[MAFFIA] Solntsevskaya Bratva

Matteo Messina Denaro

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 1
 • Respect: 0
  • Profil megtekintése
0
A kezdet...
Giuliano életének nagy részét börtönben töltötte tömeges lopások, és rablások miatt. A Solntsevskaya Bratva nem volt névvel, amíg el nem kezdte keresni agresszív, munkanélküli fiatal férfiakat, akik később üzletemberek lettek, és ismertek a szervezetek behozatala miatt. A szervezetet a Los Santos határán találták, amely lehetővé tette számukra az 2002-es évek végén népszerű fegyverek behozatalát. A fegyverek, és drogok behozataláról beszélve, a Solntsevskaya Avtoritet segített egy sérült srácnak, Michele Cavataio-nak, akit más nagy, és ismert szervezetek üldöztek a városban, és a szárny mögött vitte. Attól a naptól kezdve ez a 2 fickó érezte a kapcsolatot a szervezet vezetésében, és mostanáig együtt vannak. Az idő múlásával a szervezet egyre koncentráltabbá, és szervezetesebbé vált, ami a szervezeti vezetőknek azonnal célt tett a hátukra. Az 2010-es évek elején a Solntsevskaya dominanciáját már többször megcáfolta egy maffia, és nem hozott semmi mást, csak rosszat.

Spoiler for Hiden:
OOC Information (Rólam - alapvető tudnivalók):
Patriknak hívnak, 17 éves vagyok (2003.06.25-én születtem). Hajdú-Bihar megyében élek. Villanyszerelő szakon tanulok egy szakgimnáziumban, emellett sok hobbival foglalkozom,pl:szabadidőmben ejtőernyős foglalkozásokon veszek részt, illetve focizom. A későbbiekben főiskolára szeretnék járni, hogy elvégezhessem a mérnöki képzést, így szabadidőmet a legtöbbször hobbira fordítom, hogy minél jobb legyek abban, de persze játszok is. 5 éve kezdtem el játszani a magyar MTA Roleplay szerverein. Rengeteg szerveren megfordultam, amiken általában voltam frakció tag/leader, illetve sok helyen töltöttem be már adminisztrátori, és különféle szerepeket is, de mindezek mellett a legjobban a maffiózó karakterje fogott meg.
Spoiler for Hiden:
Forward Plans (Célkitüzés):
A, szerezzen be egy titkositott raktárhelyiséget.
B, legalább 5 megbizható tag toborzása.
C, javítsa a szerepjáték minőségét a legjobb élmény érdekében.
D, állítsa be a nehézfegyverek utcai árát más társszervezetekkel.
"Felderítünk a város környékén, ingatlanokat, és üzletembert keresünk, akiket tehetünk, és várjuk, hogy a szövetségek még nagyobb léptékűvé váljanak, mint napról-napra lesznek. Mi is üzletemberek vagyunk, rengeteg ingatlan eladó, beleértve benzinkutakat, kúriákat, és luxusautókat. Ha van egy módja annak, hogy felismerjen minket, akkor az orosz akcentussal, és ami a legfontosabb, a ruhadarabok és a luxus járművek / kastélyok."
- a rádiót mindig magánál tartsa, és mindig kövesse a rádiófrekvenciát.

- ha veszélyben van, folyékonyan, és tisztán beszéljen a helyzetről.

- soha ne hagyj senkit hátra.

- soha ne lépj kapcsolatba a zsarukkal, soha ne adj nekik semmilyen információt.

- soha ne beszélj a testvériségedről, és soha ne próbálj zaklatni valakit, ha erre nincs szükség.

- "egyszer a testvériségben, mindig a testvériségben."

- ha egyikünknek van problémája, azt jelenti, hogy mindannyiunknak van problémája.

(- az RP minőségnek mindig magas színvonalúnak kell lennie.)


A szervezet vezetője (a fej), minden tagnak áldást kell kapnia az Avtoritettól, ha meghívják a testvériségünkbe, ha nem, akkor ott van a Vor v zakone. A testvériséget a szavazási rendszer irányítja. Minden egyes magasabb rangú (svoyak +) szavazat, ha szükséges. (toborzás, büntetések, bűncselekmények, védekezés, üzlet stb.) Ő az egyetlen, aki népszerűsíti és bünteti az embereket a szervezetben, senki sem szakíthatja meg belső békéjét.

A család második feje, a különbség az, hogy ő nem szakít meg a törvényellenes visszaélésekkel. Fedélzetben marad, és szintén óriási prioritással bírnak a szavazás során. Az alábbiakban mindenki fel van állítva és éles az elme, amikor valamit elmondnak. Ezen felül a Vor v zakone megbízható, és lojális emberek megtalálására törekszik.


Vezet a testvériséget, amikor a Don erre nem áll rendelkezésre, mindent a kezébe vesz, és hallgatja a Vor v zakone parancsolatait. Általában a törvényes üzleti adókért felel. Toborozza Svoyakot és szárny alá helyezi őket, és megtanítja nekik az élet köteleit.

Blatnoj, Byk vezetõje, a magasabb rangú vezetõ. Nem megy a frontvonalba, és hatalmas vágást kap. Parancsolja, hogy mely utcákat nézzék meg és kivel büntessék / tejbe tegyék.

Általában a Svoyak's megrendeléseit veszi, és bármit megtesz, amit akar. Aktív bűnözők, és nem fél attól, hogy börtönben időt töltsenek testvéreikkel. Ez a rang azt jelenti, hogy a testvériségben bíznak a tagban, és kész bármit megtenni, amit mondtak nekik.

A közelmúltban csatlakozott a testvériséghez, tiszteletet szerzett, és magasabb Bratva tagok megrendeléseit vállalta, amikor megrendelte.
Spoiler for Hiden:
UI: A logót, illetve a képeket nem saját magam készítettem!
« Utoljára szerkesztve: 2020. Július 31. - 17:01:59 írta Salvatore Giuliano »
"One of the worst forms of abuse is passive torture, which we call neglect."


bobby

 • Főadmin
 • Törzstag
 • *
  • Hozzászólások: 377
 • Respect: +83
  • Profil megtekintése
0
Főadmin bobby
Szia!
A pályázatod sajnos elutasítottuk, kérlek máskor próbálj egyedibbet felmutatni.


 

SimplePortal © 2020 | Fájlfeltöltés