Ugrás a tartalomhoz

travis scott astroworld incidens


skyLine

Ajánlott témák

Brutális, nem értem az egészet, hogy lehet ennyire állat mindenki, hogy gyűri maga alá az embereket és tapos a fején egy sztár miatt... Szeretem nagyon a palit de szerintem itt a rajongók keményen szét lehettek. 

Mondjuk most elég nagyott csalódtam a paliba 😐

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Idézet darren felhasználótól.

Nekem egyébként elég hátborzongatóan hat ahogy viszik ki a tehetetlen palit ő meg "Yee"-zik autotune-al. 

 

Én nem szeretném védeni az előadót, de egyébként a színpadon állva sokszor a fények miatt a 6. sornál tovább nem is látsz. Való igaz, hogy bőven volt elég fény ami rávetülhetett volna a közönségre is, de valszeg emberünk fogyasztott valamilyen tudatmódosítót, amitől a fények kicsit másképpen hatottak rá. Egyébként ha a fülében volt a monitor akkor nem biztos, hogy hallhatta a tömeg kiabálását, segítségkérését. Itt a biztonságiaknak és a technikusoknak kellett volna reagálni egy azonnali show megállítással. Ezek mellett a történtek utáni reagálása nem volt túl bíztató Travisnek és megértem, ha sokan emiatt elfordulnak tőle. Sosem voltam fan, sosem érdekelt, hogy mi történik vele, de egy ilyen tragédia más koncertekre is befolyással lehet.

Érdemes egyébként összehasonlítani más előadók reakciójával a Travisét. Mások egy emberért is képesek megállítani az egészet és várni míg vissza nem jeleznek az állapottal kapcsolatban. Travis láthatta a beérkező mentőautót, ami valszeg nem a show részeként jött be, mégsem utasította a fanjait sem arra, hogy ne ugráljanak azon a kurva mentőautón. Elmebeteg a csávó, de a fanjai mégdurvábbak. Szerencsére nagyon sok normális ember is volt ott aki segíteni próbált a bajbajutottakon, de ha nem lett volna ott ennyi degenerált aki egy előadóért ennyit tolong, akkor ez elkerülhető lett volna.

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Sajnálom ami történt ott, viszont amit ilyen pumped gabot elkezdenek terjeszetni, hogy Travis sátánista és akkor az a 8 vagy mennyi ember aki meghalt azok véráldozatok voltak vagy micsodák eléggé erősnek tartom, a lángoló madártól kezdve a háttér efektekig elvan hordva, hogy szemét sátánista mégha nem is igazán volt ura a helyzetnek, sok tényező közbevágott szerintem.

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 2 héttel később...
On 11/9/2021 at 10:49 AM, skyLine said:

ti mit gondoltok a tortentekrol? erdekel a velemenyetek

Én nagyon szeretem Travis Scottot, konkrétan a Huncho and Jack albuma óta hallgatom őt. 

Először is szeretném leszögezni azt hogy nem úgy alkotok véleményt mint egy Travis "STAN". 

Travis koncertjei mindig is a extrémek, nem ez az első olyan koncertje ahol emberek esnek össze vagy komoly sérüléseket szenvednek el viszont ez az első amin emberek meg is haltak. Aki látta a Travis filmjét Netflixen az tudja miről beszélek. 

Nem értek egyet azzal hogy amikor már az emberek kérték hogy álljon le a műsor, ő ignoránsan tovább nyomassa, míg emberek akik rá vannak szorulva orvosi segítségre nem tudják megkapni azt. Nem értek azzal sem egyet hogy jóval több jegy volt el adva a fesztiválra mint amennyi hely volt ott, nyilván a pénz beszél de ez számomra nagyon ignoráns volt Travis-től és nem néztem jó szemmel. 

Ennek ellemére azt is megkell hagyni hogy Travis nem thet arról amit az emberek csinálnak a koncertjén, maga a "rage" fogalma a rajongók között az annyira el terjedt szokás lett mint tejet rakni a Müzlid mellé reggelire. Én szerintem Travis arról sem tehet hogy a rajongók között voltak olyanok is akik drog hatása alatt voltak, és egy 10 éves kivételével az összes elhunyt drog hatása alatt volt. Nem emlékszek olyanra hogy a drogot nyomá az emberekbe hogy "Tessék drogozz", szóval ezt sem Travisre fognám. 

Nemtudom tik hogy álltok ehhez de a sátánista dolog szerintem vicces, épp egy olyan emberre van ez monda aki templomba jár, posztjai alatt említi istent és a keresztény dolgokat, plusz templom renovációkat is támogatott. 

Az égő madár is egy vicces konspirációs teória számomra, nemtudom ki látta de Travis és az ASTROWORLD koncertek alatt a madár már megjelent nem egyszer, ismétcsak aki látta a filmjét esetleg koncertjeit erről mindenki tud, csak az előtt egy színpad volt most meg egy digitális kivetítőn megjelenő úgymond szimbólum. 

 

Ez röviden tömören az én véleményem, szerintem Travis meg érdemli a büntetést amit kapott, viszont nem csak ő a hibás én szerintem, és felesleges kamu konspirációs teóriákat alkotni róla. Én szívesen elmennék egy koncertjére, majd ha megjelenik az Utopia album akkor meglássuk jön e ide közelbe. 

Szeretném még azt is hozzá tenni hogy nagyon sajnálom az elhunyt emberek családjait és nyugodjanak békében a holtak akik sajnos ilyen drámai módon haltak meg.

Remélem senkit sem idegesítettem fel a véleményemmel. 

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 3 héttel később...
Idézet TiiS felhasználótól.

Brutális, nem értem az egészet, hogy lehet ennyire állat mindenki, hogy gyűri maga alá az embereket és tapos a fején egy sztár miatt... Szeretem nagyon a palit de szerintem itt a rajongók keményen szét lehettek. 

Mondjuk most elég nagyott csalódtam a paliba 😐

Tudtommal Travis kérte meg a fanjait, hogy viselkedjenek állat módra, de ezt is csak hallottam, nem hinném hogy egy Autotuneos ember miatt taposták halálra egymást.

 

Idézet skyLine felhasználótól.

ti mit gondoltok a tortentekrol? erdekel a velemenyetek

Sok videót láttam tiktokon erről, illetve láttam azt is hogy a bejáratnál is széttaposták egymást az emberek, csak hogy bejuthassanak, rengetegen szenvedtek már a földön a többi ember pedig csak taposott rajtuk hogy bejussanak a koncertre. Szerintem itt nem csak Travis volt a hibás, hanem mindenki aki egymáson taposott. az pedig tényleg gerinctelenség, hogy üvöltötte mindenki a koncerten, hogy egy srác összeesett, és azt reagálta Travis, hogy "make some noise", és az is szégyen, hogy ott ment a mentőautó a sok fan között, és erre felugrálnak a mentőautó tetejére, és elzárják az utat.

Olyat is hallottam, hogy valakinek túladagolták a Heroint (tudtommal koncert közbe lőtték be valakibe), nem tudom hogy ezek közül mi tényleg az igazság.

Illetve csinált is egy "bocsánatkérő" videót is, amit belinkelek; 

 

 

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Egyébként az egyik ott bulizó hölgy részletesen leírta, hogy nem taposásról volt szó. Nézhettek akármekkora összeesküvés elmélet hívőnek meg minden ilyen szarnak amit akkor szokás, ha nem tetszik a racionális vélemény, sokkal hihetőbb a posztoló csaj szemszöge. Az amikor a biztonsági őrhöz odamegy valaki, mert a barátja nem kap levegőt, fuldoklik és odébb lökik, hogy telibe van szarva nem arról árulkodik, hogy mind a 8 (amúgy lényegesen több) áldozatot összetaposták és csak travis szarta telibe mi is történik. Egyébként az ő és más beszámolói szerint is az emberek sorra lettek rosszul, szívleállás, fuldoklás (igen taposás nélkül). Aki ott volt tisztán leírta mi is történt pontosan. Nekem sokkal inkább hihetőbb nekik a véleményük mint annak akik vigyorogva nézte végig.

Szerkesztve Fierre által
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...