Ugrás a tartalomhoz

Binco Data Fishing


Ajánlott témák

ILLEGÁLIS SÉMA LÉTREHOZÁSI KÉRELEM


Karakternév: Drosh Halstead
Discord név, azonosító: Drosh#0524
Frackiód neve amennyiben van: N/A
Tervezett tevékenység rövid neve: Adatlopás és BTC Bányászat.
Tervezett tevékenység kifejtése: Rejtett "Keylogger" és "BTC Miner" szerelés emberek gépére akik használják a weboldalt amit készítek. Weboldal témája egy egyszerű amit szerintem bárki felkereshet egy "Binco Clothes Shop" amin rendszeresen lenne változás. Természetesen ez a koncepció az elsőnek majd a későbbiekben fejlesztve lenne hogy a ruha bolt oldalán "vásárolni" is lehessen amit úgymond kézbesít a cég de nem kapják meg a rendelt cuccokat. Ezt úgy tudnám megoldani hogy egy kamu kiszállító cég ként küldök egy vissza igazoló emailt hogy a termék kézbesítve lett és arról hogy a csomag a ház, a postaláda vagy a posta fióknál lett lerakva, így mondhatjuk azt ha felkeresnek hogy nem kapták meg a csomagot, hogy esetleg valaki ellopta vagy elkeveredett de ott a bizonyíték hogy a csomag ott van. De ez még idő és gondolkodás hogy a "vásárlási" lehetőség hogy lesz e. Gondolom a másik kérdés hogyan lenne ez a "Keylogger" és "BTC Miner" megvalósítva, mivel minden weblap használ úgymond "Cookie-t" ezt a rendszert kihasználva amit a böngésző a gép/telefon valamelyik tárhelyén tárolja így elég egyszerűen csak azt kell megoldani hogy amikor az illető "Elfogadja/Elutasítja" a "Cookiekat" az eszközén elinduljon a "Keylogger" és a "BTC Miner". 
Rövid kifejtés a tevékenységet végző karakterről: Kedves karakterem akinek van informatikai tapasztalata és látott már ilyen forrás kódokat, tudásával és egyéb fórumok segítségével sikeresen összerakja ezt a weboldalt amibe található a "Keylogger" és a "BTC Miner", ezt egy bizonyos "VPS-ről" fogja futattni amit erre a célra szoktak használni plusz egy "VPN" segítségével eltünteti a maga után hagyott nyomokat majd azokat a nyomokat amivel a saját kis hacker gépére átrakja az adatokat amit a "Keylogger" lemásolt, ezeket felhasználhatja saját vagy eladási célra is, hiszen a világ bármelyik pontján kellhet valakinek egy kamu név, lakcím vagy akár egy bank kártya adat. A "BTC Minerből" és az "Adatlopásból" bejött pénzt egy úgymond fedő cégen keresztül tisztára mossa, a fedőcég nem más mint egy "Webcamerázós" oldal lányokkal amiből ugye még ha adózni is kell egyszerűbb mert csak feltüntetem a mosott pénzt is azzal hogy bevétel a cégből.

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Az egyeztetés alapján elfogadott státuszba került az Illegális Séma kérelmed. A továbbiakban nincs más teendőd, mint az egyeztetett RP-ket végig vinni minden héten, azokról 1-1 képet feltölteni ide ebbe a témába és már meg is kapod minden héten értük az aktuális jutalmad. (Fontos, a kép vagy legyen egy egyszerű szerkesztetlen screenshot, vagy ha szerkesztett képet töltesz fel akkor töltsd mellé fel külön a konkrét log file-od RP-re vonatkozó részét.)

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 2 héttel később...

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...