Ugrás a tartalomhoz

realciarabanks

Játékos
 • Hozzászólások

  65
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  1

realciarabanks utoljára Május 30 napon nyert.

realciarabanks rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

1 követő

Utolsó profil megtekintők

461 profil megtekintés

realciarabanks Eredményei

49

Közösségi hírnév

 1. Remek ötlet, esetleg ki lehetne egészíteni azzal, hogy egy kis szövegdobozban írja, hogy ki mire mekkora tétet tett az asztalnál, miután végre egy ember egyszerre egy asztalnál játszhat majd, mert a mostani helyzet elég kaotikus.
 2. Volt itt már minden, 170, 180, most 190. A leggyorsabb 160-at megy, ne túlozzunk. Abból van össz-vissz 6 vagy 8 nem tudom pontosan mennyi a limit. A kamionosforgalom kiszervezése a városból megoldás lehet, a sebességkorlátozás nem. Ezt kell valahogy megoldani. Aki meg kamionnal menekül a rendőr elől, az nemes egyszerűséggel nonrp az esetek 95 százalékában. Edit: Egyébként szerintem még mindig az a gond, hogy az alapmunkás kamionokkal közlekednek ész nélkül egyesek, és azok 90-120-ig mennek, tehát nem a sebesség, sokkal inkább a hozzáállás a probléma. Viszont már közel sem olyan vészes a helyzet mint a nyitás utáni napokban, de ez csak az én meglátásom.
 3. Ötlet megnevezése: Rulettnél egyszerre egy asztalnál lehessen játszani Discord név, azonosító: certified shooter#0420 Ötlet kifejtése: Ha elkezd valaki játszani, ne tudjon odafutkározni az összes többi asztalhoz is tétet rakni. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Több alkalommal is láttam már, hogy egyesek 2-3 asztal közt futkározva pakolgatják a coinokat gondolom ha az egyiken nem jön be majd a másikon bejön alapon, és ez eléggé illúzióromboló tud lenni. Csatolmány(ok): -
 4. Amúgy szerintem sem a saját kamionok jelentik a problémát első sorban, azokra sokkal jobban odafigyelnek mivel saját maguk szereltetik, tankolják őket. Az egyik előnyük, hogy nincsenek lekorlátozva, ennek tudatában vették meg őket, valamint aki a legjobbat, azért mert az a leggyorsabb valszeg ( lényeges különbség van a legdrágább és a többi között sebességben ) tehát ezt így egy tollvonással áthúzni szerintem nem lenne a legsportszerűbb dolog. Gondolom akiket látsz azok Phantom Custommel szaladgálnak és azzal lehet is gyorsan menni, de én pl mikor alkalomadtán beülök a kis Packerembe menni pár kört inkább azt veszem észre, hogy a magán kamionosok a fegyelmezettebbek és a többiek mennek árkon bokron keresztül (tisztelet a kivételnek).
 5. November 21 - Délután 16:00: Délután Morales, Banks és Falsetti beszélgetésre hívják össze az embereket ahol egy esetleges problémáról, üzletről és jövőbeli tervekről esik szó. A társalgás inkább baráti, nem érzékelhető semmiféle alá-fölé rendeltségi viszony. Éjszaka 23:00 környékén: Falsetti és Banks az este folyamán miután egyeztettek az egyik kontaktjukkal, kocsiba pattannak és Paleto Bay partjai felé veszik az irányt, ahol egy hajó várja őket. Miután feljutottak a fedélzetre, hezitálás nélkül elkezdik kipakolni a szállítmányt a konténerből és miután megbizonyosodnak az áru sértetlenségéről gondosan elhelyezik az autó csomagtartójába és hiánytalanul leszállítják azt egy los santosi raktárba. Az út során semmilyen komplikáció nem adódik, így a szállítást kevesebb mint húsz perc alatt sikerül lezavarniuk. Pár órával később, ugyanazon az estén: Később Banks telefonhívást kap, találkozót kérnek tőle. Miután megbeszélnek egy helyszínt, beszedi a pénzt a cuccért és értesíti az egyik emberét az átadás helyszínéről és idejéről. Minden gyorsan és problémamentesen lezajlik, de erről már csak SMS-ben értesül. Ezek után Falsettivel a kaszinó felé veszik az irányt és az este hátralevő részét ott töltik.
 6. ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Ablak lehúzásának lehetősége autókban és egyéb járművekben. Discord név, azonosító: certified shooter#0420 Ötlet kifejtése: Valamilyen paranccsal, vagy jobb klikkes menüben legyen elérhető a járművek ablakának lehúzása. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Van pár szituáció amikor jól jönne, például ha teljesen sötétített az ablak, és a rendőr igazoltatna + szerintem sokat dob az autó kinézetén ha le van húzva a két első ablak, a hátsó kettő meg sötétített. Csatolmány(ok): -
 7. Egyedül a kezdő játékosok dolgát nehezítené meg a jövőben, nem nagyon ismerek szervert ahol ezeknek köszönhetően lett kevesebb baleset. Aki akar így is oda tud figyelni, semmi pluszt nem adna hozzá a játékhoz. A gyorshajtókat meg fogja meg a rendőr, az ezerszer hangulatosabb mint csekkeket fizetni.
 8. KARAKTERJELLEMZÉS CIARA BANKS Jellemvonásai Megfontolt és higgadt személyiség, ugyanakkor eléggé fel tudja húzni magát ha valami vagy valaki miatt sérül az igazságérzete. Végtelenül cinikus megnyilvánulások is jellemzik azonban ez kizárólag önmaga szórakoztatására. Azokért az emberekért akiket méltónak talál rá a végsőkig is elmenne, de ezt nem érezteti, próbálja azt a látszatot kelteni, hogy nagyon kevés ember érdemes a figyelmére. Valamilyen szinten hedonista életmódot folytat, a pénz nagyban motiválja amikor céljai eléréséről van szó. Fontosnak tartja a látszatot. Néha könnyűdrogokat fogyaszt, főleg amikor úgy érzi, hogy a világ a lábai előtt hever. A szervezetben betöltött szerepe Bizalmas kapcsolatban van Deliaval, több éve a szervezet tagja a relatívan fiatal kora ellenére is. A fegyverszállítási vonalak felügyelete a legfőbb feladata, ebben több éves tapasztalattal rendelkezik, ennél fogva megfelelő kiemelkedő kapcsolatihálóval büszkélkedhet. Nagy szerepe van emellett Delia védelmében is. Külleme Afro-amerikai, viszonylag alacsony, 165 cm és 57 kilogramm, szinte az egész testét tetoválások borítják. Rendszeresen jár edzeni, valamint futni, hogy fitt maradjon. Közel derékig érő fekete haját általában összekötve hordja lófarokban, emellett visszafogott sminket használ. Szinte mindig napszemüveget hord, érzékeny az erős fényre. Ruházat terén általában feketébe öltözik, de gyakran hord designer márkákat és ékszereket is.
×
×
 • Új létrehozása...