Ugrás a tartalomhoz

Szigor

Játékos
 • Hozzászólások

  13
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Szigor tevékenységei

 1. A kuponpont megnevezéssel egyet értek. Viszont, mivel az emberek nagyrésze nem tudja hogy mire van kereslet és még sok pénz sincs a szerveren, ezért nem lehet csak azt megcsinálni hogy: pl veszel egy 811-et és első hírdetés után sikerül eladni. Hiába van annyi PP-je az embernek, nem fogja tudni eladni. Viszont az emberke meg nem akar 811-et mert mondjuk nem tetszik neki. Ezért inkább meghírdeti azon a néven amit az emberek ismernek. A telefonos hírdetést Támogatom mert tényleg jó ötlet. Mint korábban írtam nem nagyon ismert az mindenki számára hogy mit szeretne megvásárolni ebből a "fizető" eszközből. Azzal hogy a széf csak Prémiumpontból vehető, azzal nekem személyszerint nincs bajom. Mivel a szerver fenttartásához szükséges kifizetni pár dolgot. Nem tudom mennyit, de valamennyit KELL!! Vannak olyan jófejek az emberek hogy segítik a szerver működését azzal hogy támogatással kifejezik a hálájukat a szerver tulajdonosok felé, amit ők ezt Prémiumponttal hálálják meg. Viszont a szerver vezetősége meghatározott bizonyos dolgokat hogy elsőkézből csak úgy lehessen beszerezni hogy támogattátok a szervert.
 2. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Los Santos Department of Transportation and Safety Jelentkezési Lap Felhívjuk minden jelentkező figyelmét, hogy a jelentkezési lapon kitöltött adatok a karakterek önéletrajzának felelnek meg. Az elbírálás napokon belül megtörténik. Elfogadott jelentkezési lapnál tájékoztatni fogunk a válaszban a következő lépésekről, amennyiben elutasításra került, később újrapróbálhatod. A mintát a kód kimásolása után töltsd ki, új témaként! IC RÉSZ Önéletrajz Betöltendő munkakör megnevezése: Driver, Traffic Officer, Protection Guard Személyes adatok Keresztnév: Anthony Vezetéknév: Johns Nem: Férfi Születési hely és dátum: New York, 23.09.1996 Elérhetőségek Állandó lakcím: 4, Integrity Way 1#43, Los Santos Telefonszám(ok): 986271 E-mail cím: [email protected] ((Szigor#7155)) Tanulmányok és tapasztalatok Legmagasabb iskolai végzettség: Középiskola, Érettségi Tanult szakmák: Személy és Vagyonvédelem Korábban szerzett munkatapasztalat: Nincs. Beszélt nyelvek: Angol (anyanyelv), Német (középszint). Bemutatkozás Mutatkozzon be pár mondatban, lényegretörően! ( Érdeklődési körök, hobbi, motivációk ) Anthony Johns vagyok, 25 éves, most költöztem New Yorkból. Érettségi után elmentem egy Személy és vagyonvédelmi képzésre, amit sikeresen teljesítettem. Teljesítés után, nem találtam munkát, ezért alkalmi munkákból élek. OOC RÉSZ Név vagy becenév: Szigor Kor: 25 Mennyi időt tudnál szánni a frakcióra heti szinten? Napi legalább 2 órát tudok a frakcióra szánni, viszont szabadnapokon többet is. Felcsúszhat egészen 10 órára is az amit teljes mértékben a frakcióra szánok. Voltál már ilyen, vagy ehhez hasonló frakcióban? Ha igen, milyenben és milyen pozícióban? Igen. Gov, Testőr, Biztonsági vezető 2 alkalommal is. Milyen pozitív és negatív tulajdonságaidat tudnád kiemelni? +Megtudok bocsájtani azokért a dolgokért amik rosszul/bántásként érnek engem (persze idő kell hozzá), Megértő vagyok, Könnyen barátkozom, elfogadom a negatív dolgokat. -Harcolok az igazamért ha nekem van igazam. Mióta RP-zel? Voice vagy text alapon játszottál leginkább? Csak text és már 7 éve Rp-zem. Mit gondolsz arról, ha valaki legális frakcióban illegálisan tevékenykedik? Frakciótól és illegális cselekedettől függ. De ha valaki illegálozni akar, akkor menjen illegál frakcióba. Mire vagy a legbüszkébb azok közül, amit elértél? Sok dolgot elértem már pályafutásom alatt. Nem hencegni jöttem ide.
 3. Karakternév: Lexie Nelson Discord név, azonosító: Szigor#7155 Kérelem leadásának indoklása: Amikor regisztráltam a szerverre, akkor más Rp szituációt képzeltem el és azt nem szeretném folytatni. Egy teljesen más karaktert szeretnék létrehozni.
 4. Armi nyerte a Yakuzát és EyezOfAPsycho a Dirt 5-t. Gratulálok!
 5. Szigor

  Nyereményjáték! #2

  Sziasztok! Ismét itt lennék egy nyereményjátékkal. Ez is ugyanúgy fog menni mint az első. Nem kell hozzá semmi mást tenned, csak hozzászólásban oda írni hogy melyik játékot szeretnéd magadnak. Ezekre a játékokra 2021. Október 2 23:59-ig lehet jelentkezni, majd vasárnap 19:00-kor kisorsolom őket. FONTOS!! Egy ember, csak egy játékra jelentkezhet, de későbbi még határidőn belüli módosítás megengedett. Megkérek mindenkit hogy egy számot írjon és azt hogy melyik játék az amit szeretne megnyerni (PL: Az első hozzászóló írja hogy 1 - Dirt 5), aztán a második hozzászóló írja hogy: (2 - Yakuza 3) és így tovább és így tovább... A számokat sorrendben kérem. Akkor jöjjön a lista: Neon Abyss Not for Broadcast Röki Narita Boy West of Dead Atomicrops Heaven's Vault Swag and Sorcery Fort Triumph Orwell: Ignorance is strenght Framed Collection Yakuza 3 Remastered The Surge 2 Dirt 5 Hammerting Nimbatus - The space drone constructor Paradise killer Kill it with Fire Bee Simulator S.W.I.N.E HD Remaster Deadly Days Adom Ancient domains of mystery Minden jelentkezőnek sok sikert kívánok!
 6. Tranes - metro Tenöö - f1 Hellpoint - tiis Sgwc - armi
 7. A jelentkezés lezárult. Találkozunk délután
 8. Kevesebb mint 24 ora maradt a jelentkezés le zárásáig.
 9. Még 1 nap van hatra. Ne maradjatok le. Vasárnap sorsolás!! 19:00 gyulekezo discordon és 19:20-30 korul pedig sorsolunk!
 10. Kellett volna, de mar mindegy
 11. Sziasztok! Aki még nem jelentkezett, annak még boven van ideje. A jelentkezesi határidőt 1 nappal előrébb hozom, azaz 2021.06.12 23:59-re. A sorsolas 2021.06.13—án lesz 19:00-kor.
 12. Szigor

  Nyereményjáték!

  Sziasztok! Előre szeretném kijelenteni hogy azon kívül hogy regisztrálva vagyok fórumon és discordon is fent vagyok az OctansV-n, ezen kívül semmi közöm nincs hozzá! Max annyi hogy engedéllyel csinálom, de ez már mellékes. Se tesztelő, se admin se semmi. Csak jött az ötlet és ennyi. Páran ismertek, sokan nem :) Lényeg hogy akik szemfülesek voltak, azok láthatták hogy pár alkalommal ingyen játékokat dobáltam discordon és aki gyorsabb volt az elvitte. VISZONT!!! Van pár érdekesebb játék amit szeretnék köztetek kisorsolni. A nyereményeknek ezeket a játékokat szánom: Metro Exodus (Pc Enhanced Edition), Darksiders Genesis, Hellpoint, Relicta, Sniper Ghost Warrior Contracts, F1 2020, Shenmue III, A nyerteseknek privát üzenet formályában fogom elküldeni nyereményeket! Minden játék a Steam-en érhető el. Ezt egy amolyan tombola sorsolással szeretném köztetek kisorsolni. Aki korábbról ismer az tudja hogy volt arra példa hogy ilyeneket csináltam. Annyiban fog külömbözni ez a többitől hogy nem kerül semmibe. Semmi mást nem kell tenned, minthogy hozzászólás formályában írsz egy sorszámot. (csak mert miért ne :D ) Ha megvan a számod, akkor írd oda a szám után hogy melyik játék érdekelne téged. !!Fontos!! hogy csak 1 számot és egy játékot írhattok komment formályában. Aki többet ír, azt nem sorsolom. Arra kérek minden hozzászólót aki jelentkezik a nyereményjátékra, az kérem figyelje a kommenteket hogy ne legyen többször ugyanaz a szám, hogyha egymás után szóltok hozzá a topichoz. (Sorszám. első kommentelő kapja az 1-es számot és utána írja az egyik játékot amit szeretne. A második pedig a 2-es számot kapja meg, és így tovább és így tovább... A sorsolás Random.org segítségével lesz sorsolva, és végig előben fogom közvetíteni a sorsolást. aki pedig nem tud részt venni a sorsoláson, azoknak külön videót fogok készíteni és igény esetén +- 1-2 évig a rendelkezésére tudom bocsájtani. A sorsolás időpontja ismeretlen. Később ez is kiírásra kerül. Mivel a héten 11 napot dolgozok egymás után, így bőven lesz időtök jelentkezni. A jelentkezési határidő: 2021.06.13. Vasárnap 23 óra 59 perc. Sok sikert kívánok mindenkinek! Mivel ez nem egy jelentkezés és frakció pályázat, ráadásul fáradt is vagyok így arra a döntésre jutottam hogy nem festem és formázom a szöveget. Csak így natúrba. :D Na sok sikert srácok! :D
×
×
 • Új létrehozása...