Alfi Elküldve Március 26 Megosztás Elküldve Március 26 Engem jobban kezd zavarni, hogy több hete síri csend van az update kapcsán, de arra már utaltak fentről, hogy 1.2-ig nem lesz változtatva semmi. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Fejlesztő fadeinout Elküldve Április 1 Fejlesztő Megosztás Elküldve Április 1 A napokban frissítve lesz a szerver az alt:V legújabb verziójára. (Ezen kívül nem jön be semmi más) 8 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Iregi91 Elküldve Április 1 Megosztás Elküldve Április 1 Idézet fadeinout felhasználótól. A napokban frissítve lesz a szerver az alt:V legújabb verziójára. (Ezen kívül nem jön be semmi más) Szebbé tetted az estém, napom, mindent. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Whitehawk Elküldve Április 2 Megosztás Elküldve Április 2 Idézet Alfi felhasználótól. Engem jobban kezd zavarni, hogy több hete síri csend van az update kapcsán, de arra már utaltak fentről, hogy 1.2-ig nem lesz változtatva semmi. Nem tudom hogy észrevetted-e hogy nem lesz szar se :D. Közleményeket olvasd el Octans dc-n. A szerver kb halott Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
AdamB Elküldve Április 2 Megosztás Elküldve Április 2 Akkor lesz halott, ha már nem jár fel senki. 2 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Joe Cortez Elküldve Április 2 Megosztás Elküldve Április 2 Idézet AdamB felhasználótól. Akkor lesz halott, ha már nem jár fel senki. Jelenleg az van.. mert frissitésre várunk... Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
AdamB Elküldve Április 2 Megosztás Elküldve Április 2 Idézet Joe Cortez felhasználótól. Jelenleg az van.. mert frissitésre várunk... Örüljünk neki, hogy egyáltalán a lackos frissíti. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Iregi91 Elküldve Április 2 Megosztás Elküldve Április 2 Idézet AdamB felhasználótól. Örüljünk neki, hogy egyáltalán a lackos frissíti. Kb úgy örülök, mint majom a farkának őszintén. Szó szerint! Alig várom újra felmehessek! Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Whitehawk Elküldve Április 3 Megosztás Elküldve Április 3 Idézet AdamB felhasználótól. Örüljünk neki, hogy egyáltalán a lackos frissíti. Sajnos én nem fűzök nagy reményeket az egészhez. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Kiki Elküldve Április 3 Megosztás Elküldve Április 3 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Alfi Elküldve Április 4 Megosztás Elküldve Április 4 Idézet Whitehawk felhasználótól. Nem tudom hogy észrevetted-e hogy nem lesz szar se :D. Közleményeket olvasd el Octans dc-n. A szerver kb halott nem tudom észrevetted-e a hozzászólás dátumát Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Whitehawk Elküldve Április 5 Megosztás Elküldve Április 5 Idézet Alfi felhasználótól. nem tudom észrevetted-e a hozzászólás dátumát Azt mondjuk pont nem figyeltem sorry Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
TiiS Elküldve Április 5 Megosztás Elküldve Április 5 Idézet Whitehawk felhasználótól. Azt mondjuk pont nem figyeltem sorry Béna! 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
BJoseph Elküldve Április 6 Megosztás Elküldve Április 6 Idézet fadeinout felhasználótól. A napokban frissítve lesz a szerver az alt:V legújabb verziójára. (Ezen kívül nem jön be semmi más) Kb mikor ? 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Dante0629 Elküldve Április 6 Megosztás Elküldve Április 6 A pár nap lassan egy hét lmao Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Joe Cortez Elküldve Április 6 Megosztás Elküldve Április 6 Idézet Dante0629 felhasználótól. A pár nap lassan egy hét lmao Máshova kell menni játszani.. nem erre várni Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Dante0629 Elküldve Április 6 Megosztás Elküldve Április 6 Ja, én máshol játszok csak leírtam Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Iregi91 Elküldve Április 6 Megosztás Elküldve Április 6 Én azért várom... Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Domino Rodrigez Elküldve Április 7 Megosztás Elküldve Április 7 Amint látjátok már válaszolni se válaszolnak az embereknek, így szerintem nemsokára engedjétek el az egészet, aztán menjetek játszani! Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Tim Cupid Elküldve Április 7 Megosztás Elküldve Április 7 Nem lehet, hogy az instabil mesterlista miatt kiadott napi 3 frissítés az oka, hogy nem akarják addig frissíteni amíg nincs fixen megoldva a probléma? Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Joe Cortez Elküldve Április 7 Megosztás Elküldve Április 7 Idézet Tim Cupid felhasználótól. Nem lehet, hogy az instabil mesterlista miatt kiadott napi 3 frissítés az oka, hogy nem akarják addig frissíteni amíg nincs fixen megoldva a probléma? Biztos nem ez az oka.. már 1 hete huzzák halasszák.. ezzel elüzve a maradék kicsi játékostábort is Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Tim Cupid Elküldve Április 7 Megosztás Elküldve Április 7 De ha pl. tegnap frissítik az új altV re akkor ma már újra frissíteniük kell mert már nem lehet az altV n beállítani, hogy ne frissüljön. Gondolom én, hogy ha nem akarnak vele foglalkozni akkor az megint a játékosoknak lenne rossz, hogy felmehetnek 2 órán át játszani majd megint várni 1 hetet arra, hogy frissítsék... Ezt szerintem egyik fél se akarhatja... Én is vissza mennék Octansra, mert jó volt, ezt kár tagadni... Lehet, hogy azzal az elvvel élnek, hogy addig nem hiányzik valami amíg az van... Most, hogy nincs, reménykednek, hogy "újranyitáskor" ( Ha valaha lesz) visszanyerik a játékosokat. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
One1Cigid Elküldve Április 8 Megosztás Elküldve Április 8 Engedelmetekkel, hagy töltsék már az ünnepeket távol a szervertől. Illetve, minek frissítsék? Nincs igény a szerverre, én se húznám vele az időmet.. 1 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Dante0629 Elküldve Április 8 Megosztás Elküldve Április 8 Idézet One1Cigid felhasználótól. Engedelmetekkel, hagy töltsék már az ünnepeket távol a szervertől. Illetve, minek frissítsék? Nincs igény a szerverre, én se húznám vele az időmet.. Ünnepeket? ember, már egy hete pár nap és frissitve lesz LMAO. Akkor zárják be a faszba az egészet úgy ahogy van és ne azt mondják, hogy "fut" tovább a szeró aki akar még feltud menni. LMAO 2 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
One1Cigid Elküldve Április 8 Megosztás Elküldve Április 8 5 ember miatt felesleges vele vacakolni. 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák
Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass
Csak felhasználóként kommentelhetsz.
Regisztrálj
Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.
RegisztrálokJelentkezz be
Már van felhasználód? Lépj be!
Bejelentkezek