Ugrás a tartalomhoz

aTrenton

Játékos
 • Hozzászólások

  25
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

5 követő

Utolsó profil megtekintők

389 profil megtekintés

aTrenton Eredményei

56

Közösségi hírnév

 1. Kétlem, ott már a ruhák foglalják a helyet.
 2. Én teljes mértékben értem a problémát, de annak ellenére veritek tovább az asztalt amit fentebb már leírtak. Mivel objektek nincsennek külön kategorizálva, így akkor is levenné a lockot ha elmennél egy villanyoszlop alatt. Ezért is mondtam neked azt, hogy ennek az ügynek érdekében annyit tudunk tenni, hogy minde a vezetőség mind a frakció vezetőség ezt szabálypontba tette vagy teszi. Ennél többet jelen formában nem tudunk tenni, de ezt valamiért nem vagytok képesek megérteni. Jelen esetben is csak azt tudom mondani, hogy ha ilyet tapasztalt hogy 660042.-ik helyen kijössz és egyből ott terem az összes akkor jelentsed., de ennél többet mi és a vezetőség sem tud tenni. Nekünk sem érdekünk az hogy kihasználjuk ezeket a rendszereket egy elkapás érdekében. Többet árt mint használ ez végett mi sem "geciskedünk" ezzel mert ilyen formában szerintünk is unfair lenne és az is. U.I. A kamerát ne úgy képzeljétek el, hogy látunk titeket a map végén. Pontosan ugyan akkora távolságra lát el mint a földi egység. Ez sajnos alapból a GTA lekorlátozza. Render zónán kívül a helikopter sem fog titeket látni, és neki is keresgélnie kell független attól, hogy felvan-e nyomva a hőkamera vagy sem. A helikopterrel sem azért olyan egyszerü bármit is keresni vagy megtalálni. Itt igazából csak annyi előny van, hogy gyorsabb mivel légvonalban megy.
 3. Levan szabályozva igen, nem infózhatjuk igen. Akkor mi a probléma? Ahogyan most ezt olvasom, verjük az asztalt arról hogy a leszabályzott dolgot szabályozzuk le. Amennyiben azt tapasztalod hogy ezt kihasználják jelentsd egy adminnak vagy leaderek fele és megtesszük a lépéseket a tagokkal szemben. A heistről ne beszéljünk mert nem is csináljátok.
 4. Az pedig hogy felettünk senki nem ítélkezik vagy dönt az pedig még nagyobb túlzás. @Luger hónapok óra vár, hogy valaki panaszkodjon. De helyette itt vagy dscordon fröcsög arról hogy miért op a rendvédelem. A kocsik ügye. Lehet hogy gyorsan gyorsúlnak viszont 100 fölött kénytelen vagy felvenni egy vallást annak érdekében hogy valaki fele imát mondj ha jön egy kanyar, a fékezésről ne is beszéljünk Bryant a vonattal elöbb megáll mint én a rendvédelmi autóval. Na de akkor játszunk tisztán. Statisztikáim alapján a menekülők 95%-ka a miért ne alapon menekül. Nem csinált semmit és csak egy szaros forgalmi jelzéses szabalysértést kapna, helyette inkább menekül mert unatkozik vagy janiskodik majd ha veszít akkor pont szül a feleség, vagy akkor kötik be az áramaot és mennie kell. Nem is értem miért kéne egy több milliárd dolláros fundolt szervezettel felvenni a kesztyűt bárkinek is. De maradjunk a balancenál. Nekünk jogilag SOKKAL kevesebb eszköz áll rendelkezésünkre hogy veletek bármit is interaktáljunk az esetek túlnyomó többségében csak azértlehetséges mert elkezditek vágni a fát magatok alatt, tisztelet a kivételnek de azok el is mennek.
 5. Los santos területén esélytelen az autók maximális teljesítményének kihozatala, a kanyargós és sikátoros utcákon a megfelelő vszetési technikával ugyan úgy lerázható az üldöző egységek. Akár egy alap autóval is. (tapasztalat) kifejezetten én sem a ramolásra gondoltam mert azzal teljes mértékben és 100%-ban egyetértek. Ami számunkra neccesebb és szintén egyetértek az a pitt.. tekintve arra hogy a kocsik zöme 0-100-ra kb 3 másodperc. Visszatérve pedig, los santos területén talán csak a boulevardok azok a területek ahol a kocsik egy nagyon rövid ideig teljes ereje kihasználható, de már az is neccesen. A felelösségvonás pedig ugyan úgy megtörténik amennyiben a panasz felvételre kerül, de az valahogy mindig elmarad...
 6. Sziasztok! Az elmúlt hetekben folyamatosan nerfelve lett a rendvédelem, új szabálypontokat kaptunk amik kevesebb lehetőséget adtak az adott egyén azonosításához, új helikopter operátor szabályzat is bekerült amit korábban le is írtak, a rendvédelmi autók handlingje szintén nerfelve lett korábban, üldözés közbeni manőverek és eljárásrendek szintén "nerfelve" lettek. Hány bört akartok még lehúzni? Elmondom nektek még egy normális adatbázisunk SINCS már mert az egyetlen amit használni lehetett normálisan az-az ALPR volt, de már azt sem. A helikopteres egység létrehozásához pedig -2 földi egységet kell ahhoz kivonnunk hogy az létrejöhessen, arról már nem is beszélek hogy létszám és playerszám végett jó ha havonta egyszer fent van a helikopter, de lehet ezzel már sokat is mondtam. Szóval a kérdésem a következő, hány bört szeretnétek még lehúzni rólunk?
 7. Végre kipakolhatnám a hűtőt a járőrautóból és beférne mellém az operátor.
 8. Végre kipakolhatnám a kesztyűtartót meg a csomagtartót...barátaimtól visszakérhetném a ruháimat.
 9. aTrenton

  Speedcam és ALPR

  Hibabejelentés Hiba leírása: ALRP és a Speedcam jelenlegi formájában hasznavehetetlen. Legtöbb esetben nem méri és nem is látja normálisan az elöttünk lévő játékos járművét. Vannak intézkedések ahol komplett hülyének tűnök amikor jobbra-balra dobálom a szolgálati gépkocsit annak érdekében, hogy az egyik a kettőből bemérje. Nagyon olyan kevés helyszín van ahol ezt a kettőt normálisan tudjuk használni, vagy pedig annyira irreálisan a seggébe kell állnom, hogy már egy micro laggnál is lebontom a másik kocsi hátulját. Reprodukálás: Állandó Releváns logrészlet: N/A Kép/videó a hibáról: Megjegyzés: Jelenlegi formájában csak Hollandiában működne jól. A Videó csak a probléma bemutatására készült, a map többi pontján is hasonlóképpen viselkedik. Discord név és azonosító (opcionális): aTrenton#5786
 10. aTrenton

  Lőtér

  PP nélkül is van lehetőség célkeresztve, Fegyverengedély -> Fegyverbolt -> hugyért, szarért lehet venni egy adag lőszert. Szerintem egyetlen rendvédelem sem fog szólni nektek, ha a hegyekbe vagy a Sandy Shore-nál megtalálható elhagyatott reptérre kimentek kicsit üvegekre lövöldözni, persze ha megvan a CCW, PF. Személy szerint akkor sem szólnék ha a CCW-sem lenne meg csak a PF. Ne akarjon minden karakter egy nap alatt Instructor Zero lenni. Lehet jönni azzal, hogy nekem könnyű mert rendvédelmis vagyok. Igen könnyű, ennek ellenére személy szerint nem nagyon foglalkoztam a dologgal mert kifejezetten nem nagyon volt rá szükségem. Senki ne vegye ezt most, hogy én lefújjogom ezt az ötletet. Nagyon sok lehetőséget látok én is egy adott lőtér kialakításában és ezt a részét támogatom, de ezeket a lerövidítéseket nem nagyon. Egy szónak is száz a vége, van rá lehetőség most is.
 11. Látom magam elött ahogyan egyszercsak intézkedés közben elkezdek dögszagot árasztani.
 12. Sziasztok barátaim és @AdamB csak támogatni tudom az ötletet akik RP miatt szeretnének bizniszt nyitni, és egy jót tolni a közösséggel aktuális IC-OCC szabadidőben.
 13. Én kérem, hogy ne álljon meg? Mérlegelni kéne. Inkább fizetek 2500 dollárt, vagy pedig kockáztatok egy menekülést.
×
×
 • Új létrehozása...