Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - James D Dante

Oldalak: 1
1
Miért hirdettek TGF-et? Miért van lekötve, hogy recepciós, biztonsági őr és pincér közül kell választani? - Rohadtul nem vagytok tisztában a dolgokkal.
Ezt nem értem, mi az hogy miért hírdetünk TGF-et? Miért ne lehetne állás interjúkat hírdetni egy Hotelhez? (Egyébként ha meg csak 1/2 rang lenne lekötve szerintem neked az sem tetszene.)
Azért van lekötve az 3 rang, mert egy Hotelben ezekre van szükség, illetve RP-knél tudnának saját maguknak pénzt keresni. Pl. Recepciós szobák kiadásánál, pincér a bulikon, biztonsági őr pedig csakugyan bulikon, belépők szedésével.

2
Recepciósból hogy lesz maffiózó? Kérlek magyarázd el.

Miért ne lehetne?  Attól hogy Recepciós valaki úgyanúgy lehet egy másik, Illegális személyisége.  Ez nem egy olyan dolog, amely az ember szakmájától függ. Maffiózó akárki lehet, ha van elég ismeretsége, illetve kapcsolata.

3
Elutasított frakciópályázatok / [MAFFIA - Cartell] Norte del Valle Cartel
« Dátum: 2020. Július 20. - 17:25:56 »
Rólam:
Sándor Balázsnak hívnak, Győrtől körülbelül 10 km-re élek egy faluban. Júliusban töltöttem a 17. életévemet. Jelenleg rendvédelmi szakon, középiskola 11. osztályában végzem tanulmányaimat. Hobbijaim közé tartozik a mindennapi testmozgás, illetve a horgászat, és a gitározás. Ezenkívül persze a gépezést sem hagyhatom ki. Körülbelül 5-6 éve MTA-zok, azon belül RP-zek. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel szinte az összes frakciót kipróbálhattam, némelyiket alleaderként/leaderként is. Szeretnék egy olyan illegális frakciót létrehozni, amely mindig a legjobb tudása szerint RP-zik, és minden helyzetben megállja a helyét. Ezentúl természetesen szeretném megtartani az egyensúlyt a frakción belül az élmény gazdag játék és a fegyelem közt.
Alleaderről:
Mészáros Tamásnak hívnak, 15 éves vagyok. Sopronban lakok. Körülbelül 6 éve játszok RP szervereken. Pályafutásom alatt én is rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a frakciókban, és az RP világában. Ezenkívül rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a Leaderség terén is. Ezekmellett 3 éve kézilabdázok. Szeptemberben kezdem a 10. osztályt. A tervem a frakcióval ugyan az mint Balázsnak. Egy normális közösséget létrehozni a frakcióban, és megteremteni a mindennapos RP-ket.
A frakcióba csatlakozó tagokról:
Ezenkívül 3-4 ember jönne velünk a frakcióba. Név szerint George D Dante, Jhon D Dante, Peter D Dante, és Matteo D Dante.
Cartell létrejötte, feladatai:
A Norte del Valle Cartel (NVC) a 90-es évek második felében szerzett hírnevet. Ez annak volt köszönhető hogy ekkor a másik két Kolumbiai Cartell eltűnt a süllyesztőben. A szervezet főként kábítószer kereskedelemmel foglalkozik. A Cartell a régebbi Cali Cartell bizonyos vezetőiből jött létre, akik nem egyeztek bele a Kolumbiai kormány által kibocsájtott, a letartóztatásukra kiszabott egyezménybe. A Cartell Illegális részében főként drogok/kábítószerek terjesztésével foglalkozik. Legális részről pedig egy egyszerű Hotel tulajdonosnak álcázzák magukat, és ott üzletekkel mosnak pénzt.
Szerepkörök a frakción belül (Rangok):
-Nem beavatott rangok: Ezekből több fajta is lenne, választásnak megfelelően. Ezek a Biztonsági őr, illetve a Recepciós, és a Pultos rangok lennének.
-Guardia: Ő lenne a Hotel biztonsági őre. Munka köre a Hotel, és annak területének felügyelése.
-Recepcionista: Magyarul Recepciós. Ő fogadná a Hotelbe érkező vendégeket, nála lehetne szobákat bérelni.
-Barman: Pultosként a feladata a Hotel bárjába érkező emberek kiszolgálása lenne.
-Beavatott rangok: Beavatott rangokon lévőknek egyre nehezebb lenne a ranglistán való feljebb kerülés/bent maradás.
-Soldado: Azaz Katona. Újoncnak számít a beavatottak között, csak a kisebb, rá bízott illegális feladatokat végezheti el. Ezekenkívül nagyobb rangúak engedélyével részt vehet egy-egy nagyobb akción, mint megfigyelő.
-Diseminación: Terjesztőként a feladata a drogok/kábítószerek eladása.
-Conductor: Magyarul Vezető. Ő felel a beavatottakért. Ezen rangú emberekből előszőr 1, későbbiekben 2 ember lenne a frakcióban.
-Adquisitivo: Beszerző. Ő felel a fegyverek, és az eladásra kívánt kábítószerek beszerzéséért.
-Sicario: Bérgyilkos, fel lehetne bérelni bizonyos emberek meg gyilkolására. E szerep körbe maximum 3 ember lehet egyszerre.
-Veterano: Veterán. Régebb óta a Cartell megtisztelt tagja.
-Pequeno Jefe: Azaz Kis-Főnök. A Vezető jobb keze. Ő felel a Vezető rangúaktól egészen a Veteránokig.
-Jefe: Magyarul Főnök. Ő a Cartell vezetője, csak a Beszerzői rangtól ismerik a Cartell tagjai.
A frakció Illegális/Legális része:
Legális részében egy Hotel tulajdonosként szereznénk főként legálisan pénzt. Gondolok ezalatt bulik tartására, ahol a Bárból/belépőkből jönne pénz. Ezalatt pedig egy kis Illegális pénz szerzés is jöhetne szóba, mint például a buli alatti kábitószer kereskedelem.
Illegális részében pedig főként drog/kábítószer kereskedelemmel foglalkoznánk. Ezekmellett kisebb fegyverkereskedelmekkel is foglalkoznánk.
Fejlesztési ötleteink a frakció felé:
Mint feljebb írtam, a Hotelben lennének Recepciósok, akik szobákat adnának ki. Ehhez az kellene, hogy a Hotelben legyen pár szoba, amelyet 12/24/48 órára lehetne bérelni.
Tagfelvétel:
A tagfelvétel teljes mértékben IC zajlana. Miután hírdetünk egy felvételt a Hotel köreibe, az oda érkezők közül mindig az 5 legjobbat választanánk ki. Ezt a helyesírás, és az RP tudás alapján tennénk meg. Akik bekerültek nem beavatottként kezdenek, és megválaszthatják hogy biztonsági őrök, recepciósok, vagy pultosok szeretnének-e lenni.


4
Adminisztrátor jelentkezések / Re:Vorax - Admin jelentkezés
« Dátum: 2020. Július 20. - 13:59:03 »
Régóta ismerlek, szerintem teljesen megfelelsz egy Adminisztrátori posztra. Sok sikert! :D Én Támogatom!

Oldalak: 1
SimplePortal © 2020 | Fájlfeltöltés