Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Ieatassforbreakfast

Oldalak: 1
1
Karaktertörténetek archívuma / [Jutalom] [to be verifield]Albert/Sticky Bag/Zagreda
« Dátum: 2020. Május 13. - 21:30:47 »
Spoiler for egy kis zaj az olvasáshoz:
Albert 1990.04.20.-án született egy az Albánia Délkeleti oldalán fekvő kis városában Bilisht-ben.
Munkás családba született, ahol napról napra éltek, szülei három műszakban dolgoztak csak azért, hogy a kis Albertnak mindent meg tudjanak adni.
Nem sokkal Albert születése után egy kisebb polgárháború tört ki a városban éppen a megelégelt munkás állományból, ezért szülei is munkájuk elvesztése után Németországban azon belül is Stuttgartba költöztek a családdal, itt is kezdték újra az életüket.
Apja hamar eltudott helyezkedni szakmájában, autószerelőként és ezzel a munkával illetve anyja óvónői mesterségével sokkal jobb életszínvonalat tudtak képviselni az idegen országban.
Albert már kiskorában problémás magatartással rendelkezett, szülei ezért sokszor vitték orvoshoz, akik megállapították, hogy kisfiúk elmezavaros, sokszor agresszív, gyenge idegzetű.
Az iskolában nemzetisége végett sokan piszkálták, ami végett rengetegszer kellett a szülőknek az igazgató elé állniuk, magyarázkodni.
Sorra váltotta az iskolákat az ifjú, általában fél évnél többet nem tartózkodott ugyanabban az iskolában.
2005 nyarát írjuk, amikor is Albert közelebb került pár osztálytársához, akikkel látszólag jól kijöttek.
2006 tavaszán édesanyja súlyos betegség kerülgette, ezért fiúknak is be kellett szállnia a pénzkeresésbe, ő a pénz könnyebbik útját választotta kábítószerrel kezdett el kereskedni, ismerősökön keresztül nagyobb tételben megvásárolta, majd egyesével kipakkozta mindegyiket, és drágábban adta el, így forgatta pénzét a marihuanaban Albert, aki folyamatosan segített édesanyjának illetve a családjának leginkább anyagiak szempontjából.
Sokszor alig járt haza a fiú, vagy a barátaival volt, vagy pedig pénzt csinált az utcán, a telefonja folyamatosan csörgött, vagy éppen üzenetekkel bombázták.
2008 őszén magasabb rétegbe szerette volna tudni családját, illetve annak anyagi hátterét, ezért pár barátjával néhány betöréseket hajtottak végre a környék ékszerboltjai kárára, ennek persze hamar híre ment, és nem csak az emberek között, hanem a rendőrséghez is eljutott az információ.
Több hónapos megfigyelés, és nyomozás után tetten érték Albert barátait, akiket ezért a törvényszék elé állították mint vádlott.
Albertéknál házkutatást végeztek, ahol nemsokmindent találtak, ezért ő ellene ejtették a vádakat is bizonyíték hiányában, viszont nem sok kellett hozzá hogy a 18 éves fiatal megüsse bokáját, akárcsak bajtársai.
Egy pár hónapig még Stuttgartban szórta tovább a marihuanat, leállt a betörésekkel, aztán egy délutáni nap 2010-ben a helyi török mafia verőemberei keresték fel Albertot mivel tartozott nekik, tartozott nekik amiatt, mert az utóbbi időbe már rossz környéken kezdte el a fóliákat osztani, ezért választás elé kényszerítették az akkor 20-éves tanulatlan, munkanélküli fiatalt.
A segítőkész, szeretetéhes, szorgalmas Albert egy közeli kisvárosba költözött, mondván, hogy új munkalehetőséget talált.
Pár hónapig minden jól ment, gyakran látogatta szüleit, aztán egy esős éjszakán csörgött a telefonja, a vonal másik végén édesapja kereste, aki anyja halálhírét közölte vele, Albert lesokkolt, egyben dühös lett, nem tudta kezelni indulatait.
Tudta hogy a török mafia keze van az ügyben, hiszen a /menedékhelyén/ is zaklatták őt, álmatlan éjszaka várt rá.
Nappal az első dolga az volt, hogy egy ismerősén keresztül felkeres egy fegyverekkel kereskedőt, és vett egy 9mm-es lőfegyvert, amivel revansra éhesen várta anyja gyilkosait.
Azon a napon meg is jelentek, anyjával példálózva fenyegették a többi családtagját, amikor is kezelhetetlenné vált Albert, és a lakásán meghúzta a ravaszt, a pisztolyt elásta, gyorsan összeszedett minden szükséges holmiját, és egyből utazott tovább, a cél Los Angeles volt, ahol tiszta lappal kezd, illetve ekkor már ismeretsége is volt az államokban.
Miután a filmtörténet városába került, rögtön felkereste Allan Scalit, akit egy közös ismerősön keresztül ismert meg.
Egyből közös munkába kezdtek, Albert mostmár saját maga vette kezébe az ügyet, önálló fű termesztésbe kezdett, és Allan volt az aki ismert embereket a környékről, és adta el a kábítószert.
A fekete pénzből vett magának egy Mercedes Benz e500-at és hamis jogosítványt, amivel gördülékenyebbé tette az üzletet.
Albert azóta is Los Angeles utcáin üzletel, illetve folyamatosan tartsa a kapcsolatot édesapjával aki abban a tudatban éli napjait, hogy a kis fia egy gyorstalpaló tanfolyamon barpultos szakmával próbál szerencsét az egyesült államokban.

Ooc
A választásom a Mercedes Benz e500 típusú gépjárműre esett, leginkább mint ahogy a történet végén említettem, szerepet játszana a karakterem alakításában, az a-b jutásban.

2
Kérelmek archívum / [LERAKÁS] Interior lerakás+kiegészítés.
« Dátum: 2020. Április 30. - 04:05:15 »
Interior lerakási kérelem

Karakternév:Nasir Blair
Interior típusa:ház / garázs / mindkettő Lenne egy interiorom amit gey 8x8-as berendezhető interiorrá szeretnék lerakatni az alább csatolt képen látható épülethez, mellé pedig egy kis garázst.
Interior típusa:alap interior / berendezhető interior
Interior azonosító:#azonosító
Ingatlan helye a térképen és egy kép az ingatlan pontos helyéről:

3
Lezárt ötletek archívuma / Pár ötlet a szerverre
« Dátum: 2020. Április 28. - 12:38:59 »
1. Pullozás rendszer

Az alap Sa-s pullozás sokkal jobban elférne a szerveren, illetve nagyon mta-n nem találkoztam vele sehol. Nemhiszem, hogy be kéne mutatni miről beszélek.


2. Lőszer
Dobna a hangulaton ha lövéskor a kilőtt töltény is látszódna, plussz rp lehetőség lenne a pd számára is akár, ha a földön lévő lőszereket tudnák azonosítani egy helyszínelés során.

3. Mappolások
Van pár idejét múlt/fölösleges mappolás a szerverre
ide említeném a Lennox13 mappolását is.


4. Drogok
Át lehetne picit dolgozni ezt a részt olyan szempontból, hogy írná a chat a játékos nevét aki átadja az adott kábítószert vagy drogot, úgy, hogy a név mellé társulna az is hogy egy zacskóba mennyit ad át, ennek ereje is lenne ami annyiból lenne változatos, hogy az LSPD számára lenne egy labor szerűség ahová egy mellék ötlet társulna, az pedig a gyors teszt.
Végezhetne egy esetleges ruházatátvizsgáláskor gyors tesztet a rendvédelmi szervezet, amit bármelyik tag tudna a laborba egy parancsal kivizsgálni, persze ez nem hónapokba tellene mint játékon kívül, hanem egyből elszíneződne az érték amit éppen fogyasztott az adott játékos, és esetlegesen úgy lehetne szankcionálni ic, és esetleg ha sokat mutat az érték az LSFD számára megfelelő gyomormosással lehetne eltüntetni a szervezetéből a személynek a kábítószert.
A drogátadás pedig így működne: xy átadott egy légmentes zacskót: kicsi/közepes/nagy (1/3) (Erő:x)
A kis zacsi 3 grammig lenne, amit itemként  ugye egybe lehet húzni és úgy érzékeli a játékban is, 3-6 grammig közepes lenne, 6-felfele nagy, persze a realitás keretein belül.

5. Hitbox

Valamit lehetne kezdeni a hitboxal, olyan szempontból ha valakit fejbe lőnek, ténylegesen kapja a fejest és haljon szörnyet egyből.
Illetve ha valakit meglőnek, akkor mutassa hogy hol lőtték meg a játékost, fontos lenne ha fejlövést kapna a játékos, is írná ezt akkor akit fejbe lőttek nála nem lehetne rpzni a felsegítést.

6. Csatorna
Fölöslegesnek tartom a csatornákat elárasztani vízzel, az alap játékban sincs víz ott, illetve rengeteg player beleesik, és egy kellemetlen helyen akár ki sem tud mászni belőle.


Köszi hogy elolvastad.

4
Showroom / there are always 420 in the garage
« Dátum: 2020. Április 27. - 17:23:02 »
Nem méretezem, éppen ettől lóg ki a sorból, a képek más internetes felületről ihlették meg eme topik alkotóját a minap folyamán.

update1update2update3
update45
Los Santos Fire Department / Los Santos Fire Department Founded 1886
« Dátum: 2020. Április 11. - 20:02:04 »

A KÜLDETÉSÜNK

"A Los Santos Fire Department életet és tulajdont véd, közbiztonságot promotál és elősegíti a gazdasági növekedést a prevenció, felkészültség, a reagálás és a helyreállítás elkötelezettsége révén, mint egy mindent kockáratevő, életbiztonság biztosító. Kivételes tűzvédelmet és vészhelyzeti egészségügyi szolgáltatásokat biztosítunk azzal, hogy metrikák vezéreltek, technológiailag szofisztikáltak és közösség központúakak vagyunk miközben az embereket szolgáljuk. A mottónk, "Bátorsággal, becsülettel és büszkeséggel szolgálunk!", kihangsúlyozza a szervezetünk alapértékeit, és egyaránt vezérli az összes dolgozónkat mikor a feladatukat végzik nap-mint-nap, hogy a közösségünk biztonságos és védett legyen."
 
(( Az LSFD OOC célja hogy jó minőségű tűzoltó és ems szerepjátékot biztosítson mindig. ))

FOKOZATI STRUKTÚRA

ADMINISZTRÁCIÓS OFFICEREK
 
Chief of Emergency Medical Service Operations
Feladata az EMS-hez kapcsolódó adminisztráció elvégzése, az EMS vezetése. Felelősséggel tartozik az EMS-ért, azon belül a tagok menedzseléséért, a pénzügyekért, valamint a médiával való kapcsolattartásért. Ezen felül a Chief of EMS képviseli a városi tanácsban az EMS-t.
 
Chief of Fire Department Operations
Feladata az Fire Department-hez (továbbiakban FD) kapcsolódó adminisztráció elvégzése, az FD vezetése. Felelősséggel tartozik az FD-ért, azon belül a tagok menedzseléséért, a pénzügyekért, valamint a médiával való kapcsolattartásért. Ezen felül a Chief of FD képviseli a városi tanácsban az FD-t.
 
Fire/EMS Assistant Chief
Feladata a divíziók felügyelete, valamint segíti a szervezet adminisztrációját, legyen az EMS vagy FD. Feladata a Batallion Chief-ek és a Captain-ek munkájának a felügyelete: biztosítani arról a felsőbb vezetőket, hogy a divíziók megfelelően működnek, az elvárások teljesülnek. Továbbá más rendvédelmi szervezeteknél képviseli a Los Santos Fire Departmentet.
 
FIRE OFFICEREK
 
Battalion Chief
A Battalion Chiefeknek egy közvetlenebb kommunikációs vonaluk van a szervezet többi dolgozóival, a zászlóaljukon belüli állomásokat figyelik. A Battalion Chiefek személyzeti felügyeletért és más adminisztratív ügyekért felelősek. A Battalion Chiefeknek közvetlenebb érintkezésük van a szervezet tagjaival, mivel hogy a saját állomásukon vannak a zászlóaljukon belül. Főleg személyzettel kapcsolatos adminisztratív ügyekért felelősek.
 
Fire Captain
A Captain főleg az állomáson belüli személyzettel bevetéskor való interakcióért felelős, segélyhívásokra válaszol velük, és jelent a haladásairól a feletteseinek, akik figyelemmel kísérik a teljesítményét. A Captain feladata még hogy az állomásán belül személyzettel kapcsolatos adminisztratív ügyeket kezeljen az állomási Battalion és Captain mellett.
 
FIREFIGHTER-EMTS
 
Firefighter III
A Firefighter III, ami a szervezet Field Training Officer fokozata, a legidősebb és tiszthelyettesi és pozíció amit egy tag a szervezeten belül el tud érni, a fő célja hogy teszteljen és kiképezzen új tagokat. A Field Training Officerek aktívan segíti, képzi és megfigyeli újabb alkalmazottakat, beleértve hogy válaszol minden kérdésükre. Egy proaktív állást demonstrál az orvoslást és a tűzoltást illetően egyaránt.
 
Firefighter II
A Firefighter II a leggyakoribb és legeszenciálisabb pozíciója a szervezetnek, ami magasszintű fókuszt igényel terepi munka közben, és minden olyan ember bele tartozik, aki elvégezte a Field Training programot. A feladatak körébe tartozik: baleseti vagy tűzeseti helyszínekre való kivonulás; a kevésbé tapasztalt szervezeti tagok követendő példájaként való viselkedés; és az állomás körüli házimunkák elvégzése.Feladata reagálni a hívásokra, együtt vonulni az EMS-el, ha szükséges, valamint megfelelő szerepmodelként viselkedni a Firefighter I-ek számára!
 
Firefighter I
A Firefighter I a legalacsonyabb tűzoltói fokozat a szervezeten belül, aminek a célja, hogy tapasztalatot és tudást szerezzen gyakorlati szolgálaton keresztül tapasztalt tűzoltók mellett. A feladatkörébe tartozik: A Field Training program elvégzése, tudás és fejlődés szerzése és demonstrációja gyakorlati akciókon keresztül, és baleseti vagy tűzeseti helyszínekre való kivonulás más tűzoltókkal vagy EMT-kkel.

EMS
Paramedic III
Ez a rendfokozat az utolsó elérhető rendfokozat, amelyet csak bizonyos idő elteltével lehet elérni, nem pedig kinevezéssel. A Paramedic III már régóta áll a Los Santos Fire Department kötelékében. Feladata az újoncok (Paramedic I) segítése. Ezen felül Field Training Officer-nek jelentkezhetnek a Felvételi és Kiképzési Divízióba (lásd Felvételi és Kiképzési Divízió).

Paramedic II
A Firefighter II a leggyakoribb rendfokozat a Los Santos Fire Department-en belül. Ezt a rendfokozatot a Field Training Program sikeres teljesítése után kapja meg az egyén. Feladata reagálni a hívásokra, együtt vonulni az FD-vel, ha szükséges, valamint megfelelő szerepmodelként viselkedni a Paramedic I-ek számára!

Paramedic I
Ez a rendfokozat az LSFD legalacsonyabb rendfokozata. A Paramedic I legfőbb célja, hogy tapasztalatot gyűjtsön, tanuljon gyakorlati úton. Együtt reagál a hívásokra a többi Field Officer-rel, majd a Field Training Program keretein beszámol a szerzett tudásáról!

 
SZERVEZETI STRUKTÚRA

A Los Santos Fire Department három részre oszlik, melyeket 'Irodáknak' hívnak. A Bureaukon belül többféle osztály létezik, melyek korrelálnak az őket megillető Bureau céljával.
 
Az Adminisztrációs iroda  a nem kívánatos viselkedési elemek és magatartás vizsgálatáért felelős az egyes részlegek munkatársai között; és egyúttal teljes áttetszőséget tart fenn a szervezet és a nyilvánosság között; és még sok más adminisztratív feladat és felelősség illetékesei. A Felvételi és Kiképzési iroda azon civilek toborzásáért és kiképzéséért felelősek, akiknek ambíciójuk hogy a szervezet részévé váljanak, de felelősek még a szervezet meglévő munkatársainak kiképzéséért is. A(z) Műveleti iroda a szervezet tűzoltóállomásainak karbantartásáért felelős, és a naprakész protokollok és procedúrák fenntartásáért.
 
(( Fontos megjegyezni, hogy ez a lista csak azokat a divíziókat reprezentálja, amikben a játékosok aktívan szerepjátszanak. Reálisan az egész LAFD struktúra létezik az LSFD-n belül, de értelemszerűen nem tudjuk egy ilyen struktúra egészét bemutatni a rendelkezésre álló játékosszámmal. ))
Adminisztrációs iroda
Felvételi és Kiképzési iroda
Műveleti iroda
  • Megelőzési és ellenőrzési alosztály
  • Légi egység
Köszönjük a közreműködést Riconak, peace & love!

6
Kérelmek archívum / LSFD
« Dátum: 2020. Április 11. - 13:20:38 »
LSFD topikba kéne  https://forum.octans.hu/index.php?action=profile;u=2552 neki mindenhova moderátor, ill Prseytől elvenni.
Köszi.

7
Elfogadott adminisztrátori jelentkezések / Daru jelentkezése
« Dátum: 2019. December 10. - 01:20:36 »
                                                             

Rólam pár infó

Sziasztok! Andrisnak hívnak 19 éves vagyok. Zalában élek, egy kis városban, itt is járok középiskola intenzív osztályba így karosszérialakatos szakma után. Általában barátaimmal töltöm az időm nagy részét. A városban ahol lakom promozunk egy szórakozóhelyet Last Night csapata keretein belül. Amikor éppen nem buliban vagy a barátokkal pörgök akkor számítógépes játékokkal foglalom el magam, leginkább mta-val szoktam játszani, vagy éppen a gta4-el.
Jövőbeli terveim kilátástalanok, egyenlőre az érettségi a cél, és utánna külföldön dolgozni jó messze innen...

Referenciák avagy egy kis ismertető MTA karrieremből

Az mta-t durván 2015 vége felé kezdtem seemta v3 szerverén, ekkor még nem ismertem a szerepjáték fogalmát, viszont mindig is tetszettek a bandák, ezért egy kis idő után próbálkoztam rpzni ekkor még persze értelmetlen rp-ket írtam /me /do-t általában mindig felcseréltem...aztán a szerepjáték nélküli élet után az LV-re tértem át, ahol később már próbálkoztam az rpzéssel, először @didas pirujában, ahol lehetőségem volt fejleszteni tudásom. Később már több frakcióban is megfordultam, voltam leader is.
Az évek során sikerült megismerkednem több /az/ rpsek körében mozgó személyekkel is mint pl. @finesse @Paco @palinkas ..stb
Kicsivel később visszamentem oda, ahol elkezdtem, viszont itt már frakciók tagjaként rpsként tértem vissza. Több setben is megfordultam amit mi csináltunk, illetve az Oaktown maffiába ahol olyan emberekkel ismerkedtem meg mint Han, Dmc, Ahbir, Pepe..tőlük sokat tanultam amivel mégjobban csak fejleszteni tudtam "magam".
2018 végén abbahagytam ami egykor élvezettel töltött el, a számítógépezést. Majdnem 1 teljes évig nem játszottam, és nem is érdekelt már semmi ezzel kapcsolatos dolog amikor is Csiga szólt, hogy van egy új mta szeró az Octans project, ide hívott is játszani először script nélkül, később scriptel. Most pedig itt vagyok jelenleg is illetve újra tevékenykedek LV-n is ott Demirékkel a Lueders Park Pirut visszük mint non scriptelt frakció. Ezeken a szervereken végig rpztem, idg as voltam párszor de admin még nem.


Aktivitás

Mint említettem már nem úgy ülök a gép elé ahogyan régen, viszont mindennap tudok lenni 2-3 órát a szerveren, a fórumot gyakran nézem telefonról, szóval ott sűrűn online található vagyok.
Illetve az adminisztrátorkodás mint új dolog még több kedved adna a szerverre való fellépésre, aktívságra.

Célok, tulajdonságok

Céljaim az adminnal kapcsolatban, hogy egy normális rp-s közösség alakítsa a szerver életét  akik nem venomkodnak éjjel nappal és nem annyit rpznek hogy üdv eladó.
Emellett a segítségre szoruló játékosok számára utat mutatni, és segítséget nyújtani amennyiben elakadtak valahol, vagy nem tudnak valamit.
Pozitív tulajdonságaim közé sorolnám a tanulékony, figyelmes, barátságos, kommunikatív.
Negatív tulajdonságaim közé pedig az önfejű, makacs, gyenge idegzetű.

Megjegyzés

Köszi a lehetőséget, peace.

Oldalak: 1
SimplePortal © 2020 | Fájlfeltöltés