Ugrás a tartalomhoz

the_miller

Játékos
 • Hozzászólások

  12
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

14

Utolsó profil megtekintők

Ez a funkció ki van kapcsolva, így nem láthatja a többi felhasználó!

 1. The Hawick Connection Vasárnap 18:00 - 18:30
 2. Pedig én esküszöm, hogy megpróbáltam küldeni a @Bobby-nak nudeokat magamról, hogy fogadja el. De ezek szerint átvert engem és csak kihasznált... Viccet félretéve: Sok sikert kívánok nektek!
 3. Spanék szintén. Kirin Tor volt a Guild neve még WoD-on (amikor a wod még ért valamit) aztán utána vágódtak át a "sima" szerverre. A mai napig bánom, hogy nem tartottam velük akkor igazából, bár még taknyos voltam. Viszont.. ha jön az LK lassan - feltételezem, hogy BC után csak benyomják azt is, akkor itt az idő, hogy bepótoljam velük az elveszett időt! YESSSSSSS
 4. THE HAWICK CONNECTION KIDS AT HAWICK A szervezet múltja A szervezet 1992-ben alakult, nem sokkal a hidegháború vége után. Eleinte csak négy tagból állt - az alapítókból - akik nem igazán tekintettek magukra úgy, mint egy bűnszervezetre. Úgy hivatkoztak önmagukra, mint "a szerencsések, akik segíthetik a fegyverek zavartalan mozgását". Tudniillik, azon fegyverekkel kereskedtek, amelyeket az amerikai és az orosz hadsereg hátrahagyott a raktárjaikban mint selejt termékeket. Ezen fegyverek azonban, néhány kivételével, tökéletesen működtek. Eleinte pusztán nagyobb kereskedőknek segítettek a
 5. Szar. @Death(ezt csak mert megkértél rá hogy fikázzak🙃) Amúgy nem. Nos, a termék el van adva, remek a marketing. Csatlakozom ahhoz a személyhez aki azt írta, hogy olyan mintha egy narráció lenne egy dokumentumfilmhez. Azt a bizonyos RP szintet amit képviseltetek avagy képviseltek és fogtok, teljesen elfogadhatónak tartom. Amit annak idején láttam belőletek, azok alapján: Nem az RPvel, sokkal inkabb Luciano eltávozta után a mentalitással volt baj. De mondjuk erről @Deathel beszéltünk is a Dauntless közben. Mindenesetre sok sikert kívánok, a pályázat remekül sikerült.
 6. @Disprove vitatkozni még mindig tudsz, azt el kell ismernem. Vannak számomra furcsa dolgaid, nem értünk egyet mindenben, azonban az kétségtelen, hogy jó és érdekes az amit csinálsz/csináltál korábban. Külön tetszettek az RP videóitok. A HSZ vitát pedig élveztem olvasni, úgy gondolom, hogy összességében nem toxic volt. Sokkal inkább valamilyen értelemben mindkét fél kompetenciáját bemutatta. Értsük az utóbbi sort ahogy szeretnénk, de semmiképpen se negatívan.
 7. Az egyetlen kontra itt nem más, mint; amennyiben elfogadják a jelentkezésed, akkor fenn áll a lehetősége, hogy túlságosan elfoglalt leszel ahhoz, hogy RPzz velünk - a szerver közösségével. Megfosztasz bennünket ezzel néhány esetleges jó élménytől! Amikor csatlakoztunk hozzátok, hihetetlenül nyitott voltál az ötletekre amiket előterjesztettünk neked és úgy gondolom, hogy minden esetben meg tudtunk egyezni. Abszolút nem vagy haragtartó típus sem, valamint képes vagy az objektív véleményalkotásra is. Úgy gondolom, hogy a felsorolt értékeid mellett ezekkel is rendelkezel, amik pedig hihetetlenü
 8. Kicsapongó, kiszámíthatatlan és lobbanékony. Vitákat - saját tapasztalatok alapján, amelyeket egy másik szerver discordján szereztem - képtelen higgadtan lebonyolítani, azonnali obszcén kifejezéseket használ, valamint degradáló magatartást tanúsít eközben. Véleményem szerint ezrah az a személy, aki nem egy épülő és frissen induló szerver adminisztrátori csapatában érdemel esélyt.
 9. Igazából megmondom őszintén, hogy én nem támogatom. Hogy miért? Azért mert veled együtt tervezünk hozni egy frakciót a szerverre és ha az idődet el fogja vinni az admini munkakör, akkor elmegyek WestPrém-be és lenyakazlak. Természetesen sok sikert kívánok, úgy gondolom, hogy a menedzsment saját magával tolna ki, ha elutasítaná a jelentkezésed.
 10. Na jól van Puffkó. Utána jártam jobban a 'Martorano Crime Family' -nek és egy színvonalas frakciónak tűnik. A tényből, miszerint egy ilyen frakcióban vagy tag, arra enged következtetni, hogy valóban megértél a frakció vezetés feladatára. Bár az LV-s próbálkozásod nem volt valami meggyőző, az jóval az előtt történt, hogy gtaW-re csatlakoztál volna. Sok sikert szeretnék kívánni! A legnagyobb fuckyou amit minden kételkedőnek adhatsz, az nem más, mint amikor egy ezerszer bejárt úton találsz olyan lehetőségeket, amiket mások nem láttak vagy nem éltek velük.
 11. Adok neked rá egy "hétköznapi rózsaszínbe öltözött lányt"-t a 10-ből. Ui.: Aki tudja hogy ki van az avatáromon google nélkül, annak ját egy pacsi.
×
×
 • Új létrehozása...