Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Vlagyiszlav Pavel

Oldalak: 1 2 3
1
Frakciópályázatok / [Banda] Exhaust fumes - (Reform RP)
« Dátum: 2020. Augusztus 15. - 10:20:10 »
Sziasztok! Én, Szabolcs(20) és néhány lelkes társam: Gábor(26), Rudolf (17) és Botond (14) leültünk beszélgetni kicsit az Octans Project-el kapcsolatos Frakció pályázatos dologgal. A szervert már a nyitás óta követjük kisebb-nagyobb kimaradásokkal. Teljesen egyedinek tartottuk a szervert és rengeteg olyan dologgal találkoztunk amivel máshol NEM. Gondoltunk egy utcai bandára akik már be vannak épűlve az új generációba, luxus élet fele húzódnak és az autókra alapozódnak. Autókat tuningolnak(illegálisan), illegális autótalálkozók, kisebb bűncselekmények.(Gondolok itt drog, fegyverkereskedelem és nagyon ritkán az izgalom érdekében, emberrablás).

Meséljek akkor pár szót magamról. Jelenleg 20 éves vagyok, Erdélyben élek egy faluban, ahol a társaim is élnek (Gábor, Rudolf, Botond). 2017-ben fejeztem be a szakiskolát, azóta még becsúszott 3 év liceum. Jelenleg apukámmal dolgozok épitkezésben (Családi vállakozás). Maga az MTA Role Play világát 2014-ben ismertem meg, azóta rengeteg mindenen keresztül mentem maga az MTA Role Play világában. Voltam Rendvédelmis, Maffiás, Bandás. Valahogy mindig a banda RP-ben éreztem otthon magamat. Nyugodt, összetartó csapat voltunk mindig. Rudolf 2017-ben, Botond 2018-ban és Gábor szintén 2017-ben csatlakozott hozzám és kezdett el lassa-lassan bele épülni az RP világába.

Exhaust fumes

A töténet legelején Jerry(Szabolcs),James(Gábor),Carlos(Rudolf) és Joele(Botond) egy bolt parkolójában vannak, tinédzser korukban, pénz nélkül. Egy kisebb falúban élt a négy tinédzser és minden este találkoztak a bizonyos parkolóban. Mindig is szerettek csintalankodni. Ablakokat törtek ki, indoktalanúl csengettek be éjjelente idősebb családokhoz majd elfutottak, útzárakat készitettek szemetesből stb-stb baromságokban vettek részt. Egyszer egy bezárás után ott maradtak a bolt parkolójában és Gábornak a legidősebb tagnak megfordult a fejében, hogy törjenek be a boltba és hozzanak ki cigit, sört majd mulassák át az éjszakát. A többi tag sem gondolkozott sokáig majd egyből bólintani kezdek Gábot ötletére. Megtörtént végül a bizonyos betörés majd a zsákmány beszerzése után eltűntek a helyszinről és mai napig sem tudták meg, hogy kik voltak a betörők. Teltek- múltak az évek, a tinédszerek lassan felnőttek. Jogositványt szereztek majd autókat vásároltak. A csintalan élet akkor sem hagyta őket, illegálisan tuningolni kezdték az autóikat. Nitró + karosszéria adalékok stb-stb. Mikorra elkészült mind a négy tag autója, elkezdtek illegális találkozókat szervezni és egyre több tag épült be közzéjük. A későbbiekben is foglalkoztak boltrablásokkal, drog és fegyverkereskedelemmel.

Ötletek és tervek a frakcióval kapcsolatosan

Szeretnénk egy összeszedett, rendezett és fegyelmezett frakció ként viselkedni a szerveren. Megpróbálnánk minnél csendesebben és egyedibben élni. Különböző rangok lennének a frakcióban, "alosztályok" ( Drog, Fegyver, Autós dolgok stb-stb). Szeretnénk egy elhagyatott parkolót befoglalni, ahol elférjenek az autóink, a várostól kicsit eltérő helyen.

UI: Reggeli kómás fejjel ennyire voltam képes. De gondoltam egye fen, egy próba nem kerül semmibe.

2
Lezárt panaszkönyvek archívuma / Vlagyiszlav Pavel - Ricky
« Dátum: 2020. Május 07. - 21:57:40 »
Panasztevő neve:

< Vlagyiszlav Pavel >

Panaszolt admin neve:

< Ricky >

Panasztétel oka:

< Ügy helytelen birálása, DM.>

Dátum:

< 07.02.2020 >

Megjegyzés/bizonyíték:

< Házunk előtt lettünk 3-an le DM-elve, két srác által. A srácok OOC indoka az volt,hogy nem ment jól az üzlet, nem vettünk tőlük fegyvert. Majd elmentek, pár perc után felfegyverkezve vissza tértek és kilőttek minket majd rabolni próbáltak. ( Üzlet közben volt pár száj karaté és arra hivatkoztak, indok ként.) >

3
Beszélgetés / Re:Képek kérése a szerverről (full HD)
« Dátum: 2020. Május 06. - 21:31:48 »
Spoiler for Hiden:

4
Rövid, tartalmas bemutatkozás rólam:

Sziasztok! A nevem Szabolcs.Húsz éves, átlag családból származó srác vagyok, Erdélyben élek, egy kicsi falucskában.Iskolai éveimet, egy közeli városban "éltem" le, a falunktól 20km-re.Jelenleg az apukám magánvállalkozásánál dolgozok, épitészetben. Nagyon szeretek kocsikázni(vezetni), biciklizni és ki-ki ülni egy pár felesre a haverokkal, ismerősökkel. Most sajnos a karanténos dolog miatt nem lehet járni edzeni, de amúgy azt is a 'kedvenc' dolgaim közé sorolhatnám. Mindig is álom volt számomra a kamionozás, de ahoz még kicsike vagyok  :P Barát szerető ember vagyok és nagyon nehezen tudok megsértődni valakire illetve ha össze is jön, nem tudok haragot tartani. Szeretek és szerintem tudok is csapatban dolgozni.


Pályafutásom:

2015-ben regisztráltam az első RP szerverre, még SA:MP-n. Majd 2016-ban áttértem az MTA világába, és akkoriban még SeeMTA volt a kitűzött cél. Nagyon sok embert ismertem ott meg, és rengeteg tapasztalatot szereztem. Majd 2018-ban "útnak indúltam" és kipróbáltam mostanra a magyar RP szerverek 90%-át, de sehol nem találtam magamat "otthon" , egyik szerveren sem, igy hát egyre kevesebbet és kevesebbet játszottunk maga az MTA játékkal, unalmunkban áttértünk a CS:GO világába. Ott bő 3 hónapot aktivkodtunk, majd abba is keztünk bele unni. Egyik barátom (Santiago Marin) felkukkantott az OP szerverre majd nagyon dicsérni kezdte. Elsőre nem akartam feljönni, mivel az volt bennem "á úgyis egy copy szerver, a magyar közönség már nem képes többre" Majd többszöri "De gyere már fel, megéri" szöveg után, unott fejemmel neki kezdtem a szervernek. Amikor megláttam, hogy ott egy egyedi mód fogad, normális közönséggel..egyből megjött a kedvem újra az MTA-hoz. Mai napig is aktiv, nyugodt játékosok módjára játszodjuk a szervert és ki is élvezzük minden pillanatát. Ez előző (Április 1 körüli) Admin TGF-en is próbálkoztam, ahol a fórumos lapom elfogadásra került, de a második fordulón hibákba botoltam, mivel még "fiatal" voltam a szerveren és nem voltam alkalmas a pozicióra. Most meg gondoltam, hogy megpróbálom újra a szerencsémet. :)


Negativ tulajdonságok:

-Minimálisan irigy
-Bizalmatlan
-TitokzatosPozitiv tulajdonságok:

-Hűséges
-Bátor
-KiegyensúlyozottMiért pont én legyek a kiválasztott?

A bemutatkozásban is emlitettem, hogy tudok és szeretek is csapatban dolgozni. Mindig is szerettem (pl már kicsi koromban az idősebbeken segiteni)segiteni az embereken, anélkül, hogy bármi féle juttatást várjak el cserébe. Több szerveren voltam már admin, igy tisztában vagyok az adminisztrátor feladatával is. Türelmesen, higgadtan tudom kezelni az ügyeket.


Napi aktivitásom:

Naponta 5-6 órát tudnák aktiv lenni a szerveren, a hétköznapi napokban illetve hétvégente akár napi 10-15 órákat is. Ezeknek az időknek 90%-át tudnám Adminsegédgedéssel tölteni.Megjegyzés:
Erdélyben élek ugye, igy nem tudok annyira helyesen irni, mint pl egy Magyar O.-i személy. ( 7 évig román iskolába jártam. Lehet, hogy ezért kissé fura szemmel leszek "nézve", de ezt kell elfogadnom és felvállalnom. ) Sajnos a billentyűzetemen nem található hosszú "i"  ???  Örülök, hogy volt türelmed végigolvasni a kis lapocskámat .

5
Lezárt panaszkönyvek archívuma / Re:Jerry C Barrens - Gemma Straight
« Dátum: 2020. Május 06. - 10:48:55 »
Te nem voltál ott a Gemma által leirt előzménynél, szóval szerintem nem sok közöd van az ügyhöz.. Annyit kellene megkérdezz,hogy mikor tudnánk végül TS3-n beszélni? Lehetőleg 5 után.

6
Lezárt panaszkönyvek archívuma / Jerry C Barrens - Kemal Durkhan
« Dátum: 2020. Május 05. - 14:11:45 »
Panasztevő Neve:

< Jerry C Barrens >

Panaszolt játékos neve:

< Kemal Durkhan >

Panasztétel oka:

< Derby >

Dátum:

< 05.05.2020 >

Megjegyzés/bizonyíték:

< https://imgur.com/a/LN4OF8J >

7
Lezárt panaszkönyvek archívuma / Re:Jerry C Barrens - Gemma Straight
« Dátum: 2020. Május 05. - 14:10:36 »
Nekem bármikor jó.

8
Lezárt panaszkönyvek archívuma / Re:Jerry C Barrens - Gemma Straight
« Dátum: 2020. Április 29. - 18:33:55 »
Emlékezett? Miközben elvérzett? :) RP  volt a felismerésről, megjegyzésről? :) Nem pár perc telt el a rablás óta, hanem már egy nap.

9
Lezárt panaszkönyvek archívuma / Jerry C Barrens - Gemma Straight
« Dátum: 2020. Április 29. - 16:42:32 »
Panasztevő Neve:

< Jerry C Barrens >

Panaszolt játékos neve:

< Gemma Straight >

Panasztétel oka:

< DM >

Dátum:

< 29.04.2020 >

Megjegyzés/bizonyíték:

< Tegnap már több adminügyem volt velük, FUN szerveren érezik magukat, az egész Straight családot egy közönségromboló családnak látom. Ma fellépek, látom a ház körül szaladgálnak. Oda szaladok és agyon lőnek. https://imgur.com/a/4L0Ja2z  >

10
Lezárt panaszkönyvek archívuma / Re:Jerry C Barrens - Olesya Kseniya
« Dátum: 2020. Április 28. - 19:10:13 »
Ha arra hajtottam volna, egyből irttam volna a PK-t. Ma direkt felkerestelek, te meg flegmatikusan a PK-t "ajánlottad".

11
Lezárt panaszkönyvek archívuma / Re:Jerry C Barrens - Olesya Kseniya
« Dátum: 2020. Április 28. - 18:47:53 »
Attól még az OOC hazudozás megtörtént. Várom a biráló adminisztrátor válaszát, döntését.

12
Lezárt panaszkönyvek archívuma / Re:Jerry C Barrens - Olesya Kseniya
« Dátum: 2020. Április 28. - 18:40:01 »
Tisztán válaszoltál, hogy "aha" ami IGEN-t jelent. Csak annyi,hogy kibővitetted, hogy hány limit is található rajta. Én nem azt kérdeztem, hogy mennyi a limit hanem azt, hogy be telt e.Amire "aha"-t irtál.

13
Lezárt panaszkönyvek archívuma / Jerry C Barrens - Olesya Kseniya [Brody]
« Dátum: 2020. Április 28. - 16:57:09 »
Panasztevő Neve:

< Jerry C Barrens >

Panaszolt játékos neve:

< Olesya Kseniya >

Panasztétel oka:

< OOC Hazudozás / átverés. >

Dátum:

< 2020-04-25 17:11:00 >

Megjegyzés/bizonyíték:

< Vettem a fent emlitett játékostól egy autót, amin elvileg "24/24" -es limit van. Tisztán látható, hogy a "Már be van telve a limitje?" kérdésemre egy "aha"-val válaszol majd kibőviti azzal, hogy "asszem 24/24". Eközben az autón 60 fölötti limit van. Mai nap folyamán fel is kerestem az illetőt és azt mondta, hogy tegyek PK-t rá, hát itt van. Ezt tudom bizonyiték képpen felhozni. https://imgur.com/a/gRI0U9L   >

14
Kérelmek archívum / [Átalakitási kérelem] Jerry C Barrens
« Dátum: 2020. Április 27. - 17:08:23 »
Interior átalakítási kérelem
A téma megnyitásával kijelentem, hogy az általam átalakításra kért ingatlan az enyém.

Karakternév:Jerry C Barrens
Interior ID-je:Dashboard-ból 161
Kívánt méret:10x10

15
Kérelmek archívum / [KUKA LERAKÁS]
« Dátum: 2020. Április 27. - 17:06:12 »
Egyéb object lerakási kérelem[/inverse]

Karakternév:Jerry C Barrens
Interior ID:161
Mit szeretnél lerakatni:kuka
Kép a helyről ahová le szeretnéd rakatni az objectet:[url=https://kepkuldes.com]https://kepkuldes.com[/url]
[/url]

Oldalak: 1 2 3
SimplePortal © 2021 | Fájlfeltöltés