Ugrás a tartalomhoz

Szilard

Projekt Menedzser
 • Hozzászólások

  70
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  3

Szilard utoljára Június 7 2021 napon nyert.

Szilard rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

Szilard felhasználóról

Utolsó profil megtekintők

Ez a funkció ki van kapcsolva, így nem láthatja a többi felhasználó!

Szilard Eredményei

106

Közösségi hírnév

 1. Szilard

  +Font

  @qsty Jelenleg elérhető Tahoma betűtípus a szerveren állíthatóként, ez miben különbözik az MTA-stól?
 2. Az Ethereum a smart contractok miatt jóval több dologra biztosít lehetőséget a valóságban, mint a Bitcoin, ezért nem lenne helytálló, ha egyszerűen egy átnevezett Bitcoinként kerülne be a szerverre. Ettől függetlenül, más kriptopénzek bevezetését sem látjuk jelenleg indokoltnak a szerverre, hiszen a kettős fizetőeszköz (a $ és BTC) így is jóval komplikáltabb gazdasági helyzetet eredményez, mint bármelyik másik GTA RP szerveren.
 3. Ha az Octans játékosai nem tudnak dönteni, pontosan milyen legyen valami, nincs más megoldás, mint bezárjuk a szervert berakjuk Dashboardba választhatóként! Köszönjük a visszajelzéseiteket! A jövőben a következő beállítási lehetőségek lesznek elérhetőek: ID szín (legyen-e különböző színe az ID-nek, mint a névnek) Különböző Egyszínű ID kijelzés (legyen-e ott, hogy "ID: " az ID előtt) Teljes Csak szám AFK jelzés Szürke ID után AFK Színes név
 4. Helló! Köszönjük az ötletedet, azonban: a spotlight szögének változtatására szolgáló gombot a GTA kontrollok között át tudod állítani: a sziréna gombját pedig a /bindpanel-ből át tudod állítani. A témát zárom.
 5. Helló @joshsolman! Köszönjük a hibajelentést. A hiba javítása bekerült. Kérlek, hogy nézd meg, hogy megfelelően működik-e.
 6. Helló! Az ilyen dolgok eltűnése elég valószínűtlen a kód jellegéből adódóan. Discordon megbeszéltük a dolgot, mi történhetett (más is ki tudja venni, akinek kulcsa van az ingatlanhoz), zárom a témát.
 7. Helló @husom! Az ötleted bekerült a szerverre. Kérlek, hogy jelezz vissza, hogy így gondoltad-e és megfelelő-e a megvalósítás. (Dashboardból állítható chat új üzenet animáció néven.)
 8. Kérlek @Tyreek, hogy külön témát nyiss az egyes hibáknak a jövőben, mert így egyszerűbb számunkra követni a hibákat (és felfedezni az új hibákat), mint egy hatalmas listában. Az /ame kiírás beállítás a fej felett átalakításra került, kérlek, hogy ellenőrizd (a dashboard beállításaid megnézésével együtt), így megfelelő-e.
 9. Helló @husom! Az ötleted bekerült a szerverre. Kérlek, hogy jelezz vissza, hogy így gondoltad-e és megfelelő-e a megvalósítás. (Dashboardból állítható scoreboard animáció néven.)
 10. Helló @husom! Az ötleted bekerült a szerverre. Kérlek, hogy jelezz vissza, hogy így gondoltad-e és megfelelő-e a megvalósítás.
 11. Írd le a karakter ID-det és a levont pénzt, kérlek, és visszaadom a pénzt. @marcus
 12. Helló! Folyamatosan nézzük ezeket és változtatjuk, hamarosan (várhatóan ma) ez is megoldásra kerül, köszönjük a jelentésed. (@Lucio)
×
×
 • Új létrehozása...