Ugrás a tartalomhoz

Tennō

Játékos
 • Hozzászólások

  49
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  1

Tennō utoljára Június 26 2021 napon nyert.

Tennō rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

Utolsó profil megtekintők

499 profil megtekintés

Tennō Eredményei

129

Közösségi hírnév

 1. Egyesületi tagsági díj Minden harcosunk havi szinten tagsági díjat fizet. Az ebből befolyó összegből finanszírozzuk a mérkőzéseket, alkalmazottjainkat és a nyereményalapunkat. A tagsági díj jelenleg 3.500$ minden hónapban, amit az 6732905 bankszámlaszámra kell elutalni minden hónap elején. Az első hónap díját a csatlakozást követően kell kifizetni. Támogatási lehetőségek Bárki számára lehetőség van támogatni minket az 6732905 bankszámlaszámra utalva, ahol a megjegyzési rovatban a TÁMOGATÁS [NÉV] szerepeljen. Rendszeres támogatóink között belépőjegyeket és szponzorjaink által nyújtott kedvezményeket sorsolunk ki. Belépőjegyek Mérkőzéseinken azon nézők vehetnek részt, akik a helyszínen megvásárolják a belépőjegyet. Az ár függ az aznap rendezett mérkőzések számától és az egymással szembeszálló harcosok minőségétől is. Plakátjainkon minden esetben fel van tüntetve a jegyár. Csatlakozási lehetőség Az általunk rendezett mérkőzéseinken csak az egyesületi tagsággal rendelkező harcosok vehetnek részt. Ha érzel affinitást és önbizalmat ahhoz, hogy kivívd a dicsőséget a ketrecünkön belül, akkor a lentebb található csatlakozási kérelem kitöltésével és az [email protected]((Tenno PÜ)) email címre való elküldésével tudsz hozzánk csatlakozni! CSATLAKOZÁSI KÉRELEM Név [VÁLASZ] Kor és nemzetiség [VÁLASZ] Telefonszám [VÁLASZ] Korábbi tapasztalok MMA körökben [VÁLASZ] Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? [VÁLASZ] ((Discord név)) (([VÁLASZ]))
 2. Az eggyel feljebb lévő kutyába verjem úriemberről az alábbi zene ugrott be.
 3. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Vállalkozás bejelentése IGÉNYLŐ ADATAI Igénylő neve: Anthony Nishiyama Igénylő születési helye, ideje: Los Santos, 14/06/1987. Igénylő lakcíme: [San Andreas State, City of Los Santos, Little Seoul, Vespucci Bvd. 2245. ((fiktív))] Igénylő bankszámlaszáma: 6732905 Igénylő elérhetősége: 528278 ((milu#4212) VÁLLALKOZÁS ADATAI Vállalkozás neve: [Regional Amateur Fighting Championship] Vállalkozás megcélzott székhelye: Los Santos, South Shambles Street 1. Vállalkozás egyéb telephelye(i): - Vállalkozáshoz tartozó jármű(vek) rendszáma(i): - Vállalkozáshoz tartozó alkalmazott(ak) neve(i): Anthony Nishiyama ,Kaleb Giuliani Milyen foglalkozásokat céloz meg a cég? Szabadidős tevékenység, biztonságos keretek között zajló MMA küzdelmek, bajnokságok bonyolítása. EGYÉB INFORMÁCIÓK A vállalkozás bejelentésének kérelme és annak elbírálását követően keressen fel egy illetékest a városházán! Kérjük mutassa fel érvényes személyi igazolványát, amennyiben szükséges a székhely területbérlési szerződését és tűzvédelmi nyilatkozatát! A sikeres ügyintézést követően az előterjesztett vállalkozás bejegyzése megtörténik, mely a határozat életbe lépésének idejétől hivatalosan is működtethető. A bejelentett vállalkozásokat itt ellenőrizheti: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1paAsxNDA8i-Jh6ZczitPn4x40nu4dJVNIFI8hZXPK5U/edit?usp=sharing
 4. Los Santos = Los Angeles ahol most is napi 20-24 fok van. Ne azt nézd, hogy Magyarországon hány fok van. Akkor lenne irreális ha mindenki kabátban mászkálna.
 5. "Beírja a parancsot és onnantól figyeli a bankszámlát, értesítést kap mondjuk minden X ezer dollárnál nagyobb tranzakcióról." Itt Pufika nem arra gondolt, hogy minden tranzakcióról, hanem csak X összegnél nagyobbakról. Illetve ezesetben is csak akkor, ha előtte beírt egy parancsot, hogy onnantól értesítést szeretne róla kapni.
×
×
 • Új létrehozása...