Ugrás a tartalomhoz

Stranger Things


Zharko

Ajánlott témák

stranger-things-logo.png

A sorozat helyszíne egy fiktív amerikai kisváros, az indianai Hawkins. Az 1983 novemberében játszódó első évadban a város nyugalmát a 12 éves Will Byers eltűnése zavarja meg, amit további megmagyarázhatatlan események követnek. A fiú megtalálására barátai (Mike, Dustin, Lucas), családja, valamint a helyi rendőrfőnök is önállóan tesznek kísérletet. Eközben megmagyarázhatatlan természetfeletti dolgok történnek, és felbukkan egy kislány (Eleven) is, aki pszichokinetikus képességekkel rendelkezik. A Stranger Things 2 címet viselő második évad egy évvel később 1984 októberében játszódik. Bár a városban látszólag helyreállt a nyugalom, valójában a normalitásba visszatérni akaró szereplőknek újból szembe kell nézniük a természetfeletti erőkkel. A Stranger Things 3 címet viselő harmadik évad 1985 júliusában játszódik és a karakterek felcseperedésére összpontosít, miközben július 4-én újabb fenyegetés veszi körbe őket.

forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Stranger_Things


Ajánlom azoknak, akik kedvelik a pörgős lefolyású sorozatokat, minden egyes perce tartalmaz valami izgalmat.

Ha láttátok, Ti hányasra értékelnétek a sorozatot? 

Az én értékelésem 9.5/10

  • Tetszik 4
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Számomra az első évad (Mint szerintem mindenki másnak.) erős volt. Nekem új volt, más mint az eddigi sorozatok amiket néztem. Tetszett a történet is, ahogy építették fel, figyelve a részletekre. Aztán jött a második évad, harmadik, és valahogy csökkent az érdeklődésem. Érezni lehetett hogy túl lett húzva, néhol összecsapva. Nem mondom azt hogy rosszak voltak, viszont elvesztette azt komolyságot. Nekem az első évad egy sötét sztorit vázolt fel, relatív komolyan adta elő. Viszont ez évadról évadra egyre gyerekesebb lesz. És pont azért is nem akartam nézni mikor barátnőm ajánlotta hogy nézzük meg. Mondom ahh, komolytalan. Erre az első évad rácáfolt, de ahogyan írtam is, lassan átviszik ebbe az irányba. A negyedik évid pedig, jó persze megnézem. (Az nézze meg csak, aki látta végig a sorozatot.)

Spoiler

Kíváncsi leszek hogy magyarázzák Hopper hogy maradt életbe. 

Mikor láttam a trailerbe, ahh mondom hogy. Egyre jobban az eladhatóság, a pénz, figyelemfelkeltés fele megy, ami egyenes út a minőség romlása fele. (Általában.) 

Ez lenne a személyes vélemény, pontozás ügyileg pedig, ha egybe nézzük egy olyan 6,5/10. Számomra felejthető. 

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 2 hónappal később...

Tipikusan az a sorozat aminek a második évad után vége kellett volna érjen, de mivel durva számokat produkál ezért minden bőrt lehúznak a dologról és teljesen megrontják a nézési élményt. 

A harmadik évad is szórakoztató volt végülis a maga utalásaival, köztük az orosz Terminatorral, de más nagyon nem szólt mellette. Esetleg mindenki kedvenc jégkásás karaktere.

Az meg hogy maga a story 4 évadra volt tervezve, de a kereslet miatt többet is fognak csinálni nekem nem igen jön be.

 

Mindent egybevéve 6-7/10

  • Tetszik 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...