Ugrás a tartalomhoz

#csevegő-pótló

Chy

Ajánlott témák

Idézet Alfi felhasználótól.

Engem jobban kezd zavarni, hogy több hete síri csend van az update kapcsán, de arra már utaltak fentről, hogy 1.2-ig nem lesz változtatva semmi. 

Nem tudom hogy észrevetted-e hogy nem lesz szar se :D. Közleményeket olvasd el Octans dc-n. A szerver kb halott

Megosztás egy közösségi oldalon

Idézet Whitehawk felhasználótól.

Nem tudom hogy észrevetted-e hogy nem lesz szar se :D. Közleményeket olvasd el Octans dc-n. A szerver kb halott

nem tudom észrevetted-e a hozzászólás dátumát

Idézet Tim Cupid felhasználótól.

Nem lehet, hogy az instabil mesterlista miatt kiadott napi 3 frissítés az oka, hogy nem akarják addig frissíteni amíg nincs fixen megoldva a probléma?

Biztos nem ez az oka.. már 1 hete huzzák halasszák.. ezzel elüzve a maradék kicsi játékostábort is

De ha pl. tegnap frissítik az új altV re akkor ma már újra frissíteniük kell mert már nem lehet az altV n beállítani, hogy ne frissüljön. Gondolom én, hogy ha nem akarnak vele foglalkozni akkor az megint a játékosoknak lenne rossz, hogy felmehetnek 2 órán át játszani majd megint várni 1 hetet arra, hogy frissítsék... Ezt szerintem egyik fél se akarhatja... Én is vissza mennék Octansra, mert jó volt, ezt kár tagadni... Lehet, hogy azzal az elvvel élnek, hogy addig nem hiányzik valami amíg az van... Most, hogy nincs, reménykednek, hogy "újranyitáskor" ( Ha valaha lesz) visszanyerik a játékosokat.

Idézet One1Cigid felhasználótól.

Engedelmetekkel, hagy töltsék már az ünnepeket távol a szervertől. 😄   Illetve, minek frissítsék?  Nincs igény a szerverre, én se húznám vele az időmet.. 

Ünnepeket? ember, már egy hete pár nap és frissitve lesz LMAO. Akkor zárják be a faszba az egészet úgy ahogy van és ne azt mondják, hogy "fut" tovább a szeró aki akar még feltud menni. LMAO

• Köszönöm 2

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
  • Új létrehozása...