Ugrás a tartalomhoz

jadengod

Játékos
 • Hozzászólások

  17
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Utolsó profil megtekintők

151 profil megtekintés

jadengod Eredményei

1

Közösségi hírnév

 1. Csak akkor tudsz tuningolóba fixelni, ha nincs nyitva telep, így nem értem a problémádat. Ahogy azt már említették nagyon sok telep van, sokszor egyszerre több is nytiva van. Szívesebben viszem az autómat egy olyan szervízbe, ahol minőséges is van az rpnek, nem csak egy két soros /me, és egy beokádott /do. Hidd el, hogy nem fogok azért bemenni a szerelőtelepre, mert bebugolt a lámpám, és kitört egy parádés tolatási akcióm után, hogy fizethessek 3000 dollárt érte. A feltételezésedről pedig ne is beszéljünk inkább, nagyszerű gondolatmenet.
 2. Kedves Pályázó! Először is köszönjük, hogy benyújtottad pályázati lapodat hozzánk. A lapok bírálásánál igyekszünk több szempontot figyelembe venni, mint formailag, mint tartalmilag. Fontos az első benyomás, de elengedhetetlen, hogy megfelelő tartalom is társuljon mellé. Önmagában a lap kreatív, valamint jól kidolgozott. Emellett örülünk, hogy időt szántatok a bemutatkozásra is. A jegyek megformálása kicsit lehetett volna kreatívabb, de a célnak megfelelő. Számunkra viszont szemet szúrt, hogy nincsen konkrét nyitva tartás, és csak online lehet foglalni időpontot. Nem szeretném sokáig húzni a szót, sajnos most nem a ti pályázatotok nyerte meg a helyet, reméljük nem szegjük a kedved hogy a jövőben újabb pályázatot küldj be amint lesz rá lehetőség! Kérlek ha kérdésed van, keress fel minket discordon. ( DorinnaDori#7476 )
 3. Kedves Pályázó! Először is köszönjük, hogy benyújtottad pályázati lapodat hozzánk. A lapok bírálásánál igyekszünk több szempontot figyelembe venni, mint formailag, mint tartalmilag. Fontos az első benyomás, de elengedhetetlen, hogy megfelelő tartalom is társuljon mellé. Első ránézésre a pályázat jól néz ki, teli van képpel, valamint mindennel ami szükséges. De! Sajnos a lapodban szereplő pár információ, mint például a gokart története, valamint annak a szabályzata teljes mértékben plagizálva lett, amivel nem is lett volna baj, de a forrás nem lett megjelölve. Végezetül, sajnálom de ebben a formában, ezt a pályázatot nem tudjuk elfogadni. Kérlek ha kérdésed van, keress fel minket discordon. ( DorinnaDori#7476 )
 4. Kedves Pályázó! Először is köszönjük, hogy benyújtottad pályázati lapodat hozzánk. A lapok bírálásánál igyekszünk több szempontot figyelembe venni, mint formailag, mint tartalmilag. Fontos az első benyomás, de elengedhetetlen, hogy megfelelő tartalom is társuljon mellé. Első ránézésre a lap szépnek, valamint igényesnek tűnik. A logó lehetett volna egy kicsit kreatívabb, de a célnak megfelelő. A csatolt képek szerintünk jók lettek, valamint a formázás is elnyerte a tetszésünket. Maga a betűtípus hagy némi kivetnivalót maga után, illetve annak a mérete. Nem szeretném sokáig húzni a szót, sajnos most nem a te pályázatod nyerte meg a helyet, reméljük nem szegjük a kedved hogy a jövőben újabb pályázatot küldj be amint lesz rá lehetőség! Kérlek ha kérdésed van, keress fel minket discordon. ( DorinnaDori#7476 )
 5. Kedves Pályázó! Először is köszönjük, hogy benyújtottad pályázati lapodat hozzánk. A lapok bírálásánál igyekszünk több szempontot figyelembe venni, mint formailag, mint tartalmilag. Fontos az első benyomás, de elengedhetetlen, hogy megfelelő tartalom is társuljon mellé. A pályázat tartalmilag nagyon szegényre sikeredett. Örömmel láttam volna, egy igényesen elkészített itallapot, nyitvatartást esetleg. Rengeteg hiányosságot von magaután a pályázat, így sajnos nem nyűgözött le. A történet amit írtál nagyon kevés, illetve semmit nem tudunk meg a pályázóról. Nem szeretném sokáig húzni a szót, sajnos nem a te pályázatod nyerte meg a helyet, reméljük nem szegjük a kedved hogy a jövőben újabb pályázatot küldj be amint lesz rá lehetőség! Kérlek ha kérdésed van, keress fel minket discordon. ( DorinnaDori#7476 )
 6. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Roach Frost! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint az ön jelentkezési lapja elutasításra került, tekintettel a pozícióhoz szükséges szakmai előmenetelre. Tisztelettel, Jean-Pierre Castillon Director of Human Resources Department ((Kérdés esetén keress fel engem (jadengod#0001) Discordon.))
 7. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt George Furlow! A jelentkezési lapját megkaptuk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint az ön jelentkezési lapja elutasításra került. Tisztelettel, Jean-Pierre Castillon HR Associate
 8. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Evelyn Conti! A jelentkezési lapját megkaptuk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Jean-Pierre Castillon HR Associate (Kérlek keress fel discordon engem (jadengod.#0001) vagy (Remy#2379) további egyeztetés miatt, amennyiben nem találsz HR-est a városházán.))
 9. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Rylee Brooks! A jelentkezési lapját megkaptuk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Jean-Pierre Castillon HR Associate (Kérlek keress fel discordon engem (jadengod.#0001) vagy (Remy#2379) további egyeztetés miatt, amennyiben nem találsz HR-est a városházán.))
 10. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Noelia Moya! A jelentkezési lapját megkaptuk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Lorenzo Pellegrin HR Associate (Kérlek keress fel discordon engem (jadengod.#0001) vagy (Remy#2379) további egyeztetés miatt, amennyiben nem találsz HR-est a városházán.))
 11. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Valentino Moretti! A jelentkezési lapját megkaptuk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Lorenzo Pellegrin HR Associate (Kérlek keress fel discordon engem (jadengod.#0001) vagy (Remy#2379) további egyeztetés miatt, amennyiben nem találsz HR-est a városházán.))
 12. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Jelentkezési Lap IC RÉSZ Önéletrajz Betöltendő munkakör megnevezése: Secretary Személyes adatok Keresztnév: Lorenzo Vezetéknév: Pellegrini Nem: Férfi Születési hely és dátum: Rome - Italy ,1998.11.26 Elérhetőségek Állandó lakcím: Los Santos, Palomino Ave. 71 / 12. Telefonszám(ok): 402160 E-mail cím: [email protected] Tanulmányok és tapasztalatok Legmagasabb iskolai végzettség: Egyetem. Tanult szakmák: Pénzügyi és Számviteli Szak. Korábban szerzett munkatapasztalat: Nincs. Beszélt nyelvek: Angol, Olasz. Bemutatkozás Mutatkozzon be pár mondatban, lényegretörően! ( Érdeklődési körök, hobbi, motivációk ) Tiszteletem! Lorenzo Pellegrini a becsületes nevem. Rómából érkeztem a városban ahol elvégeztem a szakmámat, egyetemet. Hobbinak az edzést mondanám, mivel számomra fontos a testi épség, valamint a kondíció. Egész életemben arra törekedtem, hogy egy jó állást tudjak képviselni, melyből megtudok élni, valamint büszke lehetek rá. Különösen nagy hangsúlyt pedig a becsületességemre helyeznék, mivel mindent tisztességesen, illetve korrekten végzek el. OOC RÉSZ Név vagy becenév: Jaden Kor: 18 Mennyi időt tudnál szánni a frakcióra heti szinten? Napi 3 órát szerintem tudni a frakcióra fordítani, természetesen amikor online lennék akkor időm többségét erre fordítanám. Voltál már ilyen, vagy ehhez hasonló frakcióban? Ha igen, milyenben és milyen pozícióban? GTA V RP-ben egy szerveren voltam csak, ott is tag voltam. Viszont régebben nagyon sokat MTA-ztam ahol nagyon sok frakciót megjártam, leginkább legális szervezetekben. Milyen pozitív és negatív tulajdonságaidat tudnád kiemelni? Korrekt, becsületes ember vagyok. Olykor lusta, valamint ingerlékeny is vagyok. Mióta RP-zel? Voice vagy text alapon játszottál leginkább? 7.5 éve RP-zek, csak TextRP-n játszottam. Mit gondolsz arról, ha valaki legális frakcióban illegálisan tevékenykedik? Véleményem szerint az szereptévesztés bizonyos körökben. Egy rendőr evidens, hogy nem fog "ok" nélkül egy illegális szervezetben tevékenykedni. Mire vagy a legbüszkébb azok közül, amit elértél? Barátságok kialakulására leginkább, valamint a tapasztalataimra.
×
×
 • Új létrehozása...