Ugrás a tartalomhoz

Brody

Főadminisztrátor
 • Hozzászólások

  109
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  1

Brody tevékenységei

 1. Kedves @Martinez! A karakterszerkesztési kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy adminisztrátort a szerveren!
 2. Kedves @Czoti! A névváltási kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy adminisztrátort a szerveren!
 3. Kedves @Shamiello! A karakterszerkesztési kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy adminisztrátort a szerveren!
 4. Kedves @Domino Rodrigez! A névváltási kérelmed elfogadásra került. Előzetes egyeztetés alapján a neved megváltoztathatod, de a CK-val még várni kell a 14 nap leteltéig.
 5. Kedves @Marcos Onfroy! A karakterszerkesztési kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy adminisztrátort a szerveren!
 6. Kedves @matvej! A karakterszerkesztési kérelmed elutasításra került, mert végleges kitiltást kaptál a szerverről.
 7. Kedves @Toraa1! A karakterszerkesztési kérelmed függőbe helyezem, mert amit választottál nevet már létezik a szerveren. Kérlek válassz egy másik nevet és módosítsd a kérelmed.
 8. Kedves @Demir! A karakterszerkesztési kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy adminisztrátort a szerveren!
 9. Kedves @Dom! A karakterszerkesztési kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy adminisztrátort a szerveren!
 10. Szia @lizypizy13! A karakterszerkesztési kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy adminisztrátort a szerveren!
 11. Kedves @Luciferr! A karakterszerkesztési kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy adminisztrátort a szerveren!
 12. Kedves @AlexLV! A névváltási kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy adminisztrátort a szerveren!
 13. Kedves @Hi ImRektInPeace! A karakterszerkesztési kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy adminisztrátort a szerveren!
 14. Kedves @Charlieka! A karakterszerkesztési kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy adminisztrátort a szerveren!
 15. Kedves @Chy! A karakterszerkesztési kérelmed elfogadásra került. Kérlek keress fel a szerveren egy elérhető adminisztrátort.
 16. Kedves @weloveyouago! Örömmel értesítelek, hogy a karakterszerkesztési kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy elérhető adminisztrátort a szerveren!
 17. Kedves @Witchdoki! Örömmel értesítelek, hogy a névváltási kérelmed elfogadásra került. Kérlek, keress fel egy elérhető adminisztrátort a szerveren!
 18. Kedves @Wavy Damn! Örömmel értesítelek, hogy a névváltási kérelmed elfogadásra került. Kérlek keress fel egy elérhető adminisztrátort a szerveren!
 19. Kedves @AnthonyRWade! Örömmel értesítelek, hogy a névváltási kérelmed elfogadásra került. Kérlek keress fel egy elérhető adminisztrátort a szerveren!
 20. Sziasztok! Átnéztem a panaszkönyvet, a videó magáért beszél. Daniel Smith 1440 perc adminjailt kapott azzal az indokkal, hogy szerepjáték folytatással keressen fel egy adminisztrátort.
×
×
 • Új létrehozása...