Alfi Elküldve Március 25 Megosztás Elküldve Március 25 (szerkesztve) Nem a véleményeddel van baj, hanem azzal, hogy pejoratívan beszélsz a játékosok jelentős többségéről, akik nem szívesen fognak olyan helyen játszani, ahol ezt kapják. Nem egy és nem is kettő RP-től nagyon távol álló, ám mégis RP szerveren játszó fiatal játékost vittem el olyan útra, ahol rákapott erre a dologra és teljesen átformálódott. Ha normálisan állunk a te általad grinder 12 évesnek titulált emberekhez, akkor 10-ből 2 még akár olyan arc is lehet idővel, aki egy RP-s társaság magját képezi. Segíteni kell meg rávezetni az embereket az RP-re, nem titulálni meg szidni őket. Ezen a szerveren nekem baromira tetszik, hogy a bizniszrendszerrel épp arra veszi rá a játékosokat, hogy RPzzenek és azzal keressék a pénzt. Ha jelentősen meglett volna emelve a bizniszrendszerek fizetése, annyira, hogy jobban megérje mint kamionnal grindolni, lehet több játékos maradt volna és indult volna el egy jobb úton. Ezt kellene erőltetni, hogy úgy legyen valaki "tehetős", hogy RPvel megszerzi azt a pénzt, nem pedig egy farmon kattintgatva 12 óránként. Az alap megvan hozzá szerintem itt, csak a már emlegetett lehetőséget kellene megteremteni és megragadni ilyesféle ráerősítő újításokkal és promókkal. Ne kelljen 50-70 órát RPznem, vagy 40-et grindolnom azért, hogy kitudjak optikázni egy autót és a többi. (ne ragadjunk le annál, hogy ne ezért RPzzen valaki kérlek) Szerkesztve Március 25 Alfi által 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Whitehawk Elküldve Március 25 Megosztás Elküldve Március 25 Gondolom nem kifejezetten szeretné a vezetőség hogy konkrétan mindenki oligarcha legyen. Egy random gettós feka milliós rolls royce-val járkál...De lényegtelen, nekem az a véleményem hogy tényleg nem erre való az rp szerver de valamit sajnos csinálni kell mert ha erre van igény akkor ezt kell erősíteni Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Alfi Elküldve Március 25 Megosztás Elküldve Március 25 Inkább aranyközéputas megoldást kellene találni. Nem telibe ráerősíteni a gazdag RP-re. De szerintem az RPből keresett pénz nem feltétlen vezetne oda minden esetben. Elég nehéz ezt átbeszélni, főleg írásban. De amire megoldást kellene találni még, az az, hogy a biznisz/RP pénzkereseti lehetőség hogyan működhetne jól. Mivel jelenleg az a helyzet, hogy a bizniszben lévő játékosok saját magukkal vagy munkatársukkal RPzik, mert abból jön $, az embereket pedig nem nagyon térnek be más bizniszbe, hogy hosszasan RPzzen az ott dolgozókkal, inkább megy a saját bizniszébe shiftelni ő is. Bármennyire is fáj ez sokaknak, pénz nélkül kevés az RP. Mert a végén majdnem mindenki szeretne pénzhez jutni, az emberekben ott mocorog ez az előrejutás, amit itt előbb eltudsz érni, mint irl. 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
MariusHaray Elküldve Március 25 Megosztás Elküldve Március 25 41 minutes ago, Alfi said: Ne kelljen 50-70 órát RPznem, vagy 40-et grindolnom azért, hogy kitudjak optikázni egy autót és a többi. (ne ragadjunk le annál, hogy ne ezért RPzzen valaki kérlek) De igen, ragadjunk le ennél. Az van, hogy az nem RP, hogy kioptikázz egy autót. Ha erre megy rá 90 ember a 100-ból, akkor nem lesznek történetek, nem lesznek interakciók, csak "rácse" meg "Eladó a fulltunás SG4-em" hirdetések. Ahogy többnyire most is ez van. A legtöbb ember, akit ismerek, manapság azért nem jár fel a szerverre, mert semmi mást nem talál, csak ezt. Nem azért, mert alulfizetett az alapmunka. Nem azért, mert nincs elég érdekes biznisz, vagy izgalmas lehetőség. Hanem azért, mert az emberek hatalmas százaléka klónozott NPC-ként köröz a városban a kitunázott verdákkal, vagy épp azért grindol, hogy aztán körözhessen a városban a kitunázott verdájával. Ha az emberek nem akarnak RP-zni, csak tunázni és kereskedni, akkor az egésznek szervernek semmi értelme sem marad. És ezek az emberek, ha mindent kitunázak, mindent eladnak, akkor nem az fog történni, hogy rájönnek, hogy mennyivel jobb RP-zni. Hanem az, hogy megunják, és elmennek máshová, az elejétől kezdeni az egészet. 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Alfi Elküldve Március 25 Megosztás Elküldve Március 25 Most ugye nem azt akarod mondani, hogy azon a szerveren, ahol 10x többen vannak és jobb is perpill még az RP is, nincsenek ilyen emberek? Esküszöm, mintha buborékban élnének azok az emberek, akik azt hiszik csak simán az RPre lehet építeni pénz nélkül. A való életben is elég kevesen vannak azok, akik az isten hátán is megélnek a semmiből. Mit RPzel? Azért jössz fel RP szerverre, hogy eljátssz valamit, amiből nem kapsz aztán semmit? IRL sem azért dolgozol meg cselekszel, hogy egy helyben toporogj. Tolod nagyban az illegál RP-t, csak épp értelmes pénzed nem lesz belőle, pedig IRL miről szól az illegál? Nagy kockázat nagy nyereség, könnyű pénz. Olyan érzés az ilyen kommenteket olvasni, mintha az lenne csak az RP, hogy vacsorázok meg sétálgatok és beszélgetek, meg társasági életet élek. Azért egy karakter élete sem erről szól. Hanem arról, hogyan törjön felfelé, mert ez a mozgatórugója az emberek nagy részének. 2 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
MariusHaray Elküldve Március 25 Megosztás Elküldve Március 25 Azért jövök fel egy RP-szerverre, hogy a karakteremmel érdekes történeteket játszhassak végig. Nem azért, hogy azon gondolkodjak, hogy a Seraph vagy az SG4 a jobb autó a rendőrség kúpolására. A main karakterem a szerver nyitása óta ugyanaz, ugyanabban a frakcióban. Az illegálRP-ből ezen a szerveren probléma nélkül lehet szerezni meglehetősen nagy pénzeket, legalábbis nekünk sikerült. És azt hiszem, nem értetted meg pontosan nagy felháborodásodban és leereszkedésedben azt, amit mondtam. Pont azt mondom, hogy az RP nem csak az, hogy vacsorázok, meg sétálgatok, meg beszélgetek, meg grindolok. Hanem hogy alakítom magam körül a világot azzal, hogy másokkal lépek interakcióba. De ha mindenki más csak autóversenyezni meg kocsit tuningolni akar, akkor nincs értelme az egésznek. 9 minutes ago, Alfi said: Azért egy karakter élete sem erről szól. Hanem arról, hogyan törjön felfelé, mert ez a mozgatórugója az emberek nagy részének. Igen, de itt az a kérdés, hogy mi a cél. A gazdaság? A fulltunás Krieger? Mit jelent a felfelé? Az a helyzet, hogy az emberek döntő többségének semmi más célja sincs a szerveren. Sokaknak értelmezhető karaktereik sincsenek. Rengeteg emberrel próbáltunk dolgozni ezen, próbáltuk bevonni őket. A vége többnyire az lett, hogy végeredményben még azt se értették meg, miről beszélünk. És ez már unalmas. 1 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Alfi Elküldve Március 25 Megosztás Elküldve Március 25 Eddig annyit sikerült átvennem a mondandódból, hogy te elengedted már az egész szervert úgy, ahogy van. Milyen megoldási lehetőséget látsz a felélesztésre, mert ha azon a síkon maradunk amin érzésem szerint gondolkodsz, akkor maradnak a 20-as peakek. Nem fognak az emberek ilyen player szám mellett játszani, ki fog feljönni egy olyan RP szerverre, aminek a neve mellett 10-es szám van? Már pedig sajnos azt a fajta roleplayt amit te is preferálsz, nem játszák többen magyar viszonylatban egy nagyobb maréknyi embernél. Ha csak a magyar textrp szerverekben gondolkodom San Andreast is ide véve, nincs 100 olyan magyar ajkú, aki szerinted idevaló lenne és megüti a szintet. (itt azokra gondolok, akiknek semmi sem kell, hogy élvezzék az RPt) Gondolom te is kellő ideje belelátsz ebbe a közösségbe, akkor miért gondolod azt, hogy erre van igény? Újra kihangsúlyoznám, hogy nem lehet szervert üzemeltetni azokból az emberekből, akik az imént említett kategóriába esnek. Idézet MariusHaray felhasználótól. Hanem hogy alakítom magam körül a világot azzal, hogy másokkal lépek interakcióba. De ha mindenki más csak autóversenyezni meg kocsit tuningolni akar, akkor nincs értelme az egésznek. Különösképp azért tettem zárójelbe, hogy ne ragadjunk le a példánál, mert ezek olyan dolgok, amiket a nép akar. Én sok olyan emberrel találkoztam már, akik nagyon jól, izgalmasan RPznek, nagyon jó interakciókat kitudnak alakítani játékosok között, de bennük is ott van a rugó, hogy igen ez kell az kell, mérhető legyen valamiben az előrehaladása az emlékezetben elvesző élményeken kívül. Legyen meg az infrastruktúrája ahhoz, hogy bármikor olyat RPzhessen amilyet akar, alakíthasson egyszer ezt, egyszer meg azt egy másik karakterrel. Ami pedig egy garázs mélyén el van rakva, mert nem illik az éppen aktuális karaktere életébe, az hadd legyen az övé. Hány olyan ember van, aki azért játszik x szerveren, mert ott már vannak ingóságai amiket nem akar a háta mögött hagyni.. Továbbra sem azt erőltetem, hogy gazdag rpt csináljunk a szerverből, de azért legyenek elérhetőbb távolságra a dolgok RPn keresztül. Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy hátrébb kell lépni kettőt és körül nézni, objektívan tekinteni a szitura és megoldást keresni, ahelyett, hogy eltemetjük az egész szervert cakkumpakk mert nincs kivel interaktálni. 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
MariusHaray Elküldve Március 25 Megosztás Elküldve Március 25 44 minutes ago, Alfi said: Milyen megoldási lehetőséget látsz a felélesztésre, mert ha azon a síkon maradunk amin érzésem szerint gondolkodsz, akkor maradnak a 20-as peakek. Az biztos nem megoldási lehetőség, hogy még támogassuk is azt a mentalitást, amivel ezek a játékosok rendelkeznek. Sok ötlet és lehetőség van arra, hogyan lehet izgalmasabbá tenni az egészet: mondjuk a konceptRP-k megerősítése, az ellenőrzött karakterek rendszernének megerősítése - és az RP ezen keresztüli díjazása. Van egy sor olyan dolog, ami segíthet, csak azt kell elérni, hogy a játékosbázis együttműködjön a vezetőséggel, és elengedje önmaga egóját. 48 minutes ago, Alfi said: Legyen meg az infrastruktúrája ahhoz, hogy bármikor olyat RPzhessen amilyet akar, alakíthasson egyszer ezt, egyszer meg azt egy másik karakterrel. Ami pedig egy garázs mélyén el van rakva, mert nem illik az éppen aktuális karaktere életébe, az hadd legyen az övé. Persze, legyen. De ha az ember azért játszik, hogy a másik karakterének majd legyen mit a tejbe aprítai, azt már ott megette a fene. Én is csináltam, persze, majdnem mindenki csinálja. Csak nincs sok értelme. Ez nem lehet a játék célja. 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Alfi Elküldve Március 25 Megosztás Elküldve Március 25 Idézet MariusHaray felhasználótól. az ember azért játszik, hogy a másik karakterének majd legyen mit a tejbe aprítai, azt már ott megette a fene. Én is csináltam, persze, majdnem mindenki csinálja. Csak nincs sok értelme. Ez nem lehet a játék célja. Azért szerintem nem ördögtől való, hogy nem minden karakter a semmiből indul. Ugyanakkor a leírt gondolataid is hasznosíthatóak, örülök, hogy megosztottad őket. Közben számoltam egyet egy autóval, gyári állapotáról 550.000$ és 18900pp lenne az, amit ráköltenék a jelenlegi karakteremmel, akinek bele is illene a témájába. Ez jelenleg azt jelenti, hogy 100 nagyon aktívan bizniszben RPzett óra után teremtem elő a készpénzt. Ekkor még nem RPztem semmit a bizniszen a kívül. Én most azt mondom, hogy napi két-három órát játszik az ember, és annak több mint a felét bizniszben tolja le, ez akkor is legalább 50 nap. Ez szerény véleményem szerint embertelenül sok, tekintve, hogy akkor még PP-t is veszek és magáról az autóról szót sem ejtettünk. Próbálhatjuk magunkat távol helyezni a "gazdag rp"től, de ez azért szerintem mégsem egy játékhoz méltó számadat. 1 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Whitehawk Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Én perpill az egy évem alatt szart se fizettem irl pénzből az octansra (még). Ahhoz képest elég jól elvagyok. De sajnos még mindig ott vagyunk leragadva hogy "jajj nincs péz, nincs ember." Aki azért jön hogy nagy dellákkal mutassa meg hogy ki a vagány, menjen gta onlineozni. Kurvára nincs értelme hogy azokból az emberekből akiknek ez a szerver készült van 10 és van 150 játékos aki azért jön fel hogy idézve Marius-t racsézzanak a milliós autóikkal. Ismerted Ren-t? Neki is voltak nem tudom mennyit érő autói. De őt kurvára nem azért ismeri a nagytöbbség mert drága autókkal járkált meg hogy nyugat Los Santosban kb minden az övé volt. Hanem azért mert rengeteg mindenkivel Rp-zett. Bevont rengeteg embert az rp-jébe, színesítette mások játékát is ezzel. Miért ismeri mondjuk az egész szerver Fearghal-t? Hát nem tudom az a moci amivel jár nem lehet több 100 rugónál . Szimplán az rp-jük minősége és a hozzáállásuk az amik "naggyá" tették a karaktereiket. Szimplán ez a hozzáállás és a minőség ami hiányzik sokakból. És most ezt Alfi nem rád értem, nem tudom ki a karid emiatt nem is vonok le következtetést hogy hogyan és miként rp-zel. Szimplán ez az elszomorító hogy lassan eljutunk oda hogy kell 40 féle alapmunka, még 500 féle új szuperkategóriás kocsi, 50 biznisz és az hogy percenként mindenki 5 rugót kapjon, hogy feljárjanak azok az emberek akiket te nem tartasz nokedlinek :D. Szerintem ha ez kell nekik akkor kurvára azok. 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Alfi Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Idézet Whitehawk felhasználótól. Ismerted Ren-t? Neki is voltak nem tudom mennyit érő autói. De őt kurvára nem azért ismeri a nagytöbbség mert drága autókkal járkált meg hogy nyugat Los Santosban kb minden az övé volt. Hanem azért mert rengeteg mindenkivel Rp-zett. Bevont rengeteg embert az rp-jébe, színesítette mások játékát is ezzel. Miért ismeri mondjuk az egész szerver Fearghal-t? Hát nem tudom az a moci amivel jár nem lehet több 100 rugónál . Szimplán az rp-jük minősége és a hozzáállásuk az amik "naggyá" tették a karaktereiket. Ebből is látszik az, hogy nem minden kőgazdag játékos rp képtelen. Nem ez a meghatározó tényező. Az én személyes tapasztalatom ugyanakkor az, hogy több "gazdag" ugyanakkor RP-s, közösségnek jót tevő emberrel találkoztam, mint olyannal aki bárhol bármikor csóri körülmények között aktívan tesz a közösségért és a színvonalért. De a kettő említett embertípusból egyik sem fog olyan helyen aktívan játszani, ahol 15 player van fent. Rengetegszer leírtam már, nem gazdag rpt kell csinálni a szerverből, csak a mezei playernek alapvető dolgok (felső középkatos autó felszerelve, ház garázzsal nem a gettóban) eléréséért ne kelljen küzdeni hónapokat. Nem fognak ott hagyni egy másik szervert az emberek azért, hogy hónapokat beleöljenek újra abba, hogy megteremtsék amiben jól érzik magukat. Már pedig itt új playerről nem lehet beszélni, itt maximum elcsábítani lehet. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Whitehawk Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Már ne is haragudj de egy irl based rp-ről mit vársz? Más 10 év alatt nem ér el ennyit irl. Szerintem abba az egy két hónapban nem halnak bele. Emellett élvezhetetlen lenne ha szart se kéne csinálni hogy elérjek mindent Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Alfi Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Akkor csak további jó szórakozást tudok kívánni a jelenlegi player szám mellett. Nem egy-két hónapról beszélünk, hacsak nem irl meló helyett napi 8 órában itt ülsz. Nem mindenkinek végtelen a szabadideje amit erre tud szánni, sajnos a jelentős többség nem 18-20 éves. 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Big Dane Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Idézet Whitehawk felhasználótól. Már ne is haragudj de egy irl based rp-ről mit vársz? Más 10 év alatt nem ér el ennyit irl. Szerintem abba az egy két hónapban nem halnak bele. Emellett élvezhetetlen lenne ha szart se kéne csinálni hogy elérjek mindent Barátom, nem csak ez a gond. A fától nem látod az erdőt. Nem az a gond, hogy te mit szeretnél, mert a szavaidból levettem, hogy itt játszol még talán. De még csak nem is az a lényeg, hogy a HCRP-s arcok mit akarnak. A szerver jelenleg elért egy olyan válaszúthoz, ahol dönteni kell és jól cselekedni. Ami itt most fontos lenne az az, hogy a régi OctansV gamereket visszahúzni valahogyan, ezen felül pedig még olyan emberek figyelmét felkelteni akik még nem játszottak. Kiépíteni újra a playerbázist. Írhatod, hogy ez így jó. De nem jó, ezt még a vak is látja, hogy valami nincs rendben. Írtál két playert, nem tudom kik ezek, nem találkoztam velük még, de nem is láttam őket online. Írtad, hogy nem költöttél még pénzt. Ez szép és jó, de ettől függetlenül a szervernek kellenek PP-s emberek is, mert ebből tartja fent magát a történet. Aki meg gazdagRP-zni akar, az azt is fogja csinálni, csak nem 15-20-as szerveren. Egyébként az is RP, nem kell semmit elítélni, csak akkor gond ez ha szerver többsége csap át ebbe. Lényegtelen mit írok, változás kell. Mindenki írt jó ötleteket, de az, hogy ennyire elérhetetlenek a dolgok egy kezdőnek az gond. 2 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Domino Rodrigez Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Nem érdemes leállni itt senkivel beefelni, mindenki a saját eszméjét osztja, valaki az RP-t, valaki meg az alap munkát. 2023-ban sem változik a háború a két fél között, egyszer hátha meglesz itt is az aranyközép út, nem hiába nem nyit a munkás az RP-ző ember felé, az RP-ző meg a másik fél felé. És itt nem a játékosoknak kell vissza hívni a haverjaikat és társait, hanem nem a fix updateket várni, hanem apránként valami valósítást is mutatni hogy legyen miért itt játszani és ne a rivális szerverre felmenni bármit csinálni, mert ott van kivel és miért nyomni. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Alfi Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Én egy szóval sem említettem, hogy alapmunka eszmét osztok. Épp ellenkezőleg. Azt az alapot akarnám erősíteni amit a vezetőség már elkezdett kialakítani, hogy RP-vel kereshesd a kenyered. Véletlenül sem tartom megoldásnak, hogy alapmunka fizetéseket emeljünk meg hajajj 2x-es szorzót a népnek, hogy a gép előtt grindoljon egy RP szerveren mikor otthon van. Igenis RPn keresztül keresse meg a player azt, amit máshol monoton kattintgatással lehet. Igenis keressen RPvel többet, mint a grindolással. Elkellene felejtenie az embereknek ezt az álszenteskedést, hogy ne a pénzért akarjanak RPzni az emberek. Már több, mint egy évtizede látok bele ebbe a közösségbe és az elmúlt évek irányának ezt látom, így tudod motiválni az új, fiatal játékosok nagy részét az RP-re. Az öregebb motorosok pedig örülhetnének, hogy valahol olyan szemlélet van, miszerint ebből lehet egyről a kettőre jutni. Előbb lehet ezen az úton rávezetni az embereket az RP élményének megismerésére, mint bármi mással. 1 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Aldo Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Ha nincs játékos, az a baj. Ha sok a játékos és ebből sokan nem RP-znek mélyen akkor az a baj. Nem is értem az emberek problémáját. Most ott tart a szerver, hogy van 4 játékos, mindenki hisztizik csevegő-pótlóban. Aki akar RP-zni, az fog, aki meg nem, azt is hagyni kell, hogy kibontakozzon. Csordaszellem uralkodik a játékosokban. Ha azt látják, hogy van fent 100 játékos, akkor az RP-zni kívánók is felmennek. Mindig azt olvasom és hallom, hogy "X" játékos felett fogok felmenni a szeróra, nem pedig azért, mert tudna bármit is csinálni amivel eltölthetné az idejét. Ez van srácok, majd lesz 1.2 valamikor, csak a kérdés az, hogy lesz-e még érdeklődő rá és hány embert sikerül áthozni OneRP-ről újra. Az a szomorú tény, hogy az Octans és az AVRP is ugyanezt az életutat járta és járja be ugyanúgy. Egy körforgás az egész, ahol van egy játékosokkal teli időszak, melyet egy hosszú pangás követ és ezután egy újabb felívelés. Csak minden felívelést követően egyre kevesebb játékos tér vissza, jogosan. Csalódottak lesznek, vagy a scriptben mert nincs hosszútávú tevékenység, amit végezhetnének (ami részben az én hibám is, mert az ötletelési időszakban erre egyáltalán nem gondoltam és azt hittem, hogy majd a játékosok le tudják EGYMÁST foglalni egy RP szerveren) vagy azért, mert magában a toxikus közösségben csalódnak. Ez van, ez az Octans körforgás. 7 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Joe Cortez Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Személyszerinti véleményem az hogy valamit sürgősen találjon ki a vezetöség.. ezzel a napi szokásos emberekkel ellehet rpzni.. egy darabig.. de az hogy vasárnap 4 óra és 1 ember van fent... ez borzalmas... 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
krekor Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Idézet Joe Cortez felhasználótól. Személyszerinti véleményem az hogy valamit sürgősen találjon ki a vezetöség.. ezzel a napi szokásos emberekkel ellehet rpzni.. egy darabig.. de az hogy vasárnap 4 óra és 1 ember van fent... ez borzalmas... Valaki, valamit csináljon de sürgősen kéréssel soha nem fog történni semmi. Eddig sem történt, a jövőben sem fog ez változni. 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
AdamB Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 200-300 játékosnál az volt a hiszti tárgya, hogy túl sok a gyökér ember. 20 játékosnál az a hiszti tárgya hogy túl kevés az ember. Pár hónapja sikerült belátni, hogy nem lehet ebben az országban olyan szervert készíteni, ami csak az egyik vagy csak a másik réteg számára kedvez. A valóság gyönyörűen mutatja, hogy GTA Online és Cops n Robbers keverékű szerverre van igény, csak szerepeljen a szerver nevében a Roleplay szó. Ha csak a szerepjátékra törekedő emberek felé nyit a szerver, akkor a többiek megunják mert nem tudnak majd érvényesülni. Ha az enyhébb oldal irányába nyit a szerver, akkor pedig a szerepjátékozni kívánók fognak inkább minőségibb szerveren játszani. Nagyon sok ember inkább lapot húzott 19-re és külföldi szerveren kezdett el játszani, mert tudja hogy felfogásilag magasabb szintet képviselnek. Az Octans a szerver nyitásakor megpróbálta felvenni versenyt a külföldi minőséggel (Lásd Heist kérelmek). Nincs felnőve szerény országunk felfogása sajnos arra a szintre, hogy egy 0 karakteralakítással rendelkező ember bevállaljon egy heistet, mert mi lesz ha le kell CKznia a karakterét (A név számít a szerveren ugye). 6 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
One1Cigid Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Azt nem lehetne meglépni, hogy a már meglévő rendszereket(ha vannak) berakni a szerverre egy Quick update formájában? Vagy mindenképp muszáj megvárni az 1.2-t? 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Aldo Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Idézet One1Cigid felhasználótól. Azt nem lehetne meglépni, hogy a már meglévő rendszereket(ha vannak) berakni a szerverre egy Quick update formájában? Vagy mindenképp muszáj megvárni az 1.2-t? Szerintem így jobban megmaradna az érdeklődés, mint nagy fejlesztesi csomagokkal. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Whitehawk Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Idézet One1Cigid felhasználótól. Azt nem lehetne meglépni, hogy a már meglévő rendszereket(ha vannak) berakni a szerverre egy Quick update formájában? Vagy mindenképp muszáj megvárni az 1.2-t? Na igen, ez is opció hogy folyamat kap a szeró frissítést csak kissebbeket. Így mindig lenne az erre igényt tartóknak újdonság. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
One1Cigid Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Pontosan.. Lehetne "elejteni" morzsákat is, nem feltétlen kell mindent kiadni egy nagyobb packban.. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Domino Rodrigez Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Nem kellenek ide morzsák meg ilyenek, hanem apránként kerüljenek be változások tegyük fel az ötlet topicból, amire lenne is igény... Meg maga a nagyobb updatek megmaradnának mint a hírhedt 1.2 vagy bármi.. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák
Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass
Csak felhasználóként kommentelhetsz.
Regisztrálj
Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.
RegisztrálokJelentkezz be
Már van felhasználód? Lépj be!
Bejelentkezek