Ugrás a tartalomhoz

Tennō

Játékos
 • Hozzászólások

  52
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  1

Tennō utoljára Június 26 2021 napon nyert.

Tennō rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

Utolsó profil megtekintők

757 profil megtekintés

Tennō Eredményei

137

Közösségi hírnév

 1. Nem óriási összegekre gondoltam, hanem tényleg csak akkorára, amit alapból is elkölt a játékos élelmiszerekre. Sok kicsi sokra megy alapon ha azt nézzük ez a rendszer is visz ki pénzt. (Én pláne nem vagyok vagyonos. De ha ezzel megszabadulok attól, hogy ne kelljen folyton boltba futkoznom de pénzben ugyanott vagyok, akkor inkább vonja le azt az összeget.)
 2. Ha gazdasági szempont miatt lett elutasítva (menjen ki minimális pénz a szerverről), akkor meglehetne azt csinálni, hogy X játszott időnként levonná az Y összeget amit amúgy is kajára költöttünk volna. Egyébként teljes mértékben támogatom a dolgot.
 3. Sok boldogságot az Uraknak!
 4. Egyesületi tagsági díj Minden harcosunk havi szinten tagsági díjat fizet. Az ebből befolyó összegből finanszírozzuk a mérkőzéseket, alkalmazottjainkat és a nyereményalapunkat. A tagsági díj jelenleg 3.500$ minden hónapban, amit az 6732905 bankszámlaszámra kell elutalni minden hónap elején. Az első hónap díját a csatlakozást követően kell kifizetni. Támogatási lehetőségek Bárki számára lehetőség van támogatni minket az 6732905 bankszámlaszámra utalva, ahol a megjegyzési rovatban a TÁMOGATÁS [NÉV] szerepeljen. Rendszeres támogatóink között belépőjegyeket és szponzorjaink által nyújtott kedvezményeket sorsolunk ki. Belépőjegyek Mérkőzéseinken azon nézők vehetnek részt, akik a helyszínen megvásárolják a belépőjegyet. Az ár függ az aznap rendezett mérkőzések számától és az egymással szembeszálló harcosok minőségétől is. Plakátjainkon minden esetben fel van tüntetve a jegyár. Csatlakozási lehetőség Az általunk rendezett mérkőzéseinken csak az egyesületi tagsággal rendelkező harcosok vehetnek részt. Ha érzel affinitást és önbizalmat ahhoz, hogy kivívd a dicsőséget a ketrecünkön belül, akkor a lentebb található csatlakozási kérelem kitöltésével és az [email protected]((Tenno PÜ)) email címre való elküldésével tudsz hozzánk csatlakozni! CSATLAKOZÁSI KÉRELEM Név [VÁLASZ] Kor és nemzetiség [VÁLASZ] Telefonszám [VÁLASZ] Korábbi tapasztalok MMA körökben [VÁLASZ] Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? [VÁLASZ] ((Discord név)) (([VÁLASZ]))
 5. Az eggyel feljebb lévő kutyába verjem úriemberről az alábbi zene ugrott be.
 6. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Vállalkozás bejelentése IGÉNYLŐ ADATAI Igénylő neve: Anthony Nishiyama Igénylő születési helye, ideje: Los Santos, 14/06/1987. Igénylő lakcíme: [San Andreas State, City of Los Santos, Little Seoul, Vespucci Bvd. 2245. ((fiktív))] Igénylő bankszámlaszáma: 6732905 Igénylő elérhetősége: 528278 ((milu#4212) VÁLLALKOZÁS ADATAI Vállalkozás neve: [Regional Amateur Fighting Championship] Vállalkozás megcélzott székhelye: Los Santos, South Shambles Street 1. Vállalkozás egyéb telephelye(i): - Vállalkozáshoz tartozó jármű(vek) rendszáma(i): - Vállalkozáshoz tartozó alkalmazott(ak) neve(i): Anthony Nishiyama ,Kaleb Giuliani Milyen foglalkozásokat céloz meg a cég? Szabadidős tevékenység, biztonságos keretek között zajló MMA küzdelmek, bajnokságok bonyolítása. EGYÉB INFORMÁCIÓK A vállalkozás bejelentésének kérelme és annak elbírálását követően keressen fel egy illetékest a városházán! Kérjük mutassa fel érvényes személyi igazolványát, amennyiben szükséges a székhely területbérlési szerződését és tűzvédelmi nyilatkozatát! A sikeres ügyintézést követően az előterjesztett vállalkozás bejegyzése megtörténik, mely a határozat életbe lépésének idejétől hivatalosan is működtethető. A bejelentett vállalkozásokat itt ellenőrizheti: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1paAsxNDA8i-Jh6ZczitPn4x40nu4dJVNIFI8hZXPK5U/edit?usp=sharing
 7. Los Santos = Los Angeles ahol most is napi 20-24 fok van. Ne azt nézd, hogy Magyarországon hány fok van. Akkor lenne irreális ha mindenki kabátban mászkálna.
 8. "Beírja a parancsot és onnantól figyeli a bankszámlát, értesítést kap mondjuk minden X ezer dollárnál nagyobb tranzakcióról." Itt Pufika nem arra gondolt, hogy minden tranzakcióról, hanem csak X összegnél nagyobbakról. Illetve ezesetben is csak akkor, ha előtte beírt egy parancsot, hogy onnantól értesítést szeretne róla kapni.
×
×
 • Új létrehozása...