartalomhoz

#csevegő-pótló

Chy

Ajánlott témák

Idézet Szilard felhasználótól.

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy az elmúlt egy évben számtalanszor hallottuk vissza, hogy szerinted a vezetőség utál téged.

Többször jeleztük, beszélgettünk erről szóban is több alkalommal veled, próbáltunk meggyőzni, hogy egyszerűen nem utálunk téged.
Most már feladtuk, egyszerűen úgy tűnik, ebben a kérdésben nem tudunk meggyőzni.

A fent kifejtett véleményem nem a vezetőségre volt értendő. Tudtommal azt a témát anno lezártuk. Szóval szeretnélek megnyugtatni, nem rád illetve a többi vezetőségire értettem.

Megosztás egy közösségi oldalon

Tiszteletem. 

Szeretném meg vitatni a jelenlegi biznisz pályázás lehetőséget. A jelenlegi bizniszek nem üzemelnek nem teremtenek értéket ezért jó lenne ha újabb lehetőséget biztosítanának a játékosok számára annak érdekében, hogy aktívabb közösség lehessen a szerveren. 

Köszönöm. 

• Tetszik 3
  • Köszönöm 3

Idézet TiiS felhasználótól.

Tiszteletem. 

Szeretném meg vitatni a jelenlegi biznisz pályázás lehetőséget. A jelenlegi bizniszek nem üzemelnek nem teremtenek értéket ezért jó lenne ha újabb lehetőséget biztosítanának a játékosok számára annak érdekében, hogy aktívabb közösség lehessen a szerveren. 

Köszönöm. 

Igazat adok Tiisnek feldobott témával kapcsolatban. Természetesen tisztelet a kivételnek is, van pár. Még mielőtt bárki magára venné, ez a komment nem mindenkinek szólt csak azoknak akik heti 2*2 órát (vagy annyit sem) feljönnek afkolni és kinyitni a bizniszt. Nem a heti 2*2 órával van bajom, hanem azzal, hogy sok üzletnek nincs semmi interakciója, nem nyújt semmit ez idő alatt.

Személyes példát is tudok mondani sajnos. Körülbelül 1 hónapja próbálgatom a szervert. Mint kiderült van is olyan biznisz ahol repüléssel foglalkoznak. Írtam SMS-t 1 hónapja, hogy jelentkeznék munkára, interjú, hasonlók. Semmi válasz, de médiában volt repülős élménykép 1-2 hete. Most nem tudom, hogy flexnek van-e neki a biznisz vagy, hogy egyáltalán még elő cég-e a dolog, passz.

Általánosságban: Ha közösségi értéket nem teremt és csak egy ember szórakoztatására van fenntartva, azt szerintem Online-ban is meg lehet oldani, nem kell hozzá RP szerver. Konklúzió, vagy ne legyen (és adjunk helyet más ötleteknek), vagy legyen újra megpályáztatva.

Viszont ha a tulaja aktív, RP-re képes, az tisztán látható. (A kivételek!)

Nekem ez a véleményem és igen Tiis, jogos részedre a 2 pont.

• Tetszik 1

Idézet Big Dane felhasználótól.

Mint kiderült van is olyan biznisz ahol repüléssel foglalkoznak. Írtam SMS-t 1 hónapja, hogy jelentkeznék munkára, interjú, hasonlók. Semmi válasz, de médiában volt repülős élménykép 1-2 hete. Most nem tudom, hogy flexnek van-e neki a biznisz vagy, hogy egyáltalán még elő cég-e a dolog, passz..

Egyet tudok érteni, hogy előfordul/előfordult olyan biznisz ami mutogatásból létezik és nem túl aktív. Viszont a példa amit felhozol nem a legjobb. Ha napra kész az információ amivel rendelkezem, az a biznisz egy olyan személyé aki mellette több más dologgal is foglalkozik a szerveren, ami rpt teremt a közösségnek. Ebből adódik, hogy néha előfordul, hogy egyik másik tevékenységre kevesebb ideje juthat. Nem ő az egyetlen személy szerencsére aki több helyen, vagy egy helyen több módon is szerepjátékot teremt. Nyilván tudni kell megtalálni az egyensúlyt a tevékenységek között. A múltban egyébként elég sok repülés volt náluk. Lehetséges, hogy pont egy rosszabb időszakban fogtad ki a dolgokat.

Valószínűleg ha probléma lesz a biznisz aktivitásával a menedzsment ezen területért felelős személyei ki fognak találni valami megoldást.

Idézet MandMs felhasználótól.

Egyet tudok érteni, hogy előfordul/előfordult olyan biznisz ami mutogatásból létezik és nem túl aktív. Viszont a példa amit felhozol nem a legjobb. Ha napra kész az információ amivel rendelkezem, az a biznisz egy olyan személyé aki mellette több más dologgal is foglalkozik a szerveren, ami rpt teremt a közösségnek. Ebből adódik, hogy néha előfordul, hogy egyik másik tevékenységre kevesebb ideje juthat. Nem ő az egyetlen személy szerencsére aki több helyen, vagy egy helyen több módon is szerepjátékot teremt. Nyilván tudni kell megtalálni az egyensúlyt a tevékenységek között. A múltban egyébként elég sok repülés volt náluk. Lehetséges, hogy pont egy rosszabb időszakban fogtad ki a dolgokat.

Valószínűleg ha probléma lesz a biznisz aktivitásával a menedzsment ezen területért felelős személyei ki fognak találni valami megoldást.

Igen, tudom, hogy ki ő. Nem is lenne ezzel gond egyébként, mert a játékos személyével nekem egyáltalán nincs is problémám. De hogyha van valami a tulajdonomban és nincs időm csinálni, akkor keresek segítséget vagy ha kicsit  értelmes személy ajánlja fel a segítségét, akkor elfogadom.

Tisztelem, becsülöm az olyan játékosokat akik szeretnének tenni és tesznek is a közösségért. Ennek ellenére itt is hasonló a szituáció, mint bárhol máshol, amit nem tud levetkőzni a magyar RP community. Természetesen itt is tisztelet a kivételnek. Ez pedig: Mindenből kell a legjobb, a legmenőbb, a legdrágább. Ha megvan, akkor legyen kettő belőle. Ha az is megvan, mindenből legyen több, jobb, ameddig a rendszer ezt lehetővé teszi.

Igazából nekik is csak annyit üzenek, hogy ha valaki RP-zni akar veletek, akkor legalább ne ignoráljátok. Ha már nekik úgy sem lesz lehetőségük hasonlót üzemeltetni.

• Tetszik 1

Ha már a biznisznél tartunk, aki engem megkeresett akár Discordon, (mivel valljuk be nem lehetek fent egész nap a szerveren, ezen felül pedig van 3 karakterem is akinek a telefonjára írhattál.) Annak biztos hogy megoldottam, hogy repülhessen. Sajnos ez nem úgy működik mint az átlag bizniszek, hogy gondolok egyet és kinyitok mint egy kávézó.
Volt egy időszak mikor naponta ment a hírdetés, de szinte senkit sem érdekelt még annyira sem, hogy érdeklődjön. 

Szóval kedves @Big Dane ha már úgy is tudod ki vagyok, akkor tegyél meg annyit hogy rám írsz Discordon.

• Tetszik 1

Habár nagyon nem vagyok elégedett a bizniszek teljesítményével én sem, mégsem érezném fairnek ha 1.2 előtt elvennénk az inaktív bizniszeket. Mindenkinek, többek közt neked is Tiis leírtam, hogy 1.2 környékén átellenőrzésre kerülnek a bizniszek és ami olyan az pályázhatóvá lesz téve. A saját koncepcióval rendelkező egyedi bizniszeket is akkor tesszük pályázhatóvá. Nincs elfelejtve ez a téma azóta sem és mondom, én is csalódott vagyok a bizniszek miatt. Aki pedig nem jár fel és biznisszel rendelkezik, hát az ne számítson jóra.

• Tetszik 4
  • Köszönöm 1

Már ha legalább a shift pénzek fellenének véve, mint ahogy anno meglettek beszélve, akkor biztosan több ember járna be dolgozni az adott helyre, mert a fizetéseken lett húzva, de azóta sem sikerült a shiftcash-en. És mivel játékos nincsen akivel valaki RP-zen a boltjában, bármilyében addig értelme sincsen kinyisson. 

• Tetszik 1

Idézet Morcsog felhasználótól.

Habár nagyon nem vagyok elégedett a bizniszek teljesítményével én sem, mégsem érezném fairnek ha 1.2 előtt elvennénk az inaktív bizniszeket. Mindenkinek, többek közt neked is Tiis leírtam, hogy 1.2 környékén átellenőrzésre kerülnek a bizniszek és ami olyan az pályázhatóvá lesz téve. A saját koncepcióval rendelkező egyedi bizniszeket is akkor tesszük pályázhatóvá. Nincs elfelejtve ez a téma azóta sem és mondom, én is csalódott vagyok a bizniszek miatt. Aki pedig nem jár fel és biznisszel rendelkezik, hát az ne számítson jóra.

Értem... - 1.2 előtt nincs élet? 

Nem számít a jelenlegi helyzet, csak majd frissítés után? - Miért?

Nem tudom miért kell várni egy messiás 1.2 frissítést ami valamikor érkezik, addig miért van, hogy a szerveren nem történik cselekmény.

Nyilván te is belátod nem jó jelenleg ahogy inaktívak a bizniszek. - Miért kell várni egy jövőbeli frissítésre? 

Jelenlegi helyzetet figyelembe kellene venni és kell jelenleg is értéket biztosítani a játékosok számára.

2 hónapja mindennap volt valami lehetőség, mindennap lehetett valamit csinálni. - Jelenleg nincs semmi.

Szerkesztve TiiS által
  • Köszönöm 3
  • Zavarodott 1

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
  • Új létrehozása...