Ugrás a tartalomhoz

#csevegő-pótló

Chy

Ajánlott témák

Jó is lenne 😂. Egyébként egy 8p A3 van, azt próbálgatom csinosítani, de mint minden más az autó építés is rohadt drága. Persze remélem az évben sikerül nagyobb előrehaladást elérni és elkezdene összeállni a dolog.

Megosztás egy közösségi oldalon

Idézet Tarci felhasználótól.

Jó is lenne 😂. Egyébként egy 8p A3 van, azt próbálgatom csinosítani, de mint minden más az autó építés is rohadt drága. Persze remélem az évben sikerül nagyobb előrehaladást elérni és elkezdene összeállni a dolog.

A legjobbakat kívánom neked, remélem összejön amit szeretnél és akkor jövőre tala. 

• Köszönöm 1

Idézet Domino Rodrigez felhasználótól.

Valami eventeket is lehetne tartani ami több napos, mert így hogy 20 játékos keresi magát minden este, már picit uncsii. 

szombaton is lett volna egy pacek kis event, mégis egyetlen ember jött el rá
miért szervezzen az ember akkor bármit is? 🤒

Idézet Tarci felhasználótól.

szombaton is lett volna egy pacek kis event, mégis egyetlen ember jött el rá
miért szervezzen az ember akkor bármit is? 🤒

Semmi féle ilyen eventre gondolok, 2023-ba ahol nincsen nyeremény olyan eventek nem is érdeklik az embereket.. Szerver vezetőség felé szólt volna leginkább a HSZ-em, de igen. Tietekre is egy ideig volt kereslet aztán kb azóta 0 - 1 ember elmegy megnézni, hátha van valami.

Ahova csak azért jönne az ember mert van nyeremény, akkor inkább ne is jöjjön. NPC felfogás teljesen.. 

+ Miért rendezzen a vezetőség eventeket? A játékosok nagyobb része van annyira kreatív, hogy létrehozzon egyet-egyet. A bizniszeknek is megvan a lehetőségük rá, hogy alkossanak. (Ahogy néha szoktak is)

A civiljátékosoknak pedig ott van a Facefinder mint extra segítség, kicsit kreatívnak kell lenni és nem csak az autóban furikázni. 

Szerkesztve drjuan által
  • Tetszik 2
  • Köszönöm 1

Itt a játékosszám is elengedhetetlen az eventekhez.. mi nem egyszer probáltunk Chilliadi motoros túrát rendezeni.. 1x sikerült.. de akkor is azért mert összeszedtük a baráti társaságot.. viszont ezzel a MAX 20 emberrel kitörölhetjük a seggünket event téren

• Köszönöm 1

1.2-re véleményem szerint szükség lenne elvekben is alább adni, változtatni. A magyarnak az kell, hogy elérhetőbbek legyenek a dolgok. Lehet itt hardcore roleplay szervert üzemeltetni, de 15 playerrel minek? Még ha hígabb is a közösség, jobb 100 átlagos player, mint 15 hcrps. Szóval ha nem akarjuk megvárni amíg kisimul a player grafikon teljesen, akkor drasztikus lépésekre és promóra van szükség. Én nagyon bízom benne, hogy a vezetőség folyamatosan agyal és hajlandó, valamint képes lesz aranyközéputat találni. Volt egy lehetőség 1-2 hónapja, akkor látszólag nem lett megragadva, most viszont már lehetőséget is teremteni kell, amit aztán meglehet ragadni. 

• Tetszik 1

Nem hiszem Alfi hogy sokkal jobb lenne ha lenne fent 240 12 éves noki aki mikrofon helyett a chatbe sikítja a faszságait. Igenis szükség van az igényekre. Szimplán az itt a kurva nagy baj hogy az emberek nem képesek rp-zni addig amíg hetente nem kerül be négy frissítés. Amíg ez nem változik jöhet akár az 2.6 is, akkor is hamar lecseng majd és megint 5 player lesz

Hát akik azért jártak fel hogy dolgozzanak azokat is el lehetetlenítettek lehet akár 12 vagy akár 25 éves is... Sokan csak azt tartják szem előtt hogy RP RP valaki meg dolgozni szeret hogy legyen neki vagyona, csak ilyenkor aki az RP-ből élne meg azok is hirtelen eltűntek és társai. 

Aham, csak lehet ha nem lennének ellehetetlenítve a munkások a szerveren, lehet nem 12 játékost érnének el hanem picit többet, de majd idővel úgy is belátják hogy a munkás emberek kitartóbbak lettek volna mint a 0-24-ben RP-ző emberek, akik csak az RP-ből élnek meg :3 Kettő van aki dolgozni szeret van aki RP-zni, de béna felfogásod van azóta is Whitehawk, te kis...! 

• Tetszik 1

Az a gond, hogy annyira belevagytok már-már szerelmesedve ebbe a mentalitásba amit most is osztasz@Whitehawk, hogy képtelenek vagytok belátni, magyar viszonylatban esélytelen az, amire vágytok. A jelenleg vetésforgóban lévő 30 playerből is van olyan, akinek fingja sincs róla mit jelent a karakterfejlesztés. Ha szerinted nem kell a magyar "rp" közösség 90%-a a szerverre, akkor gondolom most is nagyon jól elvagytok, mert ettől többen nem leszünk. Legalább 10-20+ fős társaságok tűntek el a szerverről azért, mert itt nincs player. Tudod hol vannak? Jórészük nem worldön vagy MTAn, szóval sok tipped már nem lehet. Pontosan ott játszanak, ahonnan téged kipermáztak.
Megkérdezhetnéd tőlük miért? A válasz az lesz, mert ott van player. 
Magyarul ha van player, még ha hígabb közösséggel is, akkor van élet a szerven, illetve lenne közöttük olyan is, akiket már te is emberszámba tudsz venni.
Mikor elkezdtem játszani a szerveren nagyon megörültem, hogy mindenféle ooc nélkül pörögtek a random játékosokkal az izgalmas RPk, de aztán kezdhettem pillázni mikor felnéztem fórumra és egymás után olvashattam a legnagyobb RP károjok öntelt fröcsögését. Az ilyen kis szervereket rendesen már az megtudja ölni, hogy az önjelölt RP őrök elveszik a kedvét mindenkinek azzal a stílussal amit tanúsítanak páran. Nekem is elment a kedvem mikor egy /nickname parancstól felállt a szőr a hátán minden nagykirálynak. 
Egy szó, mint száz, nyugodtan lehet sírni ríni, hogy nincs player, de amíg változatlan a hozzáállás mindenki fejében, nem is lesz semmi. Lehet még boncolgatni itt ezt a témát, de érdemes?

Kis edit: Legnagyobb HCRP-s emberekből még nem láttam szervert eltartani, mert általában a legnagyobb szószólok azok, akik semmilyen formában sem támogatják az üzemeltetést, mert nincs szükség PP-re megélni az RPt.

Szerkesztve Alfi által
  • Tetszik 4

Én értem azt amit mondotok de be kell látnotok hogy igazából bármit is csinálhat a vezetőség akkor se lesz jó a játékosoknak és természetesen mindenki más lesz a szar. Az hogy Onerp-n hogy működnek a dolgok az meg egy másik történet. Megvan a véleményem arról a szeróról és pontosan ezért is lettem onnan kibannolva :D. Sajnálom hogy arra van igényük a playereknek. De sajna az igaz hogy amíg a magyar játékosok hozzállása nem változik (sose fog) addig akármennyire jöhet 1.2 baszhatjuk az egészet. Emellett nem mondanám magam hatalmas hcrp lordnak hogy bárkit is lebasszak azért mert mondjuk nem rp-zte le hogy kitörölte a seggét szarás után. Szimplán szerintem egy rp szeró nem arra van hogy 24/7 alapmunkázzunk hogy aztán noname szarként legyen egy zentorno a picsánk alatt és aztán itthagyjuk a szerót 😄 de ez saját vélemény, lehet faszság.

• Tetszik 1

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
  • Új létrehozása...