Ugrás a tartalomhoz

skyLine

Játékos
 • Hozzászólások

  27
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

skyLine tevékenységei

 1. Szerintem ez várható volt. Öreg már szegény Kimi ehhez. Teret kell adni a fiataloknak.
 2. Még nézem, eddig nagyon tetszik.
 3. Elég jó volt ez a sprintfutam, azt hittem szörnyűbb lesz.
 4. Ez egy uncsi verseny volt az élmezőnyben. Szerintetek Verstappen világbajnok lehet? Szerintem igen.
 5. Bottast csak viccből írtam természetesen. 😄
 6. A francia valóban nem egy maradandó pálya. Az évek alapján nagyon sokszor elengedhető, a mai versenyen is ezt éreztem. Maga a verseny izgalmas volt, mégis van bennem egy olyan érzés, hogy nem fog sokáig megmaradni bennem. A játékban nekem is ez a kedvenc pályám. __ Érdekes volt a versenyen azt látni, hogy Hamiltonra bízzák a döntést, 1, vagy 2 kiállás legyen Lewis? Eldöntötte, hogy 1-gyel megcsinálja, majd a végén a csapatot okolta, hogy ezt a taktikát választották. Alapvetően nem szerettem Hamiltont, de igazából egy remek pilóta, ez meglátszik a teljesítményén is, de mostanra érezheti a végét. Szerintetek Lewis vagy Verstappen lesz a világbajnok? Esetleg Bottas behúzza a végén? 😄 #kappa
 7. Gondoltam ha már van F1 kibeszélő akkor sokan nézhetitek ezt a sorozatot is. Mi a véleményetek erről a sorozatról? Hogyan értékelnétek? Elég jó betekintéseket kapunk egy-egy istálló életébe, vagy csupán Hollywood az egész?
 8. Ha Pérez hozza a hoznivalót és Bottas nem akkor én elképzelhetőnek látom, hogy távozik hamarosan, amit igazából nem bánnék. A kérdés viszont, hogy Ocon vagy Russel ül be a helyére? Szerintem Russel érdemelné már meg igazán azt a helyet, ha nem ő kapná akkor én a helyében nagyon ki lennék akadva. 😄 Szeretem Ricciardót, de amit most hoz az valami olyasmi, mint tavaly Vettel. Norrisnak meg nagyon örülök, remélem egyszer még világbajnok is lesz.
 9. Megjósolni biztos nem. Én úgy gondoltam marad a Red Bull 1-2. Apósom mondta, hogy Verstappen hibázni fog és kiesik, de nem az ő hibájából esett ki végül. 😄 Az egyik, ha nem a legizgalmasabb futam volt most.
 10. Szegény. 😞 De legalább izgalmas maradt a pontverseny. Nagyon örülök Vettelnek!
 11. Én most fejeztem be ezen csodálatos roppancs ízvilággal gazdagan rendelkező csomag elfogyasztását. Egyetlen problémám vele, hogy gyakran kipattogok tőle, de az íze ellenállhatatlan.
 12. Csak a megszokott szint, jöjjön aminek jönnie kell.
 13. Nem, ez egy teljesen új koncepció.
×
×
 • Új létrehozása...