Ugrás a tartalomhoz

husom

Játékos
 • Hozzászólások

  41
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

1 követő

Utolsó profil megtekintők

Ez a funkció ki van kapcsolva, így nem láthatja a többi felhasználó!

husom Eredményei

10

Közösségi hírnév

 1. A PP nem IC. A kuponpont ugyan olyan mint az import tuning megnevezés.
 2. MP ruhákat keressetek, amik freemode karakterekre valók. Amiket felsoroltál SP modok, franklinre igazítva.
 3. Aközött hogy kuponpont és import tuning eladó nem látok különbséget. Az fair, hogy ne PPként hirdessék az emberek de tovább szabályozni hülyeség.
 4. Szabályozni azt, hogy a PPt hirdethetik-e szerintem hülyeség. A chatben való hirdetés megjelenítés amúgy is gusztustalan. Ha mindent telefonba lehet átvinni, és ott kategóriánként hirdetni kettő legyet ütnénk egy csapással. Nem spamelné a chatet senkinek és akit zavar a kuponpont eladó hirdetés csak ne nézzen abba a kategóriába.
 5. Szerintem gusztustalan. Nem támogatom.
 6. Nem, nem és nem. Ez Amerika, nem kell fix traffi.
 7. Ha valaki RPsen akar boxolni és verekedni az úgy is fogja csinánli. Viszont ha valakit jumpolni kell, agyon kell verni az utcán pl. ellopott valamit, akkor nem fogok /me-ben sorokon át írogatni hogy hogy verem meg. A sérüléseit majd ő leRPzi. Ne keverjük össze azt, hogy valakit indok nélkül összevernek, és ha valakit indokkal vernek össze. Már abból kiindulva nem kéne semmi /me-t kötni egy verekedéshez hisz animációval lehet látni tisztán mi folyik ott. /me - Olyan játékon belüli cselekvések kifejezésére szolgál, melyek a játékban nem, vagy nehezen láthatóak. - szabályzat szerint se.
 8. Teljesen mértékben elveszti a feelingjét ha valakit le kell jumpolni. Támogatom a törlését.
 9. husom

  Chat sorhossz

  Valószínűleg akkor jön elő, amikor /cc-zek egyet. Csatolok képeket. lehúztam nullára, majd vissza fel és megjavult
 10. Pontosan így. Köszönöm szépen.
 11. husom

  Chat sorhossz

  Igen így képzeltem el, viszont annyi hibát találtam (reprodukálni még nem jöttem rá, hogy hogy kell) hogy beállítottam 1200-ra, majd egy idő elteltével annyit vettem észre, hogy mintha mégsem lett volna beállítva. Újra le kellett vennem, majd vissza fel az értékét.
 12. husom

  Versenypálya

  Nem kötelező használni. Akinek nem tetszik az maradhat teljes mértékben a nonscript mellett. Ezzel egyetértek, de nem kell most megvalósítani, hisz ez még igen korai lenne.
×
×
 • Új létrehozása...