Ugrás a tartalomhoz

Bobby

Főadminisztrátor
 • Hozzászólások

  39
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  6

Bobby utoljára Szeptember 24 napon nyert.

Bobby rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

7 követő

Bobby felhasználóról

Utolsó profil megtekintők

584 profil megtekintés

Bobby Eredményei

31

Közösségi hírnév

 1. Dirty Bandits 1%-er MC frakció áthelyezésre került.
 2. ÉRTESÍTÉS A VEZETŐSÉGI ELLENŐRZÉS EREDMÉNYÉRŐL Kedves @Pufika! Örülök, hogy időt és energiát áldoztál arra, hogy elkészítsd a karaktered történetét ellenőrzésre. A lapod stilisztikailag megfelelt. Helyesírásilag megfelelt. Tartalmilag pontosításra van szükség. Kifejtem, hogy miért gondolom úgy, hogy tartalmilag még pontosítanod kéne. Amit leírtál, az alapjába véve szép, és igényes munkat, de hiányolom belőle a karaktered jellemét, illetve annak fejlődését. Azt szépen nyomon tudjuk követni, hogy mégis hogyan ért el a csúcsra, azonban az érzéseiről nem sok információt közölsz, ami egy fontos szempont lenne ilyenkor. Leírhatod, hogy az egyes események milyen irányban formálták a karaktered személyiségét, érzéseit. Vigyél bele egy kicsivel több életet, és akkor jók leszünk. FÜGGŐBEN.
 3. Köszönöm! A karaktered verified státuszt nyert.
 4. Bobby

  TURF MAP

  TURF MAP A térkép tartalmazza a szerveren megtalálható összes hivatalos illegális frakció elhelyezkedését. A - #e2ae31 - Vespucci Connection B - #df3434 - Bushido武士道 C - #3440df - Siwotiboys D - #e7ca8c - W/S 74 Hoover Criminals E - #a4cbb6- Amadeus Galeri F - #b784b5 - McCarthy Crime Organization G - #39c3f1 - Dirty Bandits 1%-er MC H - #57462a - Independents Nomads 1%er MC J - #a7a8e3 - The Hawick Connection
 5. ÉRTESÍTÉS A VEZETŐSÉGI ELLENŐRZÉS EREDMÉNYÉRŐL Kedves @Tennō! Örülök, hogy időt és energiát áldoztál arra, hogy elkészítsd a karaktered történetét ellenőrzésre. Stilisztikailag teljesen korrekt. Helyesírásilag megfelelt. Tartalmilag rendben van. Őszintén egy példaértékű lapot tettél össze, szóval csak gratulálni tudok. Egyetlen apró hibát véltem felfedezni benne. Ez a rész nekem egy kicsit zavaros, illetve az elirást javítsd benne. Ettől eltekintve teljesen elnyerte a tetszésemet, amint javítod a hibát, átkerül a verified karakterekhez. Ha bármilyen kérdésed van keress meg Discordon, privát üzenet formájában. bobby tbh#2543
 6. Köszönöm. Így már megfelel a követelményekben megfogalmazottaknak, Gratulálok a karaktered verified státuszt nyert.
 7. Még mindig sok a szóismétlés. Közel 30x szerepel a Nathan a szövegben, A Wallis pedig 25x.
 8. ÉRTESÍTÉS A VEZETŐSÉGI ELLENŐRZÉS EREDMÉNYÉRŐL Kedves @Whitehawk! Örülök, hogy időt és energiát áldoztál arra, hogy elkészítsd a karaktered történetét ellenőrzésre. Stilisztikailag módosításra szorul. Helyesírásilag rendben van. Tartalmilag kifogásolható. A szöveget rendezd balra, és a piros szövegeket pedig vedd ki, úgy sokkal jobban fog festeni stilisztikailag. A személyes információkat a szöveg elejére tedd inkább, illetve a képek méretét vedd lényegsen lentebb, vagy töröld ki őket. Figyelj a szóismétlésre, ne "Vidarként" hivatkozz a karakteredre minden mondatban, hanem használj kreatív jelzőket lásd: Fiú, srác, kölyök stb. Fejtsd ki jobban bizonyos eseményeknél, hogy azok milyen behatással voltak a karakteredre, és ettől milyen jellemfejlődés következett be. Az elején azt írtad, hogy nem akar a családjával találkozni az illegális tevékenységek miatt, utána pedig a végén már mégis hordta a tesókat mindenfelé. Kicsit összeszedetteben gondolt át ezeket a szálakat, és próbáld meg realistikusabbá tenni. Ha akarsz egy jellemzést írni a történet mellé, akkor az ne egyetlen mondatból álljon, hanem legalább 5-10, mert az szintén nem fest túl jól. FÜGGŐBEN.
 9. ÉRTESÍTÉS A VEZETŐSÉGI ELLENŐRZÉS EREDMÉNYÉRŐL Kedves @Geri! Örülök a gyors reagálásnak. Pár észrevétel: Ha az egyik legtehetősebb családba született, miért iratták állami iskolába? Mit jelent az, hogy csak a "legális oldallal kellet foglalkoznia"? Ezt pontosítsd. A betűméret hatalmas, kérlek változtass rajta, stilisztikailag nem néz ki jól.
 10. ÉRTESÍTÉS A VEZETŐSÉGI ELLENŐRZÉS EREDMÉNYÉRŐL Kedves @senti180! Örülök, hogy időt és energiát áldoztál arra, hogy elkészítsd a karaktered történetét ellenőrzésre. Tartalmilag rendben van. Stilisztikailag is megfelelt. Helyesírásilag pontosításra szorul. Maga a történetet jól megírtad, az egyetlen dolog ami kicsit zavaró volt, hogy minden második mondantban, vagy Narhan, vagy Wallisként hivatkozol a karakteredre. Próbálj meg más jelzőket is használni, eleinte még rendben volt, de a végére unalmassá vált. lásd: fiú, srác, kölyök, stb. Hobbikhoz pedig csak olyat írj, amit ténylegesen csinál, tehát arról hogy esetleg szeret könyvet olvasni nem ejtettél szót. Másba nem igazán tudok belekötni, ha ezeket a szóismétléseket javítod akkor elfogadható. Addig FÜGGŐBEN.
 11. ÉRTESÍTÉS ELBÍRÁLÁSRÓL Kedves @Dave! Engedd meg, hogy megköszönjem az OctansV vezetőségének nevében, hogy jelentkezésed megírásába időt és energiát fektettél, és benyújtottad azt hozzánk. A jelentkezésed szerkezetileg, és stilisztikailag rendben találtuk, azonban tartalmilag kevésbé megfelelő, de úgy döntöttünk esélyt adunk a második fordulóra, azonban ott 101%-ot kell teljesítened, ha el akarod nyerni a bizalmunkat. Kérlek keress fel discordon, hogy üzenet formájában egyeztetni tudjunk a továbbiakról. Discod: bobby tbh#2543 Gratulálok!
 12. ÉRTESÍTÉS ELBÍRÁLÁSRÓL Kedves @Daxii! Engedd meg, hogy megköszönjem az OctansV vezetőségének nevében, hogy jelentkezésed megírásába időt és energiát fektettél, és benyújtottad azt hozzánk. A jelentkezésed szerkezetileg, stilisztikailag, és tartalmilag kellőképp meggyőzött, így azt elfogadom. Egy második fordulóra invitállak, melyhez kérlek, hogy keress fel discord üzenet formájában, hogy egyeztetni tudjunk a továbbiakról. Discod: bobby tbh#2543 Gratulálok!
 13. ÉRTESÍTÉS ELBÍRÁLÁSRÓL Kedves @Marvin! Engedd meg, hogy megköszönjem az OctansV vezetőségének nevében, hogy jelentkezésed megírásába időt és energiát fektettél, és benyújtottad azt hozzánk. A jelentkezésed szerkezetileg, stilisztikailag, és tartalmilag kellőképp meggyőzött, így azt elfogadom. Egy második fordulóra invitállak, melyhez kérlek, hogy keress fel discord üzenet formájában, hogy egyeztetni tudjunk a továbbiakról. Discod: bobby tbh#2543 Gratulálok!
 14. ÉRTESÍTÉS ELBÍRÁLÁSRÓL Szia @snek! Engedd meg, hogy megköszönjem az OctansV vezetőségének nevében, hogy jelentkezésed megírásába időt és energiát fektettél, és benyújtottad azt hozzánk. A jelentkezésed alapvetően stilisztikailag, és tartalmilag is rendben van. Egyetlen probléma, hogy néha képes vagy elvetni a sulykot, és esetenként nem úgy reagálni bizonyos szituációkban mint ahogy az elvárható lenne, úgyhogy ezt a jelentkezést elutasítom. Ámbár a napokban némely fokú javulás érzékelhető volt, még nem látjuk úgy, hogy készen állnál arra, hogy betöltsd ezt a pozíciót. Amennyiben viszont képes vagy ezt a javuló tendenciát fenntartani, amit a napokban láttunk tőled, akkor szívesen várjuk jelentkezésed a következő felvételnél. Reméljük a mostani lendület ettől függetlenül nem száll alább, és legközelebb egy sikeres jelentkezést tudhatsz magad mögött. További információkkal, javaslatokkal, kérdéssel kapcsolatban Discordon keress fel.
×
×
 • Új létrehozása...