Ugrás a tartalomhoz

Kriszh

Játékos
  • Hozzászólások

    252
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

  • Nyert napok száma

    10

Posztok, írta Kriszh

  1. Idézet PATYA felhasználótól.

    Látom az értelmezés illetve a felfogás már nem sikerült neked 🙂

    Hát aki egy rp szerver játszhatóságát az alapmunkával való pénzfarmolás sebessége alapján számolja, annak sem kéne az értelmezési és felfogási készségeivel dicsekedni. 

     

    Mondjuk nincs kedvem sokat beefelni szóval segítek: Az RP szerver nem azt jelenti, hogy gta online, csak jól kell viselkedni. Nem fogok most belemenni a karakteralakítás, szerepjáték és egyéb fogalmakba, mert azokról úgysincs fogalmad. Nem hibáztatlak, mert a magyar rpnek csúfolt mainstream szerverek (pl seemta) az emberek 99%ának a fejébe rosszul ülteti be az egész fogalmat. Időbe kerül mire az ember rájön, hogy mi lenne a különbség egy roleplay szerver és egy "dolgozós, autó vevős, kocsikázós" szerver között. Az octansV az előbbi kategóriát szeretné tudtommal képviselni, és ahogy eddig láttam, ebből nem is nagyon enged a management, szóval ha eléred te is az áttörést, és végül mégiscsak a másik kategória mellé pártolsz, akkor csak magamat tudom ismételni. Ajánlom a gta onlinet vagy esetleg a seemta-t, vagy onerp-t. 

    • Tetszik 1
    • Köszönöm 1
  2. Idézet PATYA felhasználótól.

    Csak én vettem észre hogy a szerver kb játszhatatlan? 
    Nem minősítésként írom. Szóval amiket észrevettem újoncként


    -Nagyon lassan lehet haladni a szerveren már szinte túl lassan, gondolok itt arra hogy kb már 1 hete játszok a szerveren és így is csak 20k $-om  van, lehetne valami munka fizetés boost, akivel eddig beszéltem mind azt mondták hogy 1 év mire össze szeded egy jobb kocsi árát, és én is ezt vettem észre. Amire össze szeded a kocsira a pénzt kb beleunsz a szerverbe. És én is már nagyon unom, pedig tetszik a szerver.

    -Nem éri meg PP-zni. Itt arra gondolok hogy egy olcsóbb kocsi is kb 6-10k PP ami IRL már 10ezer ft, így sehogy sem éri meg nekem 10k-t PP-znem, pedig simán toltam fel már volna fel PP-t. Ha pl 5ezer ft adna 10k PP-t akkor azt mondom megéri. De mostani árak elég pofátlanok.

    -Túl kevés munka van a szerveren, lehetne több is.

    -Túl sok a blipp a térképen, van egy csomó felesleg blipp gondolok itt az ATM blippre, minek??

    -Discordon lehetne csevegő illetve ötlet szoba is, mert ez azt súgalja vissza a vezetőségtől hogy nagy ívbe lesz@rják a játékosbázis véleményét. Iletve még feleslegesnek tartom a telefonszám megerősítést a discord szerveren.


    -Legyenek modolt kocsik. Itt arra gondolok hogy IRL modolt kocsik legyenek pl subaru, bmw, audi stb.. Ennek a gta márkás kocsiknak illetve az alap gta-s kocsiknak semmi értelme, erre ott a gta online hogy sima kocsikkal kocsikázzak.

    -Legyenek alap interiorok kint amiket meglehet vásárolni.

    -Lehetne új inerface(HUD, Km/h). Ami most van eléggé egyhangú/unalmas.

    Ha ezek mególdhatóak lennének szerintem simán 100 felett is lehetne a napi játékos szám, mert valljuk be az emberek csak a vagyon miatt játszanak a szervereken legyen itt szó bármelyik szerverről. 🙂

    Ajánlom figyelmedbe a gta onlinet

    • Köszönöm 5
  3. Idézet Szilard felhasználótól.

    Kérlek, hogy Discord ticketben küldd el a géped adatait, valamint néhány logfájlodat, és megnézzük, hátha tudunk rajta javítani.

    Elküldöm, de attól te sírni fogsz. Csak az a kérdés, hogy a röhögéstől vagy a fájdalomtól xd

  4. Idézet Dante0629 felhasználótól.

    Bro, nekem ott volt 40 fps-em átlagban úgy, hogy GTA V-ön max grafon csapkodja a 100-at. Nem tudom miből van az a szerver vagy kliens de a gépem szabályosan könyörögött, hogy lőjem fejbe mert szenved. 

    Hát kemény. Nekem ott mindig megvolt a fix 55, míg itt 15-30 közt ugrál

  5. Idézet Olivér felhasználótól.

    Ha kár bármivel is vesződni, akkor sosem lesz semmi. Igenis vesződni kell. Ha lesz belőle valami, ha nem. Lehet, hogy SeeMTA-ról átjött dolog, de ott nem 50-60 player játszik átlagosan, vajon miért? Mert tele van lehetőséggel.

    Ja am azért van ott 2-300 játékos 50 helyett, mert a gta San Andreas milliószor elérhetőbb a gta 5nél. Ne tudd meg hány olyan emberrel foglalkoztam már azon a szerveren, akik crt monitorral meg 6 éves laptoppal tolták, mert másra nem telt. Azért játszik ott ekkora tömeg, mert a nagy magyar valóságban sokaknak egyszerűen csak az fut el (ha elfut egyáltalán, mert olyat is láttam aki azt is 10 fps átlaggal tolta) 

  6. Hát ez a szerverről pénz kivonós téma több helyen is bukik. Egyrészt a pénzt pont onnan nem vinné el, ahol állnak a milliók, mert 100% hogy abból a rétegből senki nem használná a dolgot, másrészt pedig még mindig pont az a probléma az itteni economyval, hogy készpénz nincsen a szerveren szinte, ahhoz képest amennyi szuperautó és egyéb ppzett vagyon van. Ameddig egy kocsi azért nem tud elkelni, mert a szerveren összesen nincs annyi kp amennyibe kerülne, addig a pénzkivonáson hiába gondolkodunk. 

    • Tetszik 1
  7.  

     

    Los Santos Turf Map


    Turfmap.thumb.jpg.e8e18f2d4d99ad7ae96dd1ee311ee7f3.jpg

    Spoiler

    A térkép bővítése/módosítása ügyében engem lehet keresni akár fórum privát üzenet formájában, akár Discordon (Kriszh#7724).  A térképen scriptes és nem scriptes frakciók egyaránt megjelennek. A térkép célja bemutatni, hogy melyik frakciót hol lehet megtalálni legkönnyebben a szerveren.

     

    • Tetszik 14
    • Köszönöm 4
×
×
  • Új létrehozása...