Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Vlagyiszlav Pavel

Oldalak: 1 2 3
31
Néhány szó rólam:
Sziasztok! Szabolcsnak hivnak, 20 éves vagyok, Erdélyben élek, egy kicsi falucskában! A legközelebbi városban jártam iskolába, 14 évet. 1-8 általános, 9-11 szakiskola és 3 év liceum. Jelenleg apukám magánvállalkozásánál dolgozok, épitszetben. Számomra már kicsikorom óta álom volt a kamionos élet, de ahoz, hogy oda eljussak, még le kell folyon pár liter viz a Dunán  ;D ( Még nem csinálhatok jogositványt rá). Pár hónapja, rendszeresen járok edzeni a haverokkal. Kissebb kimaradás után, újra elkezdtük a haverokkal az aktivkodást az RP világában! Közös döntés után ezt a szervert gondoltuk megfelelőnek.

"Pályafutásom"
2015-ben regisztráltam az első RP szerverre, még SA:MP-n. Majd 2016-ban áttértem az MTA világába, és akkoriban még SeeMTA volt a kitűzött cél. Nagyon sok embert ismertem ott meg, és rengeteg tapasztalatot szereztem. Majd 2018-ban "útnak indúltam" és kipróbáltam mostanra a magyar RP szerverek 90%-át.  2019 Januárjában áttértünk haverokkal a CS:GO világába és ott aktivkodtunk, közel 3 hónapot. Miután egyre kevesebbet játszodtunk a CS:GO-val, szóba hoztuk újra az MTA/RP témát és visszatértünk a régi világunkba, amit ITT az Octans MTA-n szeretnénk folytatni. ( SeeMTA Szerverein többször voltam IDG AS illetve V2-n pár hétig AS ( Ott közbejött valami és nem tudtam folytatni a pályafutásomat) Kissebb szervereken rengeteget aktivkodtam az adminok világában is.)

Negativ tulajdonságok:
-Minimálisan irigy
-Bizalmatlan
-Titokzatos


Pozitiv tulajdonságok:
-Hűséges
-Bátor
-Kiegyensúlyozott


Miért pont engemet válasszatok?
Szeretek és tudok csapatban dolgozni. Szeretek embereken segiteni. Türelmesen eltudok intézni bármilyen ügyet, tartson az hosszabb ideig is.

Napi aktivitásom
Naponta minimálisan 4-5 órát tudnák aktivkodni a szerveren, admin szolgálatban!

Megjegyzés:
Erdélyben élek ugye, igy nem tudok annyira helyesen irni, mint pl egy Magyar O.-i személy. ( 7 évig román iskolába jártam. Lehet, hogy ezért kissé fura szemmel leszek "nézve", de ezt kell elfogadnom és felvállalnom. ) Sajnos a billentyűzetemen nem található hosszú "i"  ???  Örülök, hogy volt türelmed végigolvasni a kis lapocskámat .

Oldalak: 1 2 3
SimplePortal © 2021 | Fájlfeltöltés