Ugrás a tartalomhoz

Gergő

Menedzser
 • Hozzászólások

  567
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  24

Gergő tevékenységei

 1. Sajnos az a fajta mentalitás, amit a mai napon vetítettek a tőled elhangzottak, abszolút nem elfogadottak a szerveren. Nyilvánvalóan kérésre megosztom ezeket a nem megfelelőségeket veled és a leadereddel fórum privát beszélgetés formájában, azonban ide nem szeretném ezeket kirakni. Visszanézve a szerver naplóját megbizonyosodhattam róla, hogy a közelmúltbeli megnyilvánulásaid stílusban, és tartalmilag is igencsak alacsony szintet képviseltek. Ami probléma továbbá, hogy ezek például a mai napon már az ooc chatről ic irányt céloztak meg, ami abszolút semmilyen körülmények között nem elfogadott. Nem egy random shooter játékkal játszol, a te nem tetszésed bármilyen szerepen belüli eseménnyel kapcsolatban nem befolyásolhatják a karaktered cselekedeteit. A fentebbiek mellett szeretném tisztázni azt is, hogy az a fajta play-to-win mentalitás, ami például a mai ck kérelmedből vagy a tárgyakkal kapcsolatban vagy a korábbi karaktered halálát követően, az új karaktereddel az attól kapott információk szerepjátszásából - mely egyértelműen nem elfogadott, és nem fair - fakad, nem elfogadott. A kérelmed részben tudom elfogadni, a kitiltásod határozott időre, 2022.01.29. napra tudom módosítani. A fentebb említetteket át kell gondolnod, és helyre kell tenned magadban.
 2. Alapvetően a mai napodat követően én szkeptikusan állok a nyugodt játék hirdetéseddel szemben, viszont függetlenül ettől, én szeretek elhinni ilyeneket. A beszélgetés igencsak kisiklott a mai nap, mely valóban - ahogy írtad is - nem játékosok előtt történt. Annak, amikor ilyen szinten leminősítesz egy ekkora halmazt, melyre egyébként az állítás nem igaz, és egyébként még csak nem is fair, nem lehet jó vége, és nem vetítheted ilyen formán ki. Ha sikerül tisztáznod önmagadban, átgondolod a történteket, és módosítasz a közösséggel szembeni hozzáállásodon, a határozatlan időre szóló kitiltásod határozott idejűre módosítom, és 2022.01.23. nap végén feloldom.
 3. Változásnapló (2022.01.21) - X. KÖZPONTI ADATBÁZISOKRA, MDC ADATLEKÉRDEZÉSEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK Hatályba lép: publikálástól
 4. Elfogadom. Elkészítési határidőt erre nem tudok adni, mert ez egy valóban komplex rendszer, hogy egymás közt játszani tudjátok.
 5. Ez a kártyapakli azon kívül, hogy kapsz egy random kártyát, sehogy sem adja véleményem szerint ki. Van egy kártyapakli, amiből jobb kattintással kapsz egy random kártyát, OK. A másik embernél is van egy ilyen, de abból már a korábban húzott kártya nem kerül ki, tehát ez ilyen formán játékokra nem volna alkalmas. Körbe kellene adni a pakli itemet, hogy mindenki húzzon? Hogy kerülnek bele vissza a lapok? Szerintem ez így nem cool, de várom a meglátásaitokat. Dobókocka már elfogadva. Dominó? Kártyapakli alapján, azzal is mit, hogyan?
 6. Vannak ilyen kikapcsolható blipek már, mint például az ATM. Még abba is megyek, hogy default: on legyen mindenkinél, aki meg akar, az kikapcsolja. Létrehozom ezeket mondjuk 'Közösségi hely: Mirror Park' névvel, keresek rá egy 'közösségi hely' típus ikont, azokkal meg lehetne ezeket jelölni. Aki meg akarja, mármint nem akarja... kikapcsolja. Kérés: Küldjetek meg nekem több ilyen közösségi hely ötleteket. Ha ez meg van, szavazással megszavazunk egy - kevés - darabot, hiszen ha száz lenne belőlük, megint csak nem érnénk el vele semmit. A legtöbb szavazatot kapó közösségi helyeket megjelöljük, hátha összehúzza az embereket.
 7. Felírok erre valami módszert, ami működhet. Valami hasonlót, mint a saját tulajdonban lévőkhöz, a dashboardról.
 8. A megoldásra, hogy telefonból, vagy külön MP3 lejátszó itemről, még kitalálunk vezetőségi szinten valamit. Youtuberól, Spotifyról mások által is hallható zene biztosan nem lesz. Pontosan ezek miatt: Függetlenül attól, hogy egyébként nem eme előadókban személyes problémánk volna, egyszerűen csak igencsak az átlagostól eltérő, nem mindenki által kedvelt, amerikában meg még csak nem is jellemző dolgokról beszélünk.
 9. Elfogadom, a ForceRP kikerülésére elsődleges megoldásként azt látom, hogy el a megkötözni kívánt személynek el kelljen fogadnia egy felkérést, hogy megkötözzék (pl. általános Igen - Nem panel, amivel találkozhattok sok rendszernél). Ha valakinek van jobb ötlete, keressen fel privát üzenet formájában.
 10. Sziasztok. Karakterekhez illesztett, egy-egy személyre korlátolt liveryk behozatala IG dollárból az nem fog működni. Ennek egyszerű oka, hogy ilyen formán ez olyan, mintha egy-egy embernek egyedi ruhát tennénk be, ami hosszú távon arra vezet, hogy a szerver három terabyte adatot fog letölteni, mert a határ a csillagos ég lesz. Én azt tudom erre mondani, hogy olyan custom liveryk betöltését támogatjuk, melyek mindenki által elérhetőek lehetnek, valóban a közösségnek készülnek, és nem személyre szabottak, hanem generikusak. Valószínűnek tartom, hogy ezeket a custom liveryket támogathatja az altv, de jelenleg a fejlesztői csapatnak nincs információja arról, hogy ez OctansV szinten is kompatibilis-e minden rendszerrel, így ha készül is ilyen, azt előbb tesztelés alá kell venni. Ezt megfelelő prioritással (alacsony jelenleg) meg tudjuk oldani, ha készül ilyen. Jelenleg biztosan nincs lehetőség egyedi liveryt PrémiumPontból sem vásárolni.
 11. A frakció mostantól scriptelt frakcióként van jelen a szerver életében.
 12. Kedves @Navas120! A kapott képi, és videós, valamint szöveges bizonyítékok - melyeket nem publikálhatok, mert privát csatorna üzeneteit tartalmazzák - ismeretében nem tudom elfogadni a panasztételed. Az anyagok felülvizsgálat követően az eltiltásod időtartalmát határozatlan időre módosítom, a rendszer nem fog unbannolni azon az időponton, amit korábban jelzett. Ennek indoka az, hogy olyan magatartást tanúsítottál számtalan alkalommal, melyek semmibeveszik az OctansV alapelveit. A szerepjáték minősége mellett többször szándékosan, az adminisztrátort hergelő szándékkal olyan manővereket tettél meg, melyek GTA Onlineba valók, a valóságban teljességgel kivetelezhetetlenek lennének. A kitiltásod feloldását az elkövetkezendő egy hónapban ne kérvényezd.
 13. Az LSDOTS látja el jelenleg ezt a feladatot, volt már erről megbeszélés, melynek a végeredménye az lett, hogy nem lenne célravezető a módosítás.
 14. Sziasztok! Kérem, hogy kerüljenek szétbontásra egyedileg azok az ötleteket, amik támogatást nyertek. Így nem tudom elfogadni.
 15. Ebben a rendszerben jelenleg nem tervezünk módosítást, ragaszkodunk a kialakítotthoz. Azt, hogy később legyen olyan mód, amivel többet lehet elvinni magaddal, például egy táska támogatjuk akár.
 16. Fejlesztőink jelenlegi ismeretei szerint ilyen lehetőség nincs, hogy ezeknek a lámpáknak tudnák változtatni a le- vagy felkapcsoltságukat. Ha nem így volna, és tudnátok ilyenről, kérlek küldjétek meg.
 17. 2022-01-02 - 2022-01-03 patchben bekerült.
 18. A járműmodifikációk a jövőben a közösség által szavazás alapon fognak bekerülni. Ezt is hozzáadom.
 19. A fogalmi zavarokat kigobozva rájöttem, hogy te a boltokról beszélsz és nem bizniszekről. A boltok blipjét eltávolítottam, ezekhez tartoznak bizniszek is, azzal lehet majd jelölni az ilyen helyeket.
×
×
 • Új létrehozása...